Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Ožujak 2018. 15:54

Ena31

ProudMomy

Ena, a kaj je s urinom? Ne valja nalaz, nije valjao uzorak ili?
    Super da je ovo drugo sve ok. Slazem se ti pozitivni proteini se dese, i meni bili na samom pocetku, a poslije nikad nista 😉

U ovom 24satnom urinu sam imala 0,16 a dozvoljeno je 0,15g/du proteina, veli dr da u trudnoći mogu i do duplo doći.., a urin nalaz nevalja jer nisam dala prvi jutarnji,(dala sam ga nakon skupljanja 24satnog i jako malo pa je bio koncentriran), visoki leukociti, eritrociti, 1+sluz i1+bakterije. Još idem na uk s abg pa će vidjeti al to mi uvjek piše flora fiziološka

A dobro,  da,  to ce bit sigurno ok,  kad das normalan uzorak. 😉
    UK je i meni uvijek takva.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

26. Ožujak 2018. 16:01

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Super da je ovo drugo sve ok. Slazem se ti pozitivni proteini se dese, i meni bili na samom pocetku, a poslije nikad nista 😉

U ovom 24satnom urinu sam imala 0,16 a dozvoljeno je 0,15g/du proteina, veli dr da u trudnoći mogu i do duplo doći.., a urin nalaz nevalja jer nisam dala prvi jutarnji,(dala sam ga nakon skupljanja 24satnog i jako malo pa je bio koncentriran), visoki leukociti, eritrociti, 1+sluz i1+bakterije. Još idem na uk s abg pa će vidjeti al to mi uvjek piše flora fiziološka

A dobro, da, to ce bit sigurno ok, kad das normalan uzorak. 😉

Iako sad gledam prethodni nalaz🤔, isto sam to dvoje imala visoko🤔😱...a nezz zašto? A to sluz i bakterija(1-3) mi se proteže od početka skroz, i poslje vaginaleta i antibiotika...

26. Ožujak 2018. 16:04

Ena31

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

A dobro, da, to ce bit sigurno ok, kad das normalan uzorak. 😉

Iako sad gledam prethodni nalaz🤔, isto sam to dvoje imala visoko🤔😱…a nezz zašto? A to sluz i bakterija(1-3) mi se proteže od početka skroz, i poslje vaginaleta i antibiotika…

Nece mi se sad dizat,  da vidim kaj meni pise. Kad ustanem budem bas pogledala.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

26. Ožujak 2018. 16:05

Al znam da mi uvijek taj obican urin bude koma,  pa radim UK i ona bude super. 

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

26. Ožujak 2018. 16:08

ProudMomy

Al znam da mi uvijek taj obican urin bude koma, pa radim UK i ona bude super.

Tak i meni, ma ja mislim da je to sve ok😀

franovamamita
    26. Ožujak 2018. 16:30

bejb njaaaaaaami 😍
    ena super da su bubrezi ok i ak dr kaze da to zna tako skociti nemoj se sekirsti a urin ces ponoviti i bit ce sve ok 😙😙 pojela krusku i zgaravica meeee ubija daj te slatkise dobaci da se ubijem do kraja 😂😂😂😂😂
    ja razmisljam sutra otici vaditi krv jer u srijed ujutro idem po te markere za hepatitis pa kontam ako nece biti ok nalaz da odmah imam i kks jer svakako mi je dala uputnicu da do kontrole i to obavim...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

26. Ožujak 2018. 16:36

I mene žgaravica od ovih jagoda pjenastih🙈...e drage moje Proudy i Franovamamita,  kakve torbe za rodilište imate? Ja imam onu najmanju putnu

jel to ok ili mora biti manja, drugačija ili?

26. Ožujak 2018. 16:40

Ja bas danas pitam na proljetnicama istu stvar,  al ja nemam malu,  samo srednji i veliki. Nosit cu srednji. Jer dok ja stavim uloske,  pelene i ogrtac i taj mi kofer skoro pun,  tak da cu ja njega. Kod mene u bolnici nema ormara,  sve stvari stoje tak kak ih doneses,  pa ce mi bit najpreglednije.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

26. Ožujak 2018. 16:50

ProudMomy

Ja bas danas pitam na proljetnicama istu stvar, al ja nemam malu, samo srednji i veliki. Nosit cu srednji. Jer dok ja stavim uloske, pelene i ogrtac i taj mi kofer skoro pun, tak da cu ja njega. Kod mene u bolnici nema ormara, sve stvari stoje tak kak ih doneses, pa ce mi bit najpreglednije.

Pa da, vidi 

franovamamita
    26. Ožujak 2018. 16:53

Ma imam veliki takav kofer al mozda kupim ili uzmem od kume manji,ni kod mene u bolnici nema ormara...ma mozda ipak pofuram veliki nemam pojma...😂😂😂😂 vidjet cu kad stavim stvari na hrpu pa cu vidjeti kak ce to izgledati 😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.