Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marinica29
    07. Listopad 2018. 10:20

Dan zene 😀 ja popijem kad se sjetim,nekad ujutro,nekad uvečer. Kako ste danas? Mene niski tlak,pa bi samo lezala😴😴😴

Lavandica
    07. Listopad 2018. 11:03

Bas tako i ja.. kad se sjetim. Meni je pricao ginekolog kad trebam piti, ali nakon sto sam vidjela svoju zockicu ja ga nista nisam cula. 

Stize nam Mihael ♡

mjehuric
    07. Listopad 2018. 11:16

Dobro jutro 😊zao mi je radi vas koje imate mucnine,meni se smuci tu i tamo na odredene mirise ..ali nisam povracala niti jedanput 😊 ja isto folnu pijem kada se sjetim,sada pijem od elevita pronatal jer ima puno vitamina unutra i to odmah poslije jela ako ne mi ne sjedaju bas kako treba..uhh taj umor,ocito kod svih prevladava,ja bi isto samo spavala,vec u 20h pocnem zijevati..😂😂ali dobro je..polako iz dana u dan,samo da bude sve ok i da prođe ovo "kriticno"razboblje pa cemo lakse..

Baby.k
    07. Listopad 2018. 16:11

Pozdrav curke, ja sam inače sa jesenskih 2018. ali sam navratila da vam poželim svima uredne i školske trudnoće! 😘😘😘

• Semyzg31
    07. Listopad 2018. 16:14

Baby.k hvala ti☺ Meni je ostalo jos 3 tablete folne valjda ce mi gink dat nesto da pijem u cetvrtak inace folnu uvijek pijem prije spavanja inace mi bude muka.Kako ste mi danas,ja se potezem po krevetu cijeli dan probada me na lijevoj strani svako malo pa odmaram.

lena.5
    07. Listopad 2018. 18:18

Drage mame, i ja vam se pridruzujem ovdje jer mi je termin 20.05. za sad sam bila na uzv i sve je uredu. Ugodne trudnocice nam svima zelim. 😍😍

Lavandica
    07. Listopad 2018. 18:24

Ja cu morati kupiti u ljekarni neke vitamine jer ne mogu toliko jesti voca i povrca.. volim povrce uz obrok, to mi je nekako obavezno, ali voce mi vec ide na uha van

Stize nam Mihael ♡

07. Listopad 2018. 19:32

bok curke, nisam se javljala jer smo i danas bili još u gostima, bila do pol 6 ujutro na svadbi, cijelo vrijeme na nogama, danas isto i tek sad se legla u krevet, baš sam jedva dočekala. srećom, mogla sam i nije bilo problema, niti bolova u trbuhu i danas nemam nikakvih posljedica tog jučerašnjeg cijelodnevno/noćnog stajanja. 
    lena, želim ti dobrodošlicu i ugodnu trudnoću i naravno da se lijepo družimo 

lena.5
    07. Listopad 2018. 20:30

lavandica

Ja cu morati kupiti u ljekarni neke vitamine jer ne mogu toliko jesti voca i povrca.. volim povrce uz obrok, to mi je nekako obavezno, ali voce mi vec ide na uha van

Lavandica, ja ti predlazem da vitamine u apoteci ne kupujes samoinicijativno. U prvom tromjesjecju ti suplementi mogu biti jako toksicni, i samo ginekolog ti moze reci koje da kupis a sve to kada ima uvid u stanje tvog organizma (analiza krvi i slicno) .

mjehuric
    07. Listopad 2018. 23:36

Pozdrav curke!!evo mene ubi zgaravica🤢🤢🤢..nikako se je rijesiti..meni je rekao ginekolog posto ne unosimo dovoljno vitamina kroz hranu da elevit pronatal je jedini koji dr.preporucuju,ugl.ima 3 vrste, od elevita,ja sada pijem taj pronatal koji je do 12tj.poslije ide elebaby..lena welcome..hvala baby k..😊😊 ..p.s.nama gin.prepise folnu preko recepta..pa je ne placamo..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.