Ok ne mogu skuzit kak dobit poklon od nivee.. znaci registrirala sam se na njihovoj stranici i kako sad dalje? Tko zna neka mi objasni.... 😁
Stize nam Mihael ♡
Jutro... Evo ja bila na svadbi jucer... Izdrzala sam bolje ngo sam mislila 😁
Tenci pa mi smo od danas u drugom tromjesecju.... Ja osjecam razliku tj malo vise elana.. Nadam se da ce i tebi biti bolje..
Lavandice ja nisam aplicirala za Niveu ali voljela bi... Valjda ce netko znati...
Ja sam se na Bubamaru uclanila preko weba.. Dosla mi je kartica ali nezz kako dobiti pokloncic... Valjda ce mi dati uz prvu kupnju.. Sto mislite?
Dobro dosla Ani... Dub. Meni je pravila isto 5+2 tt ultrazvuk i vidila se samo gestacijska vrecica sa zumanjcanon..po meni bolje da ti nije pravio ultrazvuk i da pricekas da vidis srceko kad za to bide vrijeme... Samo se opusti i zdravo hrani ste uzimaj folnu i sve ce biti ok...cestitke..
Cestitke novim curkama Zelim vam skolske trudnoce!
Mi smo danas 8+3, mucnine navecer krenu, ali trbuh reze i dalje cim dugo stojim ili hodam, odnosno grcevi. Pijem magnezij i uzmem tu i tamo normabel (do sada svega 3 komada).
Nam se na prvom pregledu vidjela gestacijska i zumanjcana, to je bilo 5+6, a ovulacija je bila rano. Cure nista ne brinite opustite se. Jedino sto mozete napraviti je zdravo se hraniti, odmarati, ne naprezati se i postediti glavu :)))
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Drage mame, evo i ja vam se pridruzujem.
Danas sam 6+4. Na kontroli sam bila neki dan, 6+1 i tad se vidio plod od 1.4mm. Naravno kako sam odmah guglala, naisla sam na podatke da u 7tt beba bude oko 10mm pa me to jako zabrinulo.
Uz sve to imam jake bolove, dijete od 15mj i minimalno vremena za odmor :(
Kakva su vasa iskustva?
Doduse moram priznat da sam odmah na prvoj strani ove teme procitala da su, ako se ne varam tenci i zupcica isto bile na pregledu negdje 7tt i isto se nije puno vidjelo pa me to malo i smirilo :)
Recite mi da nisam jedina, ako nista ne jedina koja panicari :)
Ok ne mogu skuzit kak dobit poklon od nivee.. znaci registrirala sam se na njihovoj stranici i kako sad dalje? Tko zna neka mi objasni…. 😁
ja sam im poslala meil na noreply@e.nivea.hr znaci obicni upit kako dobiti poklon paket za trudnice jer mi je termin tad i tad voljela bi da vase proivode isprobam bla bla i ak ima sta za novorodjence i oni kroz dva dana odgovorili mi cewtitali i zahvalili mi na interesu te da su spremili paket za mene na kucnu adresu cak su mi rekli da ukoliko budem zadovoljna da slikam paketic sebe sa osmijehom te da lajkam te proizvode nakon toga cu dobiti jos poklon paketica i razne popuste :-)
a sto se tice trudnoce moj gin racuna od zadnje mjesecnice i to me izludjuje neznam u kojem trenutku mjeri i kaze tocno kad je termin ...jer ja sam po svojoj racunici trudna od onog dana kad smo imali odnose to je 2 tjedna razlike od mjesecnice jer postavlja se pitanje da sam ranije zatrudnila i da nebi dosla kakva sumnja ...znaci 12.9 mi je zadnja mjesecnica a ja imala odnose 22.9 i to je to nakon toga kasnila mi mjesecnica i rezultiralo je plusicem i kazem ginekologu on se samo nasmijao nit mi objasnio nit nista al nije ni mjerio nit je rekao termin jos nista samo napisao moju zanju mjesecnicu i to je to i da srce provjerio dal kuca i sve je uredu e sad se nadam na iducem da ce mi tocno vidit koji je tjedan po ultrazvuku i da znam tocan termin jer me stvarno izludi ...slj pregled je 4.12
Pa Jasmina tjedni trudnoće i termin se računaju po zadnjoj M. Jedino ako je nekom kasnije ovulacija, onda u kasnijim tjednima računaju prema veličini ploda. Sasvim je irelevantno kad si začela. Danas si trudna 8TT.
Ja sam ovih dana bila koma od umora. Samo spavanje, a kad sam budna mučnina. Danas opet nemam simptoma i opet mi se pojavila ona svijetlo smeđa sluz😢poludit ću od brige..
Javljam se i ja. Taman kad pomislim da malo mucnine i pisanje stalo opet se vratilo. Budjenja 555 po noci. Danas na rucku bili i jedva izdržala kak mi mucno bilo. Nismo ni do torte dosli morali kucu .Izgovor bio da cura mora ic spavati. Nismo jos svima rekli,cekamo pregled. Danas smo 11+2😍
Jedino su ljudi komentirali da sam smrsavila. Gdje necu kad sve ide van🤤
U bubamara samo osobno daju poklon. Ja se registrirala preko neta i vec par puta naruciti od njih i nikad poklona dobila nisam
hvala ti na odg galaxy
bunilo me to sto su ovdje neke cure pisale po mjerenju pa zato mi nije bilo jasno ..moja je bila redovita u dan onda nema brige evo sad sam slucajno nasla neki clanak zasto se racuna od zadnje mjesecnice :)
Sortiraj odgovore
Najstariji