Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    srećica
    15. Srpanj 2019. 13:51

Danci22 čestitam na malom smotuljku ☺️ brz oporavak ti želim. 

• kv2912
    15. Srpanj 2019. 14:09

srećica a što tebi kažu?? 

• Ivonne
    15. Srpanj 2019. 14:33

Danci22

Rodio se Leo jučer u 15:55 težak 4200 i 52 dugačak. Prirodnim putem bilo je bolno al nakon 12 sati trudova zaboravila sam na svu bol ❤️

Čestitam 😍🤗

CiniMINIS
    15. Srpanj 2019. 15:47

Danci22

Rodio se Leo jučer u 15:55 težak 4200 i 52 dugačak. Prirodnim putem bilo je bolno al nakon 12 sati trudova zaboravila sam na svu bol ❤️

Cesitam od srca na bebici i zelim ti da se sto prije oporavis i da se sto bolje uhodate 

srećica
    15. Srpanj 2019. 20:24

kv2912

srećica a što tebi kažu??

Sutra ostajem na odjelu pa ako ne krene samo onda ću u srijedu na indukciju. Previše je sad već prošlo od termina i bilo bi ludo čekati još.

nena1986
    15. Srpanj 2019. 20:33

Danci22

😍 čestitke hrabroj mami i snažnom dečku!! Odmarajte, ljubite se, grlite.... Uživajte!! ❤💙

kika28
    15. Srpanj 2019. 23:08

Danci22

Čestitam 😊😊💙 volite se, mazite i pazite 😊😊 brz oporavak želim 😊

kzeli
    16. Srpanj 2019. 06:51

Jutroooooo, idemo danas popodne na zadnji pregled kod nase ginicke bas me zanima jesam sta otvorena il smo zacementirani , nisam pila caj onaj od lista maline a ni jela ananas bas cu vidjet danas i kupit navecer ananas da vidimo jel ima to sta efekta... i da , bas sam pospana zadnjih par dana... sinoc poprala par sitnica jos za malisu i jos koju tetra pelenu danas to opeglam i to je to imam 30 tetrica i 15 gazica negdje i 10 onih ikea malih rucnikica mora bit dosta. Na kraju od bijelih tetra pelena su mi se najbolje pokazale one iz pepca pa poslala muza jucer po jos. 

16. Srpanj 2019. 07:28

kzeli

Jutroooooo, idemo danas popodne na zadnji pregled kod nase ginicke bas me zanima jesam sta otvorena il smo zacementirani , nisam pila caj onaj od lista maline a ni jela ananas bas cu vidjet danas i kupit navecer ananas da vidimo jel ima to sta efekta… i da , bas sam pospana zadnjih par dana… sinoc poprala par sitnica jos za malisu i jos koju tetra pelenu danas to opeglam i to je to imam 30 tetrica i 15 gazica negdje i 10 onih ikea malih rucnikica mora bit dosta. Na kraju od bijelih tetra pelena su mi se najbolje pokazale one iz pepca pa poslala muza jucer po jos.

Ti si se zbilja opremila... Sta ce ti toliko toga? Ja imam 6 tetri i nadam se da ce mi to biti dosta 😂 

kzeli
    16. Srpanj 2019. 07:40

E pa računam kao da baš ne moram svaki dan prat 🤣 reko bolje onda da kupim više a i svi su me isplašili s tim da ti treba hrpa i da ti je.jedva to dosta i ja ozbiljno shvatila.🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.