Pozdrav cure 🙋♀️ Danas sam bila u Bubamari i uclanila sam se u njihov klub. Na poklon sam dobila blazinice za dojdenje 2x, dudu MAM, čarapice, njihovu knjizicu s kuponima pogodnosti i promotivne materijale. Isla sam i u dm, tamo sam dobila Sudokremu 10 g, dudu MAM, Biobaza kremu za njegu tijela, Bepanthen 3,5 g, Moj prvi dnevnik, Savjetnik za buduce mame te njihovu knjizicu s popustima. Oba poklona su korisna, tako da se isplati otici po njih 😉
jutro cure
Nina187 ja sam isto isla u dm dobila i uclanila se preko interneta u bubamaru neznam hoce li mi sa karticom doc taj paket ili bas moram osobno otic po to?
Bipa iako pise da daje nista nisu mi dali isla sam i ova na blagajni nema pojma o tome blijedo me gledala rekla samo za popuste.
Miller daje isto dudu i tu knjizicu ssa popustima i plus 15posto jos dodatno na sve i to sam dobila
Nivea daje to sam se preko interneta uclanila i poslali su mi zahvalnicu u kojoj pise da su spremili paketic za mene te da mi ga salju na adresu eh sad cekam bas me zanima sta ima u paketicu
Uclanila se i u djeciji klub konzum
pokusala sam i u teta violeta jer kao i oni daju pelene al od njih ppovratnicu nisam dobila mozda sam nest krivo napravila neznam uglavnom zast ne iskoristit i dobili nest ak nude :-)
Nisam sigurna hoces li dobiti poklon od Bubamare, nekako mislim da trebas ici osobno po to jer poklon trudnicama daju uz racun kada nesto kupis. Pa da, zasto ne iskoristiti prilike, a stvari su korisne 😉
isto sam poslala na par mjesta mailove, i učlanila se pa budemo vidjeli kaj sve bude stiglo u bubamaru i dm isto planiram po paketiće. baš se veselim tim stvarima!
Kako ste drage ovo nedjeljno jutro? Imam osjecaj da se meni mucnine samo pogorsavaju, najradije ne bi uopce prala zube ujutro jer to gotovo uvijek zavrsi pogubno. A da ne govorim da sam stalno napuhnuta kao da sam vec barem u 5. Mj trudnoce.
Zato sam jucer isla kupovat neke prigodnije hlace. Za trudnicke mi je doduse ipak jos prerano, ali nadala sam se nekim koje nisu krute u struku. I na moje odusevljenje u prvom ducanu u koji sam usla su bile upravo takve. Znaci u mohitu imaju po 190 kn hlace koje imaju rastezljivu traku otraga pa se fino sire koliko je potrebno u struku. Ja sam odmah uzela 4 komada u razlicitim uzorcima jer su mi super za posao, izgledaju malo elegantnije tako da sam stvarno super iznenadena. ;) pa eto, ako se neko nalazi u ovome, skocite do mohitan imaju dosta velicina ;)
Mucnine me jos uvijek ne muce ali zato imam problema sa snom. Zaspem prije ponoci svaku vecer i ustanem se oko 4. Jedva se natjeram da spavam jos do 8-9.. Nisam umorna ali ne znam sta cu od sebe 😂prekosutra idem na pregled da cujemo srce. Malo sam nervozna i nadam se da ce biti sve kako treba. Velika pusa svima 💋
za sad sam dobro, mene mučni počnu loviti u popodnevnim satima, od 2-3 na dalje. i onda je popodne i navečer samo dok povraćam sve kaj sam pojela, me samo napinje jako i to je to. danas sam točno 12+0 pa se nadam da budu te mučnine popustile.
umor malo popušta, ne trebam više spavati popodne ko u ranijim tjednima, ali idem spavati oko 9 i ujutro do 5:30 kad se budim za posao.
pišati i dalje moram svako malo, ali pijem i jako puno vode pa ništ čudno.
grudi manje bole, nego prije, čitala sam da je to normalno, da bi trebale sad začas skroz prestati boljeti.
trbuh mi se malo počeo nazirati i baš se veselim dok bude počeo više rasti
Sortiraj odgovore
Najstariji