Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Romana33
    02. Travanj 2018. 15:40

Meni  rekli da previse 8 kg za 22 tj.!! A ja uopce puno ne jedem.. sad vise necu jesti do drugog tjedna do kontrole.🤔🤔. a samo mi trbuh raste i sise... 😂. Sve me strah tih kontrola, da mi pak nesto ne nadu.. a pritiska se nikako rjesiti i tih ko menstrualnih bolova i jos danas me boli nesto nisko u trbuhu..  uopce se ne mogu opustiti... 

02. Travanj 2018. 15:44

Mladamamica1911

Bok curke 😊
    Ja isto samo nešto jedem 😣 sutra će me na pregledu doktorica zadavit vjv 😏

Ma neće te zadaviti😂, pitaj ti nju kolko se udebljala😉😂...i na jedva čekam pregled, cijeli dan o tome razmišljam😂...jooj baš sad pričam s šogicom, kolko sitno brojim, znači da i krajem mjeseca rodim sigurno je za bebu🤗🤗, mislim, bolje čim duže ali ak baš i dođe..

IvanaIvaaa
    02. Travanj 2018. 16:46

Pozdrav mamice i buduce mamice! 
    Ja se tek sad prikljucujem..kad me vec hvata lagana panika 🙈🤣..imam dosta stranica da vas sve iscitam...potrudit cu se pronac sve odg u prethodnim komentarima! 🤗🤗

Inace, termin mom djecaku  je 7.6. ali sam nazalost dobila indikaciju za carski rez zbog stanja mreznice, ocne retine!..🙈

👶💙🍀

02. Travanj 2018. 17:10

IvanaIvaaa

Pozdrav mamice i buduce mamice!
    Ja se tek sad prikljucujem..kad me vec hvata lagana panika 🙈🤣..imam dosta stranica da vas sve iscitam…potrudit cu se pronac sve odg u prethodnim komentarima! 🤗🤗

Inace, termin mom djecaku je 7.6. ali sam nazalost dobila indikaciju za carski rez zbog stanja mreznice, ocne retine!..🙈

Dobrodošla Ivana😀

Mladamamica1911
    02. Travanj 2018. 17:22

Ena u kolko ti je ono pregled(znam da si rekla al trudnicki mozak) 😊

02. Travanj 2018. 17:27

Mladamamica1911

15h30min😱, ko će ga dočekati..tvoj u pola 9, jel da? 😍😘

Mladamamica1911
    02. Travanj 2018. 17:56

Ena31

Mladamamica1911

Dada ja se malo bojim kila iskreno haha

02. Travanj 2018. 18:05

Mladamamica1911

Ena31

Mladamamica1911

Dada ja se malo bojim kila iskreno haha

Ma opusti se, pa kaj ti može, nije da te može u kaznu staviti, dok je s tobom i bebom sve ok nema frke😀.

Mya
    02. Travanj 2018. 18:08

Cure sretno sutra na pregledima,ja odbrojavam do petka

02. Travanj 2018. 18:12

J@m@

Cure sretno sutra na pregledima,ja odbrojavam do petka

Hvala😀🤗, ma samo da mi veli da je dole stanje isto i ja zadovoljna😀..a i petak će brzo😘. Sad mi je malo lakše kad idem svaka 3 tjedna, prije je bilo svaka 4..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.