Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ANI_DUB
    11. Studeni 2018. 11:45

Drage moje🤗 vec dugo pratim ovaj forum i prvi put se javljam. Naime, saznala sam da sam trudna po mom izracunu 5+3tt i pozurila u gin.  Medutim prerano pa smo se narucili opet 20.11.

Molim vas za savjet.. Sto se tice trudnickih simptoma ja sam imala samo malo osjetljive grudi i to je prestalo sad.. I malo pritisak u donjem dijelu trbuha i to je prestalo.  Da li je prerano jos.. Da li imam razloga za brigu? Sorry na dugom postu.. Ovo mi je prva trudnoca.. Hvala 

andreaam
    11. Studeni 2018. 11:55

ANI_DUB cestitam na plusicu. Ja sam isto na prvi pregled otisla sa 5+3 i doktor mi je potvrdio trudnocu. Mozda si ipak malo manje trudna pa se ne vidi. Jesu ti davali da vadis betu ? Sto se tice simptoma svaka zena ce ti reci da je svaka trudnoca za sebe. Ja isto nemam nekih simptoma osim bolnih grudi koje osjetim posebno na dodir ili kad npr silazim niz stepenice i povremeno osjetim stezanje u dnu stomaka. U svakom slucaju sretno i urednu trudnocu ti zelim 💋💋

ANI_DUB
    11. Studeni 2018. 12:02

Draga Andreaam,
    Hvala na cestitkama ❤️.. Ja sam pozurila u gin. cim sam ugledala plusic pa me gin nije htjela pregledavati jer je bilo bas prerano. Tada mi je rekla da sam trudna tek 4+3tt 🤗 pa mi rekla da dodem 20.11 da potvrdimo trudnocu. Danas po mom izracunu sam trudna 5+3tt 

ANI_DUB
    11. Studeni 2018. 12:03

Betu idem sutra vadit

andreaam
    11. Studeni 2018. 12:05

A onda je tako jos bolje. Tada ces vjerojatno moci cuti i srce bebice pa neces ovako kao ja strepiti do utorka 😂😂 sretno sutra i javi se 😁

ANI_DUB
    11. Studeni 2018. 12:12

Andream hvala ti puno.. Bas si me utjesila 🤗🤗🤗
    Sretno u utorak 😇💞 

andreaam
    11. Studeni 2018. 12:16

ANI_DUB

Andream hvala ti puno.. Bas si me utjesila 🤗🤗🤗
    Sretno u utorak 😇💞

Hvalaa 😁 nadam se da cemo cuti nesto. Tad ce mi biti 6+1 

Nina187
    11. Studeni 2018. 12:43

Cvjetic

Sta u bubamari moras nesto kupit da dobijes ili se samo uclanis?

Meni je rekla prodavacica da poklon daju uz racun.

11. Studeni 2018. 12:53

Ani, ja sam ti simptome pocela tek imati u 6tt i to kronican umor i bolne grudi, u 9 tt krenule mucnine i povracanje i to traje i danas, bolove u trbuhu bas i nisam.imala, mozda nesto sitno koji dan. Bol u grudima i umor polako prestaju, nadam se da bude i  uskoro! 
    Nemoj brinuti, izvadi betu sutra i u srijedu i ako ti se bude duplala, s trudnocom je za sad sve u redu. Uzivaj u trudnoci, malo stani na kocnicu i to je to 

ANI_DUB
    11. Studeni 2018. 13:03

Tenci

Ani, ja sam ti simptome pocela tek imati u 6tt i to kronican umor i bolne grudi, u 9 tt krenule mucnine i povracanje i to traje i danas, bolove u trbuhu bas i nisam.imala, mozda nesto sitno koji dan. Bol u grudima i umor polako prestaju, nadam se da bude iuskoro!
    Nemoj brinuti, izvadi betu sutra i u srijedu i ako ti se bude duplala, s trudnocom je za sad sve u redu. Uzivaj u trudnoci, malo stani na kocnicu i to je to

Tenci hvala na lijepim rijecima.. Cure divne ste ❤️❤️❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.