Dan zene 😀 ja popijem kad se sjetim,nekad ujutro,nekad uvečer. Kako ste danas? Mene niski tlak,pa bi samo lezala😴😴😴
Bas tako i ja.. kad se sjetim. Meni je pricao ginekolog kad trebam piti, ali nakon sto sam vidjela svoju zockicu ja ga nista nisam cula.
Stize nam Mihael ♡
Dobro jutro 😊zao mi je radi vas koje imate mucnine,meni se smuci tu i tamo na odredene mirise ..ali nisam povracala niti jedanput 😊 ja isto folnu pijem kada se sjetim,sada pijem od elevita pronatal jer ima puno vitamina unutra i to odmah poslije jela ako ne mi ne sjedaju bas kako treba..uhh taj umor,ocito kod svih prevladava,ja bi isto samo spavala,vec u 20h pocnem zijevati..😂😂ali dobro je..polako iz dana u dan,samo da bude sve ok i da prođe ovo "kriticno"razboblje pa cemo lakse..
Pozdrav curke, ja sam inače sa jesenskih 2018. ali sam navratila da vam poželim svima uredne i školske trudnoće! 😘😘😘
Baby.k hvala ti☺ Meni je ostalo jos 3 tablete folne valjda ce mi gink dat nesto da pijem u cetvrtak inace folnu uvijek pijem prije spavanja inace mi bude muka.Kako ste mi danas,ja se potezem po krevetu cijeli dan probada me na lijevoj strani svako malo pa odmaram.
Drage mame, i ja vam se pridruzujem ovdje jer mi je termin 20.05. za sad sam bila na uzv i sve je uredu. Ugodne trudnocice nam svima zelim. 😍😍
Ja cu morati kupiti u ljekarni neke vitamine jer ne mogu toliko jesti voca i povrca.. volim povrce uz obrok, to mi je nekako obavezno, ali voce mi vec ide na uha van
Stize nam Mihael ♡
bok curke, nisam se javljala jer smo i danas bili još u gostima, bila do pol 6 ujutro na svadbi, cijelo vrijeme na nogama, danas isto i tek sad se legla u krevet, baš sam jedva dočekala. srećom, mogla sam i nije bilo problema, niti bolova u trbuhu i danas nemam nikakvih posljedica tog jučerašnjeg cijelodnevno/noćnog stajanja.
lena, želim ti dobrodošlicu i ugodnu trudnoću i naravno da se lijepo družimo
Ja cu morati kupiti u ljekarni neke vitamine jer ne mogu toliko jesti voca i povrca.. volim povrce uz obrok, to mi je nekako obavezno, ali voce mi vec ide na uha van
Lavandica, ja ti predlazem da vitamine u apoteci ne kupujes samoinicijativno. U prvom tromjesjecju ti suplementi mogu biti jako toksicni, i samo ginekolog ti moze reci koje da kupis a sve to kada ima uvid u stanje tvog organizma (analiza krvi i slicno) .
Pozdrav curke!!evo mene ubi zgaravica🤢🤢🤢..nikako se je rijesiti..meni je rekao ginekolog posto ne unosimo dovoljno vitamina kroz hranu da elevit pronatal je jedini koji dr.preporucuju,ugl.ima 3 vrste, od elevita,ja sada pijem taj pronatal koji je do 12tj.poslije ide elebaby..lena welcome..hvala baby k..😊😊 ..p.s.nama gin.prepise folnu preko recepta..pa je ne placamo..
Sortiraj odgovore
Najstariji