Mene zgaravica zasad zaobilazi. U prosloj mi nije ništa pomagalo. Ja sam sva neka nikakva. Simptoma pa i nemam vise,osim sto sam popila kolu pa od toga mucnina nastala. Cak se ni po noci ne ustajem na WC roliko,mozda 2 puta. Nemogu docekati iduci cetvrtak i pregled da cujem da je sve ok.
Cure dal' jedete vi gljive? Tipa sampinjone?
večer cure, čitam vas cijelo vrijeme, ali nemam snage za pisanje. umor i mučnine rade svoje.
ima možda neka neko rješenje protiv povraćanja?
jer ovo više nije normalno kod mene, sve, ali sve kaj pojedem, povraćam, malo prije me tolko napinjalo i tolko jako sam povraćala da me sad grlo boli dok gutam i pijem vodu, vjerojatno mi je iziritiralo sve stvarno više ne znam kak da si pomognem. đumbir mi ne pomaže, pazim kaj jedem, ali jednostavno se ništ ne zadržava u meni.
nanala, čestitam, želim ti urednu trudnoću
večer cure, čitam vas cijelo vrijeme, ali nemam snage za pisanje. umor i mučnine rade svoje.
jer ovo više nije normalno kod mene, sve, ali sve kaj pojedem, povraćam, malo prije me tolko napinjalo i tolko jako sam povraćala da me sad grlo boli dok gutam i pijem vodu, vjerojatno mi je iziritiralo svestvarno više ne znam kak da si pomognem. đumbir mi ne pomaže, pazim kaj jedem, ali jednostavno se ništ ne zadržava u meni.
Jesi se probala konzultirati sa gin radi tolikog povracanje? Da ne bi dehidrirala?
nisam, zadnjih tjedan dana je uzelo maha, pijem stvarno puno vode, zato i idem pišati svakih pol sata max, ali me strah malo zbog elektrolita i ostalih vitamina i minerala koji se ne zadrže u tijelu.
budem vidjela kak bude situacija u sljedećim danima, i ako se ne bude popravilo, budem otišla do njega da mi on savjetuje nešto.
jer ovo više nije normalno kod mene, sve, ali sve kaj pojedem, povraćam, malo prije me tolko napinjalo i tolko jako sam povraćala da me sad grlo boli dok gutam i pijem vodu, vjerojatno mi je iziritiralo svestvarno više ne znam kak da si pomognem. đumbir mi ne pomaže, pazim kaj jedem, ali jednostavno se ništ ne zadržava u meni.
Tenci, obavezno to ispricaj ginekologu, meni je preksinoc na pregledu doktorica pricala o nekim tabletama za zvakanje protiv mucnine, ali kako i ona kaze kod mene nije toliko ucestalo i cekat cemo da prodje 13 tjedana. Ne trebas dozvoliti da ti tijelo skroz oslabi.
Vecer cure .. Ja u strci ... Ne stignem citati... Ali evo...
Nanala dobro dosla i cestitke..
Malina draga... Zao mi je jako.. Grlim te i ljubim... Drzi se....
Tenci i ja zbog istog problema ovaj tjedan isla doktoru. povracanje nije prestajala, cak sam na kraju krv povracala uzas. Dobila sam te tablete za zvakanje i mogu ti reci da mi pomazu, ali naravno isto tako jako moras paziti sto jedes i piti samo vodu i mineralnu, takoder redovito piti vitamine i folnu.
Super, hvala cure,.otisla bude doktoru sljedeci tjedan. Ma pazim kaj jedem, al mi nema previse veze kad povracam sve folnu i vitamine pije, jos si mislim da mi je mozda od njih tolko mucno.
Cure, ide li koja od vas na masaže?
Ja sam bila prije nekih 3 tjedna i sad čitam da se ne preporuča ići na masaže prije drugog tromjesečja, pogotovo ne da te išta boli dok se masiras ali mene je naravno bolilo jer imam sjedeći posao i još od početka trudnoće moram mirovati pa sam sva nikakva. Bila sam nakon toga na pregledu i sve je ok ali me stalno iznenadi šta sve nije preporučljivo u trudnoći.
Čekam sljedeći pregled pa bi krenula s nekim grupnim vježbanjem za trudnice jer me leđa baš bole i imam išijas (valjda je to išijas, kao neko ukljestenje živca u donjem dijelu leđa/gornjem dijelu guze).
Kakva ću bit do kraja trudnoće :O
Tenci moguce je da ti je od vitamina, meni je moja gina rekla da ne pijem vitamine da mi ne bi izazvale mucninu nego da pijem samo folnu prva 3 mjeseca
Sortiraj odgovore
Najstariji