Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • aknes
    01. Travanj 2018. 12:07

mina04

Sretan i blagoslovljen Uskrs svima od srca!! 😘🐰🐣
    Aknes dobrodosla i cestitam!! 🤗
    Cure, znam da ste vec pisale al ja sam zaboravila. Jel normalno da me onak boli dole ko kad trebas svaki cas procuriti? Onak ko menstrualni grcevi?

hvala :) meni su rekli da je to normalno :) mi smo si tu Mina :) javlja li se tvoja beba?

🧔37👧39
    👫2008
    🤵‍♂️👰3.2018.
    👨‍👩‍👧 8.2018. ❤ R ❤
    9.2023. spontani :(
    + 20.4.2024.

01. Travanj 2018. 12:08

aknes

Pozdrav drage mame :)

Ovo mi je prva registracija na prvom forumu za mame i bebe :) Prva trudnoća, 20 + 6 tt. Imam 32 godine, Silno se radujemo, radili smo na bebi gotovo 3 godine. Jedva čekamo da dođe naš mali paketić. na zadnjoj kontroli su rekli da će to biti 10.8. Inače sam jače građe, ali sam užasno povraćala do 17 tt, pa sam smršavila 7 kg. S bebicom je sve u redu, Bogu hvala :) jedino mi se još beba nije javila ili ja to ne znam registrirati :( ne želimo znati spol :D
    Prijavila sam se na darovni program DM-a, Bipe, Mullera, Hipa, Bubamare. Kome još trebam aplicirati?
    Lijep pozdrav svima i sretan Uskrs :)

Dobrodošla nam, ugodno ti druženje ovdje s nama i urednu trudnoću do kraja želim, sretan Uskrs. 

01. Travanj 2018. 12:13

mina04

Cure, znam da ste vec pisale al ja sam zaboravila. Jel normalno da me onak boli dole ko kad trebas svaki cas procuriti? Onak ko menstrualni grcevi?

A može i nemora biti, ako te jako boli i ne prestaje ni kad legneš i ide onako iz leđa pa prema trbuhu i dole, uz pritisak onda nije, ako je povremeno i ne jako onda može biti zbog rasta i širenja, svakako pitaj ginekologa kad ćeš ići..al mislim da je samo širenje u pitanju😘

mina04
    01. Travanj 2018. 12:22

aknes

mina04

hvala :) meni su rekli da je to normalno :) mi smo si tu Mina :) javlja li se tvoja beba?

Jesmo, blizu smo 🤗
    Mislim da da..osjetim tu i tamo dole onak pomake i ko slabe udarce. 
    Ena, jedno jutro me isto bolio i u toku dana stalo. Nadam se da ce i sad, da je u pitanju samo sirenje. A ja sto god pitam svoju dr ona samo to je normalno to je normalno tak da 🤔

All of God’s grace in one tiny face 💟

• ivanolora
    01. Travanj 2018. 12:24

Sretan Uskrs svima 🐰🐣 budite mi sretne i vesele 🌸

01. Travanj 2018. 12:26

mina04

aknes

mina04

Jesmo, blizu smo 🤗
    Mislim da da..osjetim tu i tamo dole onak pomake i ko slabe udarce.
    Ena, jedno jutro me isto bolio i u toku dana stalo. Nadam se da ce i sad, da je u pitanju samo sirenje. A ja sto god pitam svoju dr ona samo to je normalno to je normalno tak da 🤔

A je, normalno je, rastemo😂🤣, ne brini😘

Majda23
    01. Travanj 2018. 13:06

Sretan i blagoslovljen Uskrs vama i vasim obiteljima 😘 

04.07. Matija 💜

mamica1985
    01. Travanj 2018. 13:56

Mina - ja isto mislim da ne normalno zbog sirenja, meni se cesto i stvrdne trbuh, kazu da u drugoj trudnoci ranije krecu lazne kontrakcije pa se ne zamaram previse. Samo kad osjetis te bolove ako mozes lezi na lijevi bok i odmori. Ako si imala i stresne dane, onda zna i cesce boliti jer se grci tijelo zbog zivaca - tak mi je bilo u prvoj trudnoci. Drz se!

mina04
    01. Travanj 2018. 14:43

mamica1985

Mina - ja isto mislim da ne normalno zbog sirenja, meni se cesto i stvrdne trbuh, kazu da u drugoj trudnoci ranije krecu lazne kontrakcije pa se ne zamaram previse. Samo kad osjetis te bolove ako mozes lezi na lijevi bok i odmori. Ako si imala i stresne dane, onda zna i cesce boliti jer se grci tijelo zbog zivaca - tak mi je bilo u prvoj trudnoci. Drz se!

Hvala mila, ma da ovih dana sam katastrofa pa me svega strah. Al vidim po boli u kukovima da se to sve siri 😆 neka, mene to veseli kad znam zbog koga je 😍

All of God’s grace in one tiny face 💟

Tinchyca
    01. Travanj 2018. 15:06

Sretan Uskrs mamice! 🐣🐰🐇
    Aknes dobrodošla 😊
    Ja od jučer navečer imam temperaturu, nos curi, grlo boli... a baš prije par dana rekla kak sam već 6mj trudna i kak se nisam nijednom razboljela 🙈
    Evo i mi prešli na odbrojavanje već smo na 2 znamenke 😊

💙30.06.2018 💙 Noa💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.