Joj ivy bas dobro kazes,proljetni umor..jucer od jutra do devet navecer nisam stala,strgala se,a danas rucak i setnja do ginekologa pa mrtva,samo ležanje cijeli dan za realno tri sata posla
Poz curke evo i mene napokon 😂.
Ena u velikim pripremamam ali mi je super kako večinu torbe zauzmu ulošci. 😂.
Ja ću manju pa će muž nosit, valjda treći put ne moram niš ni govoriti treba čitat misli.
Ja imam jastuk s kuglicama i stoji na sredini kreveta. Malo ga grlim ali brzo se okrenem na leđa i hrčem.
Eh da super Ena za nalaze i što na kraju nije ništa strašno. Držim fige za UK.
Ljubim vas idem nešto pojesti i ajati. Ubi me ovaj proljetni umor 😂
Hvala maco😘.Dobar tek😂. Ja sam sad kobase suhe domaće🙈🙈
Ena biti ce i ostatak nalaza dobar☺👍
Poz curke evo i mene napokon 😂.
Ena u velikim pripremamam ali mi je super kako večinu torbe zauzmu ulošci. 😂.
Ja ću manju pa će muž nosit, valjda treći put ne moram niš ni govoriti treba čitat misli.
Ja imam jastuk s kuglicama i stoji na sredini kreveta. Malo ga grlim ali brzo se okrenem na leđa i hrčem.
Eh da super Ena za nalaze i što na kraju nije ništa strašno. Držim fige za UK.
Ljubim vas idem nešto pojesti i ajati. Ubi me ovaj proljetni umor 😂
Hvala maco😘.Dobar tek😂. Ja sam sad kobase suhe domaće🙈🙈
Ena biti ce i ostatak nalaza dobar☺👍
Hvala draga😘, ma ovaj uk s abg bude sigurno, on je uvjek ok, ko što Proudy veli njoj je isto taj uvjek dobar a onaj koma🤔
Cure evo ja sam bas narucila jastuk za trudnice od jedne zene koja ih radi za samo 100kn + postarina, 170cm je duzina i 30cm sirina...nadam se da ce bit dobar, navlaka se skida i periva je.. i ja sam gledala po stranicama ali mi bas i nije lako dati 300kn za jastuk 😣😣😣
pahuljica pij magnezij ali spomeni to doktorici
bojana bas si slatkica 😊
ivy lijepo se napapaj i odmaraj 😙 i ja bih ooooopet jela 😂😂 danima sam bure bez dna 😂😂
ena dobaci te kobase 😜😂😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
bojana bas si slatkica 😊
ivy lijepo se napapaj i odmaraj 😙 i ja bih ooooopet jela 😂😂 danima sam bure bez dna 😂😂
Dođi do mene..ima i šunkice, špekeca, buđolice(stavila sam sliku s tavana neki dan)😋😋😋😋😀😀😀
bojana bas si slatkica 😊
Dođi do mene..ima i šunkice, špekeca, buđolice(stavila sam sliku s tavana neki dan)😋😋😋😋😀😀😀
oho evo me stizem 😂😂 ne radi mi to kasno je nesmijem ogladniti vadim krv ujutro 😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
bojana bas si slatkica 😊
oho evo me stizem 😂😂 ne radi mi to kasno je nesmijem ogladniti vadim krv ujutro 😂😂😂
😍😍😘😘ajde na spavanje onda pa dođi poslje vađenja na doručak 😋😘😘
mene sinoć oko pol 2 probudili strašni grčevi u listovima, iako pijem hrpu magnezija, do 3h se nisam uspjela smiriti, još mi je nos zaštopan od alergije :( I jede mi se slatko full, a ne smijem ništa zbog gestacijskog :(
Pozdrav curke iz čekaonice 🖐 Tu smo od 6:30 radim OGTT popila glukozu i sestra mi dodala limuna unutra. Meni to skroz fino bilo ko limunada 😁 Još pola sata pa zadnje vađenje napokon.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Sortiraj odgovore
Najstariji