Rodio se Leo jučer u 15:55 težak 4200 i 52 dugačak. Prirodnim putem bilo je bolno al nakon 12 sati trudova zaboravila sam na svu bol ❤️
Čestitam 😍🤗
Rodio se Leo jučer u 15:55 težak 4200 i 52 dugačak. Prirodnim putem bilo je bolno al nakon 12 sati trudova zaboravila sam na svu bol ❤️
Cesitam od srca na bebici i zelim ti da se sto prije oporavis i da se sto bolje uhodate
srećica a što tebi kažu??
Sutra ostajem na odjelu pa ako ne krene samo onda ću u srijedu na indukciju. Previše je sad već prošlo od termina i bilo bi ludo čekati još.
😍 čestitke hrabroj mami i snažnom dečku!! Odmarajte, ljubite se, grlite.... Uživajte!! ❤💙
Čestitam 😊😊💙 volite se, mazite i pazite 😊😊 brz oporavak želim 😊
Jutroooooo, idemo danas popodne na zadnji pregled kod nase ginicke bas me zanima jesam sta otvorena il smo zacementirani , nisam pila caj onaj od lista maline a ni jela ananas bas cu vidjet danas i kupit navecer ananas da vidimo jel ima to sta efekta... i da , bas sam pospana zadnjih par dana... sinoc poprala par sitnica jos za malisu i jos koju tetra pelenu danas to opeglam i to je to imam 30 tetrica i 15 gazica negdje i 10 onih ikea malih rucnikica mora bit dosta. Na kraju od bijelih tetra pelena su mi se najbolje pokazale one iz pepca pa poslala muza jucer po jos.
Jutroooooo, idemo danas popodne na zadnji pregled kod nase ginicke bas me zanima jesam sta otvorena il smo zacementirani , nisam pila caj onaj od lista maline a ni jela ananas bas cu vidjet danas i kupit navecer ananas da vidimo jel ima to sta efekta… i da , bas sam pospana zadnjih par dana… sinoc poprala par sitnica jos za malisu i jos koju tetra pelenu danas to opeglam i to je to imam 30 tetrica i 15 gazica negdje i 10 onih ikea malih rucnikica mora bit dosta. Na kraju od bijelih tetra pelena su mi se najbolje pokazale one iz pepca pa poslala muza jucer po jos.
Ti si se zbilja opremila... Sta ce ti toliko toga? Ja imam 6 tetri i nadam se da ce mi to biti dosta 😂
E pa računam kao da baš ne moram svaki dan prat 🤣 reko bolje onda da kupim više a i svi su me isplašili s tim da ti treba hrpa i da ti je.jedva to dosta i ja ozbiljno shvatila.🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji