Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mya
    02. Travanj 2018. 18:15

To ti vjerujem,mislim da bi i mene sad trebao pocet narucivat svaka tri,ovo je vjecnost,makar lakse otkad se beba pocela javljat

02. Travanj 2018. 18:24

J@m@

To ti vjerujem,mislim da bi i mene sad trebao pocet narucivat svaka tri,ovo je vjecnost,makar lakse otkad se beba pocela javljat

Mislim da da, i mene je s 29 tak naručila..neznam od kolko se prestane ić svom gin. i počne u bolnici?s 37ili?

Mya
    02. Travanj 2018. 18:26

Mislim da zadnja tri tjedna 

Tinchyca
    02. Travanj 2018. 18:33

Sretno sa pregledima sutra 😊
    Ivanaiva Dobrodošla! 🖐

Mi imamo pregled tek 12.04. Mene zadnja dva puta naručila  svakih 5 tj 😆 Al dok moj mali igra nogomet sa mojim mjehurom znam da je sve ok. 

💙30.06.2018 💙 Noa💙

02. Travanj 2018. 18:47

J@m@ sretnk i tebi u petak! Doci ce to brzo.
    Ja idem sad za 11 opet,  al i to mi je vjecnost jer ne znam da li se sto mijenja ili ne. Znam da je on dobro,  divlja ko lud,  al kaj radi cerviksu pojma nemam 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

franovamamita
    02. Travanj 2018. 19:51

mi popodne isli do parka i bas mi godilo malo...ponjela sam dekicu pa sam se se kumom nalegla 😂😂😂
    sretno cure sutra na pregledima 😙😙😙😙 
    evo jedno ❤ za vas 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

02. Travanj 2018. 19:57

franovamamita

mi popodne isli do parka i bas mi godilo malo…ponjela sam dekicu pa sam se se kumom nalegla 😂😂😂
    sretno cure sutra na pregledima 😙😙😙😙
    evo jedno ❤ za vas

Ljepotica😍😍😘🤗..eiii, a di je dekica pod guzu, da se ne prehladiš??

franovamamita
    02. Travanj 2018. 20:25

ena 😙😙😙😙 a to samo na travu zbog potreba slikanja 😂😂😂😂  
    uh okupala sebe i klinca i sad jedva disem polako nadoknadujem ono od sinoc propusteno s hranoom 😛😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Tinchyca
    02. Travanj 2018. 21:47

Franova lijepa sličica 😍

Ja danas našla vremena da sredim trudnički dnevnik, pa printam slike sa mobitela i skužim kak sam se udebljala i kak sam sa 7tj mislila kak mi je trbuh veliki 😂😂😂

💙30.06.2018 💙 Noa💙

ivymicek
    02. Travanj 2018. 21:59

Nove trudničice dobro došle...
    Curke sretno na pregledima ovaj tjedan, cerviksi bili nepromijenjeni.
    Laku noć ❤️.
    Eh da mislim da imam još jedan privatni pregled u 33tt i onda pravac Sv. Duh sa 37 tt 😱😱😱 bliži se 😂😂😂.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.