Jutro curke...evo jedna proljetnica ima jastuk za trudnice sa navlakom koja se skida...punjen je sa kuglicama...mi se bas nismo skompali ni u prvoj trudnoci pa bez veze stoji...poklanjam...Zagreb
Dobro jutro ljepotice moje, sretno Tinchyca s oggt😀😘, tak sam i ja rekla, skoro pa fino, još malo limuna i vode i bilo bi 😋😂. Mamica nadam se da su grčevi prestali, možda trebaš jaču dozu mg, posavjetuj se s dr.😘.
Želim vam svima dan bez boljki i loše volje😘😍.
Franovamamita sretno na vađenju krvi danas, čekam te s doručkom kasnije😀😍😘.
ajme kakva lijepa busica 😍😍😍. cure držim fige za dobre nalaze..vidim sve ste noćni tipovi hrane. Jel ste počele s tim odmah s početka trudnoće ili to dođe samo od sebe?
Ena31 ajme preslatka busa 😍
Bila na pregledu, opet 3 kg u mj dana 😒 kaze vise se krecite ili manje jedite hjoooj
I morala kupiti sirup protiv kaslja koji me ubija, ali hvala Bogu crviks je isti kao prosli put, je skracen ali je ostao isti, bitno da sam zatvorena i da je bebac super 😊
04.07. Matija 💜
Hvala cure😀, Majda super za bebacha, nek on napreduje. Pa kak ti je mogo reći da se više krećeš a cerviks ti je skraćen? Ajde bitno da se nije dodatno skratio. Losah ja sam oduvjek tak s hranom(kad sam radila na poslu nebi uvjek stigla jesti i došla bi doma kasno, gladna, tak mi je ostalo, nije kod mene do trudnoće), iako onda sam mogla i ne jesti, sad nemogu, glad je drugačija😂😂
Jutro cure!
Ena divna si mi 😍😍😍😍
Majda super za cerviks i da je beba dobro.
Ja sam danas bljak, nista se nisam naspavala, nikako se namjestit, jos me zeludac boli od 6 ujutro. Brijem da mi je tesko pao grasak koji sam jela jucer.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutro cure!
Ena divna si mi 😍😍😍😍
Majda super za cerviks i da je beba dobro.
Ja sam danas bljak, nista se nisam naspavala, nikako se namjestit, jos me zeludac boli od 6 ujutro. Brijem da mi je tesko pao grasak koji sam jela jucer.
Hvala😘😘..e draga, kad hoćeš jesti zdravo, da si papala kobase nebi te bubala tibica(osim žgaravice ali žličica sode to riješi😁).
Izgleda da niko nije spavao noćas, meni trbuh ko kamen bio, boli, steže, bebach skače, baš nekak teško..
Ja sam užasno spavala,vrtnja pa nikako se namjestit,okrenut,zgaravica..ustala u pet,i peseka nesto mucio zeludac,puna energije,ne znam otkud..skuhala,oprala dvije masine vesa i kava sad..pop prosetat dok je lijepo,sunčano
Ja sam užasno spavala,vrtnja pa nikako se namjestit,okrenut,zgaravica..ustala u pet,i peseka nesto mucio zeludac,puna energije,ne znam otkud..skuhala,oprala dvije masine vesa i kava sad..pop prosetat dok je lijepo,sunčano
Vrijedna si nam danas, bravo😀😀..ljubomorna sam na te šetnje i odlaske na kavice, al neka samo, hvala Bogu da možete(budemo i mi od 8.5., sve sam već izračunala😂😂🤣). Jel peseku bolje?
Sortiraj odgovore
Najstariji