Ena, a kaj je s urinom? Ne valja nalaz, nije valjao uzorak ili?
Super da je ovo drugo sve ok. Slazem se ti pozitivni proteini se dese, i meni bili na samom pocetku, a poslije nikad nista 😉
U ovom 24satnom urinu sam imala 0,16 a dozvoljeno je 0,15g/du proteina, veli dr da u trudnoći mogu i do duplo doći.., a urin nalaz nevalja jer nisam dala prvi jutarnji,(dala sam ga nakon skupljanja 24satnog i jako malo pa je bio koncentriran), visoki leukociti, eritrociti, 1+sluz i1+bakterije. Još idem na uk s abg pa će vidjeti al to mi uvjek piše flora fiziološka
A dobro, da, to ce bit sigurno ok, kad das normalan uzorak. 😉
UK je i meni uvijek takva.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Super da je ovo drugo sve ok. Slazem se ti pozitivni proteini se dese, i meni bili na samom pocetku, a poslije nikad nista 😉
U ovom 24satnom urinu sam imala 0,16 a dozvoljeno je 0,15g/du proteina, veli dr da u trudnoći mogu i do duplo doći.., a urin nalaz nevalja jer nisam dala prvi jutarnji,(dala sam ga nakon skupljanja 24satnog i jako malo pa je bio koncentriran), visoki leukociti, eritrociti, 1+sluz i1+bakterije. Još idem na uk s abg pa će vidjeti al to mi uvjek piše flora fiziološka
Iako sad gledam prethodni nalaz🤔, isto sam to dvoje imala visoko🤔😱...a nezz zašto? A to sluz i bakterija(1-3) mi se proteže od početka skroz, i poslje vaginaleta i antibiotika...
Iako sad gledam prethodni nalaz🤔, isto sam to dvoje imala visoko🤔😱…a nezz zašto? A to sluz i bakterija(1-3) mi se proteže od početka skroz, i poslje vaginaleta i antibiotika…
Nece mi se sad dizat, da vidim kaj meni pise. Kad ustanem budem bas pogledala.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Al znam da mi uvijek taj obican urin bude koma, pa radim UK i ona bude super.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Al znam da mi uvijek taj obican urin bude koma, pa radim UK i ona bude super.
Tak i meni, ma ja mislim da je to sve ok😀
bejb njaaaaaaami 😍
ena super da su bubrezi ok i ak dr kaze da to zna tako skociti nemoj se sekirsti a urin ces ponoviti i bit ce sve ok 😙😙 pojela krusku i zgaravica meeee ubija daj te slatkise dobaci da se ubijem do kraja 😂😂😂😂😂
ja razmisljam sutra otici vaditi krv jer u srijed ujutro idem po te markere za hepatitis pa kontam ako nece biti ok nalaz da odmah imam i kks jer svakako mi je dala uputnicu da do kontrole i to obavim...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
I mene žgaravica od ovih jagoda pjenastih🙈...e drage moje Proudy i Franovamamita, kakve torbe za rodilište imate? Ja imam onu najmanju putnu
jel to ok ili mora biti manja, drugačija ili?
Ja bas danas pitam na proljetnicama istu stvar, al ja nemam malu, samo srednji i veliki. Nosit cu srednji. Jer dok ja stavim uloske, pelene i ogrtac i taj mi kofer skoro pun, tak da cu ja njega. Kod mene u bolnici nema ormara, sve stvari stoje tak kak ih doneses, pa ce mi bit najpreglednije.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja bas danas pitam na proljetnicama istu stvar, al ja nemam malu, samo srednji i veliki. Nosit cu srednji. Jer dok ja stavim uloske, pelene i ogrtac i taj mi kofer skoro pun, tak da cu ja njega. Kod mene u bolnici nema ormara, sve stvari stoje tak kak ih doneses, pa ce mi bit najpreglednije.
Pa da, vidi
Ma imam veliki takav kofer al mozda kupim ili uzmem od kume manji,ni kod mene u bolnici nema ormara...ma mozda ipak pofuram veliki nemam pojma...😂😂😂😂 vidjet cu kad stavim stvari na hrpu pa cu vidjeti kak ce to izgledati 😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sortiraj odgovore
Najstariji