Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Ožujak 2018. 20:17

Mladamamica1911

poslala sam dragog po sladoled al je putem zaboravio koji pa je donio od svega po nešto 😂👌😍

😋😋😋njamiii..ovaj king ch.obsesion je naj naj bolji😋😋

25. Ožujak 2018. 20:20

ProudMomy

Mladamamica, da ne bi bilo : nisam taj rekla! 😂😂😂
    E kako mene ubija kad nesto mlijecno pojedem ili popijem. Sve mi u grlu stoji, napuhana sam ko prasica!
    A skuzila sam to vec par puta, i opet mi ne da vrag mira, morala sam shake popit! Umrijet cu!

To sam i ja skužila na jogurt, mlijeko, namaz...puding ili instant kava ne tolko jako, grozno je to🤢

25. Ožujak 2018. 20:25

Ena31

ProudMomy

E kako mene ubija kad nesto mlijecno pojedem ili popijem. Sve mi u grlu stoji, napuhana sam ko prasica!
    A skuzila sam to vec par puta, i opet mi ne da vrag mira, morala sam shake popit! Umrijet cu!

To sam i ja skužila na jogurt, mlijeko, namaz…puding ili instant kava ne tolko jako, grozno je to🤢

Uzas!
    Znaci bilo sta,  cak i kuhano,  toliko se natrpano osjecam da se jedva krecem, a spustit glavu na jastuk daleko bilo,  sve mi je u ustima. Nista to vise jest necu,  fuj bljak!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

25. Ožujak 2018. 21:02

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

To sam i ja skužila na jogurt, mlijeko, namaz…puding ili instant kava ne tolko jako, grozno je to🤢

Uzas!
    Znaci bilo sta, cak i kuhano, toliko se natrpano osjecam da se jedva krecem, a spustit glavu na jastuk daleko bilo, sve mi je u ustima. Nista to vise jest necu, fuj bljak!

Probaj popit sodu i ostani par minuta stajati, nemoj odmah leći, da ti se slegne i podrigneš😊, lakše je.

franovamamita
    25. Ožujak 2018. 21:29

vecer
    proud da probaj sodom olaksati ko sto ti ena kaze valjda ce ti brzoproci 😙
    mladamamica vidim sliku reko nije valjds da cu ispod procitati da si to sveeee pojels odjednom 😂😂😂😂😂😂
    uh ja se trpam slatkim vec dva dana iz glupe dosade i onds me samo nesto trazi 😤

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

ivymicek
    25. Ožujak 2018. 22:07

Ajme uzas da vas tak muči.. držim fige za sodu.
    Mmmm slatkač.. mmmm nutella..mmmm čipi čips na toj frekvenciji i moj mozak ovih dana radi. A i bebo ima tulum kad ga majka nagradi.. Sanjam vruću pizzu već par dana... Debelo tijesto i puno sira...
    Ubi me ova promjena vremena. #izgubljena i #dontlikeit 😂.
    Laku noć.. od sutra djeca i ja samujemo.. muž na poslovnom putu..

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

mina04
    25. Ožujak 2018. 22:40

Moja dostava iz Austrije 😍😍
    Mi smo jucer bili na rođendanu djecjem pa poslije na krstitke..sve me dole ubija od sjedenja na klupama. Uzas! I od sve te hrane ne mogu doci sebi. A danas ponovno i jednima i drugima na rucak..😥 trbuh mi je ko u 8 mj trudnoce 😅😅
    Zelim vam ugodne snove i sto manje nocnih "tegoba" 😘

All of God’s grace in one tiny face 💟

25. Ožujak 2018. 23:12

Mina 😋😋😋😋njamiii izgleda, nisam probala.
    😘😘🤗🤗svima, odoh probat spaVat, možda uspijem noćas(iako su sad baš moji dragi peseki počeli lajati pod prozorom ko luđaci)😶😶

25. Ožujak 2018. 23:16

ivymicek

Mmmm slatkač.. mmmm nutella..mmmm čipi čips na toj frekvenciji i moj mozak ovih dana radi. A i bebo ima tulum kad ga majka nagradi.. Sanjam vruću pizzu već par dana… Debelo tijesto i puno sira…

Može sve od navedenog za papati, nemora nužno tim redom😂😂.
    Bit će bolje kad se organizam navikne na izgubljenih sat vremena i tzv proljetni umor😘.
    A bit će ti veselo bome, nadam se da nebude dugo na putu😘

ivymicek
    25. Ožujak 2018. 23:38

Ena31

ivymicek

Mmmm slatkač.. mmmm nutella..mmmm čipi čips na toj frekvenciji i moj mozak ovih dana radi. A i bebo ima tulum kad ga majka nagradi.. Sanjam vruću pizzu već par dana… Debelo tijesto i puno sira…

Može sve od navedenog za papati, nemora nužno tim redom😂😂.
    Bit će bolje kad se organizam navikne na izgubljenih sat vremena i tzv proljetni umor😘.
    A bit će ti veselo bome, nadam se da nebude dugo na putu😘

😂😂😂 Onda sve po redu da nekaj ne zaboravimo.
    U petak se vraća tak da se ne smijem žaliti. Klinci i ja smo si već organizirali tjedan za landranje... Svašta imamo u planu samo da nam ne bude dosadno 😂😂😂...
    Ljubim i držim fige da peseki neće lajati baš cijelu noć.
    Klokani laku noć 😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.