Jutro cure!
Rubia divna si 😍😍😍😍
Ena jos malo samo! Drzim fige da sve bude ok!
I Mladamamica sutra ima pregled 😁
Ja gledam kakav je divan dan vani, a ja nikud ne smijem, fuj bljak! Tako bi sjela negdje na kavu na neku terasicu 🙁
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutro cure!
Rubia divna si 😍😍😍😍
Ena jos malo samo! Drzim fige da sve bude ok!
I Mladamamica sutra ima pregled 😁
Ja gledam kakav je divan dan vani, a ja nikud ne smijem, fuj bljak! Tako bi sjela negdje na kavu na neku terasicu 🙁
😘😘...da..to i mene muči..al nema veze, imam veeliki prozor, muž kuha kavu pa će nam složiti doručak, bebica se proteže lagano...ma misli pozitivno😂😘, za manje od 3 mjeseca ćemo sjedit s bebicama na terasicama😘😉, bit će divno vrijeme i sve super😊
Sretan Usrkrs cure🐇🐇🐇🐥🐥🐥🐣!!
Evo da se i ja malo javim.. Napokon saznala u cet.spol.. i to je cura!!🤗🤗🤗❤❤❤
Nikako da se vidlo do sad, em ne suraduje, em je na zadak bila. No napokon se okrenula! 22 tj.bila i +8 kg!!! Uzas!! Neznam gdje i kako.. do 17-og tj.+2 i onda s 22 tj.+8 . A uopce ne jedem puno niti me ne trazi. Nemam nikakvih posebnih zelja. Jedem najvise tablete, i to dnevno 16. Zbog visokog tlaka, duphastone jos uvjek i normabele od 2 mg da mi opustaju maternicu jer imam stezanja i pritisak zbog mioma (7×5 cm) . I to do 17-og tj.nisu otkrili dok opet nisam dosla s krvarenjem na hitnu! I sad svaka 3 tj.u bolnnicu na kontrolu.. Inace bi bilo i relativno ok , da mi noge ne naoticu i uzasno me peku stopala, i cjelodnevne zgaravice.. a probava mi koma! Neznam kako vama ali ja nemam potrebe ni za cestim odlaskom na vc i ne trazi me tekucine a imam i gestacijski dijabetes.. a +8 sam!! Jaooo!! A tek cu sad 23 tj. Beba aktivna vec nekoliko tjedana. Bas me rita da se vidi na trbuhu jer mi trbuh strasno tvrd.. i sve se vidi i na dodir osjeti kad rita.. i onda dok se okrece mi taj miom dodiruje koji iskoci ko kvrga na trbuhu i boli.. eto nisam se dugo javila, pa sam se raspisala..
Sretan Usrkrs cure🐇🐇🐇🐥🐥🐥🐣!!
Evo da se i ja malo javim.. Napokon saznala u cet.spol.. i to je cura!!🤗🤗🤗❤❤❤
Nikako da se vidlo do sad, em ne suraduje, em je na zadak bila. No napokon se okrenula! 22 tj.bila i +8 kg!!! Uzas!! Neznam gdje i kako.. do 17-og tj.+2 i onda s 22 tj.+8 . A uopce ne jedem puno niti me ne trazi. Nemam nikakvih posebnih zelja. Jedem najvise tablete, i to dnevno 16. Zbog visokog tlaka, duphastone jos uvjek i normabele od 2 mg da mi opustaju maternicu jer imam stezanja i pritisak zbog mioma (7×5 cm) . I to do 17-og tj.nisu otkrili dok opet nisam dosla s krvarenjem na hitnu! I sad svaka 3 tj.u bolnnicu na kontrolu.. Inace bi bilo i relativno ok , da mi noge ne naoticu i uzasno me peku stopala, i cjelodnevne zgaravice.. a probava mi koma! Neznam kako vama ali ja nemam potrebe ni za cestim odlaskom na vc i ne trazi me tekucine a imam i gestacijski dijabetes.. a +8 sam!! Jaooo!! A tek cu sad 23 tj. Beba aktivna vec nekoliko tjedana. Bas me rita da se vidi na trbuhu jer mi trbuh strasno tvrd.. i sve se vidi i na dodir osjeti kad rita.. i onda dok se okrece mi taj miom dodiruje koji iskoci ko kvrga na trbuhu i boli.. eto nisam se dugo javila, pa sam se raspisala..
Ajme Romana, baš te svašta snašlo, žao mi je, drži se🙏💪💪🤞🤞.
Woow, bravo za kćerkicu, stvarno je talent😍😍.
dan cure...dan je d8van a ja ko kreten opet lezim...uzela si sokic i sjela u dvoriste na sunce ali ne mogu ja cim sjedim 15min sve mi pocne biti tesko,teret,boli zulja,smeta tako da sam unutra...moram otici ovih dana kupiti lezaljku i stavim van pa da vidim tko ce me maknuti 😂😂😂😂😂
romana bit ce sve dobro i izdrzat ces sve za svoju malu curicu a velika cura ti je st stvarno talent 😙
rubia nemam sta reci osim da si mi predivna ali stvsrno si wow 😍😍😍😍
i danas nista ne kuham ima jos svega...samo ce mi mama donjeti domace juhe....
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Curke prekrasne ste sve 😍
Romana kćerkica je baš talent 👍🏼
Nama polako prolazi prehlada, malo još kašljucam. Mladi luk je je izgleda pomogao :) Bebač me jučer i danas baš lupa na sve strane. Jučer navečer jedva zaspala, toliko je lupao bez prestanka da sam se zabrinula jel sve ok 🙈
Mi ćemo sljedeći tjedan u vinogradsku na trudnički tečaj 🤗 baš se veselim
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Cure, divne su busice 😃😁
Romana, drzi se... Pola si prosla vec, jos jedanput tak i cuvat ces curku 😃
Ja se nemam s cim pohvaliti niti za danas, opet jedem. Od sutra strogo!
26.8. Ivan 💙💙
Bojana i Rubia bas ste mi lijepe ❤️
Držim fige za sutrašnje preglede 😉
Romana samo hrabro,vjerujem da će sve na kraju biti dobro..za naše mrvice smo spremne na sve 😘 a starija kćerka prekrasno crta 💕
Dan je divan..bili kod mame na ručku,opet se najeli,sad se spremam zamijesiti kiflice jer bi trebali do prijatelja malo kasnije..planirala sam i u šetnju,ali su me toliko počeli boljeti mišići na nogama da mislim da nis od tog..osjećam se ko da je jučer bio nekakav leg day, a ne da sam preležala cijeli dan 😂
Bok curke 😊
Ja isto samo nešto jedem 😣 sutra će me na pregledu doktorica zadavit vjv 😏
Sortiraj odgovore
Najstariji