To ti vjerujem,mislim da bi i mene sad trebao pocet narucivat svaka tri,ovo je vjecnost,makar lakse otkad se beba pocela javljat
To ti vjerujem,mislim da bi i mene sad trebao pocet narucivat svaka tri,ovo je vjecnost,makar lakse otkad se beba pocela javljat
Mislim da da, i mene je s 29 tak naručila..neznam od kolko se prestane ić svom gin. i počne u bolnici?s 37ili?
Sretno sa pregledima sutra 😊
Ivanaiva Dobrodošla! 🖐
Mi imamo pregled tek 12.04. Mene zadnja dva puta naručila svakih 5 tj 😆 Al dok moj mali igra nogomet sa mojim mjehurom znam da je sve ok.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
J@m@ sretnk i tebi u petak! Doci ce to brzo.
Ja idem sad za 11 opet, al i to mi je vjecnost jer ne znam da li se sto mijenja ili ne. Znam da je on dobro, divlja ko lud, al kaj radi cerviksu pojma nemam 😁
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
mi popodne isli do parka i bas mi godilo malo...ponjela sam dekicu pa sam se se kumom nalegla 😂😂😂
sretno cure sutra na pregledima 😙😙😙😙
evo jedno ❤ za vas
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
mi popodne isli do parka i bas mi godilo malo…ponjela sam dekicu pa sam se se kumom nalegla 😂😂😂
sretno cure sutra na pregledima 😙😙😙😙
evo jedno ❤ za vas
Ljepotica😍😍😘🤗..eiii, a di je dekica pod guzu, da se ne prehladiš??
ena 😙😙😙😙 a to samo na travu zbog potreba slikanja 😂😂😂😂
uh okupala sebe i klinca i sad jedva disem polako nadoknadujem ono od sinoc propusteno s hranoom 😛😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Franova lijepa sličica 😍
Ja danas našla vremena da sredim trudnički dnevnik, pa printam slike sa mobitela i skužim kak sam se udebljala i kak sam sa 7tj mislila kak mi je trbuh veliki 😂😂😂
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Nove trudničice dobro došle...
Curke sretno na pregledima ovaj tjedan, cerviksi bili nepromijenjeni.
Laku noć ❤️.
Eh da mislim da imam još jedan privatni pregled u 33tt i onda pravac Sv. Duh sa 37 tt 😱😱😱 bliži se 😂😂😂.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji