Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mya
    27. Ožujak 2018. 10:48

Svjesna si radi cega se moraš zrtvovat,a kad beba dode sve cete nadoknadit☺vjeruj da bez obzira kaj mogu i setnja me umori da sam onda samo za krevet.je,ispovratio se i sad ok,nesto ga valjda mucilo

27. Ožujak 2018. 10:51

J@m@

Svjesna si radi cega se moraš zrtvovat,a kad beba dode sve cete nadoknadit☺vjeruj da bez obzira kaj mogu i setnja me umori da sam onda samo za krevet.je,ispovratio se i sad ok,nesto ga valjda mucilo

Naravno draga, sve za moje 💙. Tak je i moj pesonja pred par dana bio, ajde super da je ok.

• Mima1604
    27. Ožujak 2018. 10:54

Lijep pozz mame i buduce mame heheh…
    Ovako..30. Sam tjedan ii prohodna sam za prst..e sad..rekli su mi da moram mirovati 3 tjedna pa ako sve buse dobro da cu smjetii raditi sve kao i prije..hodati i sve ostalo..
    Aliii ima jedan tako rec “problem” imam stvarno ludu zelju za sexom i too sad vise nego ikad..aa nije mi doktor nista rekao u vezi toga..pa me zanima jelii postojii bar neki nacin ilii nesto..jel smijem barem malo? Citala sam dosta o tomee na internetu na raznim forumima i vecina kaze da se smije al opreznoo bez svrsavanja unutra aa neki pak kazu da se nesmje iii sad sam skroz zbunjena ali stvarno imam luduu zeljuu..naravno necu ako to stvarno moze naskodit bebi.. I znam da ce vas pola misliti da sam luda a pola ce vas se vjv naci u sutuaciji kao i ja..zato ako koja od vas ima kakva iskustva ili nesto da mi pomogne

Mya
    27. Ožujak 2018. 11:01

S obzirom na otvorenost,mirovanje,podrazumijeva se i apstinencija

27. Ožujak 2018. 11:11

Mima1604

Ovako..30. Sam tjedan ii prohodna sam za prst..e sad..rekli su mi da moram mirovati 3 tjedna pa ako sve buse dobro da cu smjetii raditi sve kao i prije..hodati i sve ostalo..
    Aliii ima jedan tako rec “problem” imam stvarno ludu zelju za sexom i too sad vise nego ikad..aa nije mi doktor nista rekao u vezi toga..pa me zanima jelii postojii bar neki nacin ilii nesto..jel smijem barem malo? Citala sam dosta o tomee na internetu na raznim forumima i vecina kaze da se smije al opreznoo bez svrsavanja unutra aa neki pak kazu da se nesmje iii sad sam skroz zbunjena ali stvarno imam luduu zeljuu..naravno necu ako to stvarno moze naskodit bebi.. I znam da ce vas pola misliti da sam luda a pola ce vas se vjv naci u sutuaciji kao i ja..zato ako koja od vas ima kakva iskustva ili nesto da mi pomogne

Draga, odgovorile smo ti neki dan na nekoj drugoj temi tako da nemam ništa novo za dodati, i ja 31tjedan, mirujem, cerviks skraćen, sex zabranjen od cca 15og tjedna,da se nebi potaknulo skraćivanje cerviksa, otvaranje i nedaj Bože prijevremeni porod radije se strpi jos malo.

mateya1993
    27. Ožujak 2018. 11:20

Dobar dan svima. Evo i mene nakon nekog vremena. U zadnje vrijeme same pizdarije. Prošli tjedan sam išla malo do svojih na par dana i odmh auto majstoru vozila da mi ga servisira. U subotu se vratila natrag, a moji žive 60km od mene. Poslijepodne ja i moj išli malo u grad i počelo mi se dimiti u kabini. Popizdila sam. Jučer sam natrag odvezla auto majstoru. Do kraja tjedna sam bez auta. Kaj je najgore moj je isto bez auta sad 2-3 dana. Koma.Nemogu nikud. Nemogu po doznake,morala bi kod svoje doktorice i sad moram čekati sljedeći tjedan, a mislila sam sve riješiti sad prije Uskrsa. 
    Neku večer kad sam se tuširala primjetila sam da imam neku malenu izraslinu u pupku. Nadam se da nije ništa opasno, ali brinem se. 
    Ena-😍😍

Evo i moja slikica,dužna sam, 21.tjedan  :) 

💖 Nikol -12.08.2018💖

27. Ožujak 2018. 11:25

mateya1993

Dobar dan svima. Evo i mene nakon nekog vremena. U zadnje vrijeme same pizdarije. Prošli tjedan sam išla malo do svojih na par dana i odmh auto majstoru vozila da mi ga servisira. U subotu se vratila natrag, a moji žive 60km od mene. Poslijepodne ja i moj išli malo u grad i počelo mi se dimiti u kabini. Popizdila sam. Jučer sam natrag odvezla auto majstoru. Do kraja tjedna sam bez auta. Kaj je najgore moj je isto bez auta sad 2-3 dana. Koma.Nemogu nikud. Nemogu po doznake,morala bi kod svoje doktorice i sad moram čekati sljedeći tjedan, a mislila sam sve riješiti sad prije Uskrsa.
    Neku večer kad sam se tuširala primjetila sam da imam neku malenu izraslinu u pupku. Nadam se da nije ništa opasno, ali brinem se.
    Ena-😍😍

Evo i moja slikica,dužna sam, 21.tjedan :)

😍😍slatkica😍😍..žao mi je zbog zavrzlama s autima, bude se to riješilo😀. A pupak se u trudnoći mijenja, imala sam prvo kao izraslinu, sad kak je buša velka gornji dio je ko kvržica a donji se ravna s ostatkom trbuha..ali al te brine pitaj doktora za svaki slučaj da budes mirnija 😘

27. Ožujak 2018. 11:26

Ena31

Mima1604

Draga, odgovorile smo ti neki dan na nekoj drugoj temi tako da nemam ništa novo za dodati, i ja 31tjedan, mirujem, cerviks skraćen, sex zabranjen od cca 15og tjedna,da se nebi potaknulo skraćivanje cerviksa, otvaranje i nedaj Bože prijevremeni porod radije se strpi jos malo.

Tako je,  vec si to negdje pitala,  orgazmi poticu proizvodnju oksitocina,  to ti je recimo drip,  znaci da izaziva trudove i otvaranje,  to ti ne treba. Potpuna apstinencija,  zabranjeno je i samozadovoljavanje bas iz tog razloga.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tinchyca
    27. Ožujak 2018. 11:27

Ena Prekrasna velika buša i ti 😍
    Mateya lijepa i lijepo napreduje trbušić 😍

Ja tek sad došla doma. Išla nakon vađenja krvi do Mcdonaldsa na doručak 😁
    Sad legla jer mi se trbuh malo stvrdnuo pa da odmorimo.

💙30.06.2018 💙 Noa💙

27. Ožujak 2018. 11:29

Mateya kod tebe veselo! Al ajde rijesit ce se sve.
    Mene nervira vec to hodocascenje po doznake,  moram sad pitat kad mi otvaraju porodiljni da konacno zavrsim i s tim nanasanjem doznaka stalno!
    Jako si slatka trudnica 😍

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.