Proud bravo za Maksa, pravi hrabrić. Al da su cendraviji s mamama jesu 🤔. Proklete kontrakcije sva sreća za normabele
Franova desi se začas al proći će to. Malo maslaca i prođe.
Ja sam danas isto tamanila linoladu. Ubi me želja za slatkim zadnjih dana 😌.
Laku noć djevojke... Jedva gledam 💕
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro svima 😘 upravo mi kolegica veli da idući tjedan lidl ima nešto odjeće za trudnice i za bebe pa ako kojoj treba 😁
Jutro 😃 meni svi vele da u lidlu ima krasnih stvari. a ljetnih najviše za trudnice.
26.8. Ivan 💙💙
Dovro jutro.
Da vidjela sam jučer u lidlu.. biti će tajic, haljinica i dosta je povoljno.
Ja danas idem u potragu za običnom kartonskom kutijom. Bijelom ill rozom jer smo u subotu kumovi na krstitkama i unitra bih stavila poklon.. ali nikako nać.
Opet smo loše spavali, psi su lajali kao ludi 😕.
Ima li tko danas pregled?
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Dobro jutro ljepotice😀...evo da pohvalim mužića, skuhao mi kavicu i donio u krevet😍😍😘😘
Lijep dan vam želim😘
Dobro jutro ljepotice😀…evo da pohvalim mužića, skuhao mi kavicu i donio u krevet😍😍😘😘
Lijep dan vam želim😘
😍😍😍😍 Ajme bravo mužić!!! Odmah uljepša jutro 😊
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Dobro jutro ljepotice😀…evo da pohvalim mužića, skuhao mi kavicu i donio u krevet😍😍😘😘
Lijep dan vam želim😘
😍😍😍😍 Ajme bravo mužić!!! Odmah uljepša jutro 😊
Daa😍😍i poljubi bušicu, pita jel hoće kaj naš bembeli👶 iz dućana😂😂(sad tak zove bebicu, od zadnjeg pregleda). I tebe gnjave pesi po noći? Joooj, ja ih volim al mi dođe da se dignem i idem ih zadaviti😂😂
E sad da još od jučer par postova propuštenih, Proudy bravo za hrabricu Maksa😘, Franovamamita nadam se da je malenom splasnula kvrga😘, i cure one provokacije s čevapima i linoladom..mmm...čak mi se ni kombinacija ne čini odbojna😂😂vjerojatno sam gladna😂.
😘😘🤗🤗svim curkama za ljepši dan😊😉
jutro cure
ena bravo za muzica 😊
pharm oooo super ja volim njihovu robu a mogla bih upecati jos neku haljinicu 😉
sto se tice kvrge splsnula je sad je samo sljiva 😂😂😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutro cure!
Prvo sto sam napravila jutros je bilo to da sam Aleksu cestitala punih 32tt i pohvalila ga za jos jedan tjedan u busici!
Kako ste vi danas?
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji