Hm i tako idem ja usred noci pogledat kaj ima na klokanici kad ono vidim sve te sladolede i sad ne mogu spavat jer mi se sladoled vrti po glavi 😂 osim sladoleda me jos moj mali stucko drzi budnom, jel osjetite vi svoje bebice kak stuckaju ili je to samo moj stuckavac mali🙉
💙 A.L.
Jutro curke!
Pahuljica i moj zna štucati u početku nisam znala što je pa se zabrinula da nisu kontrakcije 😆🙈
Više puta onak u pravilnim razmacima mi se cijeli trbuh počne podizati. Ak se ne varam i od Jame bebica isto zna štucati.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Jutro ljepotice. Imam i ja malenog štucka, po par puta dnevno, nekad i po 10, 15minuta, kak mi je sad smješten na desnoj strani dole osjetim kao jače pulsiranje koje se lagano samo osjeti prema van kad stavim ruku. Čitala sam da je to dobro jer bebek vježba i jača refleks disanja😀.
Idem danas oko podne po one nalaze krvi i urina i usput ću odnjeti na hzzo doznake za 3 mjesev, držite fige da su dobri nalazi, da nema proteina...
Lijep dan vam želim.
😍😍😍😘😘😘🤗🤗🤗
Jutro cure 🤗 ajme što ste se raspisale. Sve sam si vaše savjete poslikala za bolnicu da ne moram tražit te popise kasnije 😋.
ena to znači da ja već ovaj tjedan mogu odnijet doznake za komplikacije na Hzzo?
Totalno sam van priče s tim doznakama. U životu nisam na bolovanju bila a sad moram se s tim bavuti. Samo se tjesim da je sve da bi moja beba bila dobro 😍.
Želim Vam tjedan pun fine klopice i aktivnih bebaca🤗🤗😍
Cure pozdrav, bila sam jutros u Kauflandu kupovati robu za trudnice, hvala Bogu kupila sam sve šta sam i htjela, za divno čudo nije bilo naguravanja kao što zna biti kad su akcije. Uslikam vam kad dođem kući. Imala sam viška vremena do busa pa sam šetala po gradu i morala kupiti par bodija kad sam ih vidjela onako male 😊 sad odmaram u kaficu i pijem čaj, razmišljam o toplom sendviču 😏 sutra idem ma pregled i ne mogu dočekati, vjerojatno neću cijelu noć spavati jer je pregled u 8 ujutro
04.07. Matija 💜
Jutro cure 🤗 ajme što ste se raspisale. Sve sam si vaše savjete poslikala za bolnicu da ne moram tražit te popise kasnije 😋.
ena to znači da ja već ovaj tjedan mogu odnijet doznake za komplikacije na Hzzo?
Totalno sam van priče s tim doznakama. U životu nisam na bolovanju bila a sad moram se s tim bavuti. Samo se tjesim da je sve da bi moja beba bila dobro 😍.
Želim Vam tjedan pun fine klopice i aktivnih bebaca🤗🤗😍
Iskreno, neznam al ću ih ja danas uzeti kad već idem doktorici i odnjeti pa nek uzmu ak hoće😂, javim poslje😀. Ja sam bila jednom na bolovanju, 14 dana kad sam vadila madež na leđima pa zbog konaca nisam smjela raditi(bio je negdje na kraju desne lopatice i kad bi micala ruku konci bi se zatezali😂, neš ti bolovanja...
Pozz trudnice i mamiiice, htjela bi vas pitati u kom' ste VI tj/mj, osjetili bebaca ,ja sam u 18tj, a prva mi je beba pa nisam sigurna jel' osjećam bebu ili crijeva 😂😂,
Pozz trudnice i mamiiice, htjela bi vas pitati u kom' ste VI tj/mj, osjetili bebaca ,ja sam u 18tj, a prva mi je beba pa nisam sigurna jel' osjećam bebu ili crijeva 😂😂,
Pozdrav, ja se ne sjećam točno, mislim da tak negdje oko tvojih tjedana, moguće je jedno i drugo😂🤣, ni ja nisam bila sigurna sve do baš lupkanja iznutra, par puta zaredom😍., samo strpljivo, doći će i to, pa kad krene lupat i radit ti grbe po trbuhu, ponekad imam osjećaj da će nogicu gurnut kroz pupak van kolko se gura😂😂
Bok cure, da vas pozdravim prije posla,dugo sam spavala. Konacno sam nasla polozaj za spavanje, stavila sam jastuk bocno da sam mogla spavati na lijevom boku, jer na desnom ne znam mogu, a na leđima nije preporučljivo previse.
Bilo je hrane i jucer, al danas i cijeli tjedan do nedjelje moram biti dobra. Kaj nebudu kile išle previse gore.
Ena, sretno s nalazima! 😃
26.8. Ivan 💙💙
Evo cure da vidite šta sam kupila, najviše sam se radovala tajicama, imitacija kože i još su 70 kn. Napokon sam si kupila trudničku robu. Imam par hlača što mi je susjeda dala ali su mi velike 😟 uživajte danas i odmarajte, ja znam da ja hoću 😂
04.07. Matija 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji