Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Travanj 2018. 11:51

Već drugi put dns, napišem roman od posta i stisn odustani😱😱😱.
    Proudy ljepotići naši😍😍😍😘😘😘okrugli😊😘😍predivni ste😍😘😗, eto i Mihael i ja čestitamo Aleksu na još jednom tjednu u bušici😘, uz želje da ostane unutra još minimum 5 tjedana😍😍😘😘a hoće🤗🤗i više😍😘🤗.
    Doručkovala sam 3 dvopeka s margom, sad sam gladna ko vuk, čekam da sveki.skuha nešto, nadam se da će brzo jer mora dati gablec majstorima koji kreče cijelu kuću😁😋.

05. Travanj 2018. 12:15

Ena hvala ti! 
    Ja sam doruckovala slance i sirni namaz,  muzek donio iz pekare jutros prije posla.
    Za rucak ce nam oslica napraviti,  meni se zapravo nista ni jede da budem iskrena.
    Mi smo krecenje morali odgodit,  mislili smo to sada obavit u 4.mj,  al nista od toga,  budemo krajem ljeta ipak.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mya
    05. Travanj 2018. 12:20

Jedna za nas 29-i tjedan

Mya
    05. Travanj 2018. 12:21

Proud veliki

05. Travanj 2018. 12:22

ProudMomy

Ena hvala ti!
    Ja sam doruckovala slance i sirni namaz, muzek donio iz pekare jutros prije posla.
    Za rucak ce nam oslica napraviti, meni se zapravo nista ni jede da budem iskrena.
    Mi smo krecenje morali odgodit, mislili smo to sada obavit u 4.mj, al nista od toga, budemo krajem ljeta ipak.

A morali smo,  malo krov stradao pa curilo, navuklo vlagu...sad to riješimo prije nego dođe beba pa onda pomalo ostalo, napraviti kupaonicu još jednu prvo, pa ulaz poseban..al polako...

franovamamita
    05. Travanj 2018. 12:23

proud lijepa 😍😍😍😍 i ne znam jel mi se cini ili ti je sad u ovih tj dana bas narasla busa 😙😙
    cestitam na 32 opusteno i polako do kraja 😙

ja spremila od klinca ormar pa maknula jakne i zimsku obucu..oprala i objesila deke i umorna sam opet kauc pauza 😂😂😂😂 za rucak iz pekaca puretina krumpiri i zelena salata...ipak cu se dici ali samo da jedem 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

05. Travanj 2018. 12:24

J@m@

Jedna za nas 29-i tjedan

Lijepi okrugli 😍😘🤗, eto još malo i tebe s brojčekom 3 naprijed😀

franovamamita
    05. Travanj 2018. 12:25

Jama bas ste mi lijepi i vec na 29 wow 😍😍

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

05. Travanj 2018. 12:31

J@m@ divni ste! Jos malo i vi mijenjate predbroj! 😉
    Franova i ja kad si pogledam prosli i ovaj tj sliku cini mi se da smo narasli. A i skuzila sam da mi se tocno izmedju 29 i 30 tj spustio trbuh.
    E to ti je kad imas puno vremena pa sve analiziras 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mladamamica1911
    05. Travanj 2018. 13:06

evo naših 29 tjedana i +11 🤰🏻🐖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.