Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nataly1987
    01. Travanj 2018. 20:02
    E i evo nasa prva slika...punih 24 tj 😁
    E i evo nasa prva slika...punih 24 tj 😁

01. Travanj 2018. 20:07

Lijepa trudnica i lijepi trbuščić😍😀

01. Travanj 2018. 20:09

Nataly divna si! Jos jedna fit mamica 😍😍😍😍

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ivymicek
    01. Travanj 2018. 20:30

Aknes dobro došla.
    Nataly wau mali slatki trbuščić a ti još slađa.
    Ne priuštim si pete svaki put jer ne mogu. Imam sveki i mamu koji mi mogu čuvat klince pa si to mm i ja koji put i priuštimo...
    Mina meni moj dr veli dok nema jakkh bolova i krvarenja da je sve normalno. Kada krenu udarci biti će sve lakše tak da no sikiriki.
    Sretan Uskrs svima i nadam se da niste pretjerale kao što sam ja 😂😂😂🐣🐣🐣

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

01. Travanj 2018. 20:34

ivymicek

Aknes dobro došla.
    Ne priuštim si pete svaki put jer ne mogu. Imam sveki i mamu koji mi mogu čuvat klince pa si to mm i ja koji put i priuštimo…
    Mina meni moj dr veli dok nema jakkh bolova i krvarenja da je sve normalno. Kada krenu udarci biti će sve lakše tak da no sikiriki.

Ivy ne da sam pretjerala,  nego je dobro da ne moram ustajat,  jer ne bi ni mogla! Sve sam pojela,  sve! 😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

01. Travanj 2018. 20:44

ivymicek

Aknes dobro došla.
    Ne priuštim si pete svaki put jer ne mogu. Imam sveki i mamu koji mi mogu čuvat klince pa si to mm i ja koji put i priuštimo…

Jesam pretjerala🙈..ali nisam večerala pa razmišljam šta ću😂😂, još bi malo šunkice al ko će spavat od žeđi😅

01. Travanj 2018. 20:51

Ena31

ivymicek

Aknes dobro došla.

Jesam pretjerala🙈..ali nisam večerala pa razmišljam šta ću😂😂, još bi malo šunkice al ko će spavat od žeđi😅

Ja danas vise ne jedem,  raspuknut cu se! Fuj fuj! 😁😂😁😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

pharmamma
    01. Travanj 2018. 21:06

Aknes dobrodošla ☺️
    Nataly divna trudnica 😍😍
    Joj,i ja se prenajela,pogotovo kolača..večera će biti salata s mozzarellom,drugo vise ne stane u mene 😂😂  a sutra smo kod mame na ručku,znači opet hrpa hrane i kolača 🙈
    Evo i brzinske fotkice trbuha za puni tjedan 😁

ivymicek
    01. Travanj 2018. 21:06

ProudMomy

ivymicek

Aknes dobro došla.

Ivy ne da sam pretjerala, nego je dobro da ne moram ustajat, jer ne bi ni mogla! Sve sam pojela, sve! 😂😂😂

😂😂😂 Sva sreća da si sve pojela pa sutra nema... Samo dijetalno.
    Ena šunkica, njamiiii i ja bih ali me muči isti problem, žeđ

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

01. Travanj 2018. 21:09

pharmamma

Aknes dobrodošla ☺️
    Nataly divna trudnica 😍😍
    Joj,i ja se prenajela,pogotovo kolača..večera će biti salata s mozzarellom,drugo vise ne stane u mene 😂😂 a sutra smo kod mame na ručku,znači opet hrpa hrane i kolača 🙈
    Evo i brzinske fotkice trbuha za puni tjedan 😁

Slatka bušica😍😍😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.