Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    04. Travanj 2018. 12:48

Rubia

Meni stigli nalazi krvi i urina 🙈🙈🙈
    Glukoza povisena (idemo na dijetu)
    Urin - leukociti 6-8 i malo bakterije… google kaze da su poviseni leukociti u urinu u trudnoci ok sve dok nisu mnooogooi visoki… razumije li se neko?
    Veceras cu do gin. da mi to procita ali sam bas 😫😫

meni evo danas sto sam pokupila nalaz leukociti 8-10 i njje nista dr rekla kao sve ok

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

baarbaraa29
    04. Travanj 2018. 13:46

ProudMomy

Nellem jako ste lijepi 😍
    E cure a gdje nam je Baarbaraa? Nema ni nje vec dugo jel da? I Happy me vec brine..

Tu je Barbara 😆
    Dosli u Hr., prehladila se, obavili poveci baby shoping, jucer opet postala teta jedne princeze, tatu sutra pustaju kuci na oporavak iako ce se morat vratit na amputaciju, ali svedno smo sretni!!
    Pratim vas, popisujem nove mame, nove podatke, prekrstim se kad neko ide na pregled, padne..(proud 🤕) drzim fige za nase cervikse 😉 i evo sjedim u frizerskom s bojom na glavi jer se vise ne mogu sama obojat, tj.sagnit se nad kadu i prat kosu!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

ivymicek
    04. Travanj 2018. 13:52

Franova neka je bebo raste i neka je veseli.. a čuču budu kad tad gledali 😂.
    Ja u akciji cijeli dan, sad moram po klince 😂😂.
    Barbara neka si ti dobro a i tata isto.
    Uživajte u ostazku dana 💕

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

04. Travanj 2018. 13:57

baarbaraa29

ProudMomy

Nellem jako ste lijepi 😍
    E cure a gdje nam je Baarbaraa? Nema ni nje vec dugo jel da? I Happy me vec brine..

Tu je Barbara 😆
    Dosli u Hr., prehladila se, obavili poveci baby shoping, jucer opet postala teta jedne princeze, tatu sutra pustaju kuci na oporavak iako ce se morat vratit na amputaciju, ali svedno smo sretni!!
    Pratim vas, popisujem nove mame, nove podatke, prekrstim se kad neko ide na pregled, padne..(proud 🤕)drzim fige za nase cervikse 😉 i evo sjedim u frizerskom s bojom na glavi jer se vise ne mogu sama obojat, tj.sagnit se nad kadu i prat kosu!

Aaaa tu si! 😁
    Nek si ti nama dobro,  bas sam se vec zabrinula i za tebe bila 😘.
    Ide i tata kuci napokon,  ajde bas mi je drago.
    Frizera mi ne spominji,  mislim da cu s izrastom radjat 😂😂😂😂
    Ne dam se ja,  mila,  samo pozitiva! 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

04. Travanj 2018. 17:30

Franova,  evo zubar report!
    Proslo je odlicno,  bio je jako hrabar,  doktorica se potrudila,  sve mu je prvo pokazala,  malo ga je vozila gore dolje na stolici,  pricala mu kako ona isto ima doma malu curicu kao sto je on. Bez bada joj je otvorio usta,  nije mu danas nista specijalno radila,  sve mu je pregledala,  ima taj jedan karijes koji sam ja isto vidjela,  malko mu je pobrusila samo,  da vidi kako je to i narucila ga sljedeci put da mu to zavrsi.
    Eto ugl. mi zadovoljni! 
    Sad su otisli po moju drogicu u apoteku i po cevape,  da se mali nagradi za hrabrost! 😁

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

franovamamita
    04. Travanj 2018. 17:58

proud aaaaaaa super bas mi drago hrabar decko super ☺
    ja dosla sad s igralista mali jurcao biciklom i prijatelj istrcao isprrd njega i ovaj da ga ne srusi skrenio i pao na glavu ajme kolika kvrga mu je izbila al ajde svi smo mi to prolazili 😃

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Marijaa30
    04. Travanj 2018. 18:52

Maks je pravi decko vec, ja se vise bojim zubara 😋😁 
    Franova, to je sve normalno, proci ce.. 😃
    Rubia, pa koliko kg si ddobila? Makar, vidim da šećer nema veze samo s kg.

26.8. Ivan 💙💙

04. Travanj 2018. 19:16

Joj Franova,  mogu si mislit kak mu je skocilo! Desi se pizdarija u sekundi,  proci ce mu to brzo. Oblog ili maslac i vec kroz koji sat ce bit bolje.
    Danas mi se tak zaredale kontrakcije,  uzas,  jedno vrijeme i bas pravilno bile,  na svakih 10min al onda su srecom stale. Bas sam se uplasila.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

pharmamma
    04. Travanj 2018. 20:27

Franova super za pregled i bebana ☺️☺️ A kvrga će proći uz oblog 😉
    Proud hrabar je taj tvoj dečko 😊😊
    Ena pitanjce za tebe..u Zbk se ne treba naručivati za ogtt,jel tako?

04. Travanj 2018. 20:36

pharmamma

Franova super za pregled i bebana ☺️☺️ A kvrga će proći uz oblog 😉
    Proud hrabar je taj tvoj dečko 😊😊
    Ena pitanjce za tebe..u Zbk se ne treba naručivati za ogtt,jel tako?

Netreba, samo dođeš ujutro od 7, s uputnicom i super mi je kaj u hodniku ima za uzet broj, za trudnice H i začas si na redu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.