Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Ožujak 2018. 21:05

J@m@

Dobila izdajalicu tommee tippee,inace mislila uzet naknadno ako zatreba..i meni je prvo samo sta sam sastavila popis i samo krizam sta imam,sta trebam i kaj spremat za bolnicu

Tak sam i ja i prvi put,  i sad isto.
    Natipkam si popis,  isptintam i onda stavim plusic kak sta kupim. Kad sam pakirala torbu isto uzela popis i krizala kad sam nesto stavila. 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mladamamica1911
    24. Ožujak 2018. 22:02

proudy jel to ta kremica koja valja?☺

24. Ožujak 2018. 22:09

Mladamamica1911

Je draga! To je ta. To je manja tubica,  tu sam prosli put uzela,  izgleda mini,  ali ne stavlja se puno pa i bude dosta.
    Ja sam ovaj put uzela ovo vece pakiranje. Da ne moram stedit 😁

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mladamamica1911
    24. Ožujak 2018. 22:27

ProudMomy

Mladamamica1911

Je draga! To je ta. To je manja tubica, tu sam prosli put uzela, izgleda mini, ali ne stavlja se puno pa i bude dosta.
    Ne mora se ispirati prije podoja. 😉

E odlicno hvala ti puno❤
    Onda cu si to nabavit..
    A jel neka koristila dianatal(mislim da se tako zove) gel za rodnicu za laksi porod i manje pucanja ?
    Btw jel mi ovdje imamo whatsapp grupu?

24. Ožujak 2018. 22:37

Mladamamica1911

ProudMomy

Mladamamica1911

Je draga! To je ta. To je manja tubica, tu sam prosli put uzela, izgleda mini, ali ne stavlja se puno pa i bude dosta.

E odlicno hvala ti puno❤
    Onda cu si to nabavit..
    A jel neka koristila dianatal(mislim da se tako zove) gel za rodnicu za laksi porod i manje pucanja ?

Citala sam o njemu,  nisam koristila. Odlucila da necu,  ne znam na koga cu naletit u rodilistu,  hoce mi htjet stavit,  a i tko zna koliko to ima utjecaja. To ce ipak bit 800kn koje cu si ostavit u dzepu. 😉
    Mislim da ima grupa,  al mene nitko nije dodao,  poslala sam baarbari bila broj. 🙁

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mladamamica1911
    24. Ožujak 2018. 22:57

ProudMomy

Mladamamica1911

ProudMomy

Mladamamica1911

E odlicno hvala ti puno❤
    Onda cu si to nabavit..

Citala sam o njemu, nisam koristila. Odlucila da necu, ne znam na koga cu naletit u rodilistu, hoce mi htjet stavit, a i tko zna koliko to ima utjecaja. To ce ipak bit 800kn koje cu si ostavit u dzepu. 😉
    Mislim da ima grupa, al mene nitko nije dodao, poslala sam baarbari bila broj. 🙁

Moja mama je rodila s tim posto je rodila u Brežicama a tamo je to besplatno ako zatražiš i rodila je brata od 3980 i 51cm bez i jednog jedinog šava...tako da ja sam voljna pokušati 😋 
    Pa hocemo napraviti novu ?

24. Ožujak 2018. 23:06

Mladamamica1911

ProudMomy

Mladamamica1911

ProudMomy

Mladamamica1911

E odlicno hvala ti puno❤
    Onda cu si to nabavit..

Citala sam o njemu, nisam koristila. Odlucila da necu, ne znam na koga cu naletit u rodilistu, hoce mi htjet stavit, a i tko zna koliko to ima utjecaja. To ce ipak bit 800kn koje cu si ostavit u dzepu. 😉
    Mislim da ima grupa, al mene nitko nije dodao, poslala sam baarbari bila broj. 🙁

Moja mama je rodila s tim posto je rodila u Brežicama a tamo je to besplatno ako zatražiš i rodila je brata od 3980 i 51cm bez i jednog jedinog šava…tako da ja sam voljna pokušati 😋
    Pa hocemo napraviti novu ?

Odluci se za bolnicu i raspitaj se tamo da znas da ce ti ga sigurno staviti. 😉
    Mozemo napraviti sto se mene tice.
    Evo ako zelite na moj mail mi posaljite broj moba,  ja napravim grupu i dodam tko zeli.
    Mail : iinnaa.t@gmail.com

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mladamamica1911
    24. Ožujak 2018. 23:07

Može evo šaljem 😗

24. Ožujak 2018. 23:15

Mladamamica i ja smo u grupi 😁 tko nam se zeli pridruziti,  posaljite brojcek 😁

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

mamica1985
    25. Ožujak 2018. 10:38

Hej curke! Vidim da se pise o popisima za rodiliste. Prije 5.5 godina rodila sam na KB Merkur, i sad cu opet i nasla sam od njihove glavne primalje popis sto ponijeti, slazem se u potpunosti, ja sam jos imala i jastucice Babylove za dojenje sa sobom i grudnjake obicne pamucne i mast za bradavice:
    http://www.djecjaposla.com/sto-spakirati-u-torbu-za-radaonicu-a-sto-ponijeti-u-rodiliste/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.