Ma imam veliki takav kofer al mozda kupim ili uzmem od kume manji,ni kod mene u bolnici nema ormara…ma mozda ipak pofuram veliki nemam pojma…😂😂😂😂 vidjet cu kad stavim stvari na hrpu pa cu vidjeti kak ce to izgledati 😂
Imam i ja veliki, al on je ko 3 ova😂🤣😂😂jel mi tih 30uložaka dosta? Ili će morat dragi donjeti još? Za drugo ću naučiti😀
Majda jesi probala tu robicu šta si uzela? Vidjela sam u katalogu ali nisam nikad ništa kupila od robe u kauflandu. Pa ne znam šta ocekivati. Dali se isplati otići po to?
Sviđa mi se robica, samo sto sam kupovala broj veći od onog koji inače nosim tako da mi je haljina dosta velika a ovo i nije toliko, bit će taman za par tjedana. Tek sam sad vidjela da pise od bio pamuka 🙈
04.07. Matija 💜
počele ste se spremati polako... tak i treba, vi ste stvarno blizu..
cure, ste mjerile trbuhe (opseg) na početku i sad? meni se čini da mi je jako veliki. osjećam se ko slon, već sad. trbuh mi je veći za 7 cm. mjerim najdeblji dio. možda se osjećam teže jer je bilo za vikend previše ugljikohidrata, ali svakak mi je veliki trbuh.
26.8. Ivan 💙💙
počele ste se spremati polako… tak i treba, vi ste stvarno blizu..
cure, ste mjerile trbuhe (opseg) na početku i sad? meni se čini da mi je jako veliki. osjećam se ko slon, već sad. trbuh mi je veći za 7 cm. mjerim najdeblji dio. možda se osjećam teže jer je bilo za vikend previše ugljikohidrata, ali svakak mi je veliki trbuh.
😱😱rekla mi dns žena kod doktora kao:..jooj kak je lijepo kad je tak pri kraju...ja reko mislite da je pri kraju?imam još 2 mjeseca🙈🙈..pa mi gleda trbuh i zbunjeno pita: a jedna je beba???😱😱😂😂😂
Ena, heheh :P mislim da budu tak i mene ispitivali.... baš se veliko osjećam. budem vam stavila sliku kad bude punih 20tt :D na Uskrs ujutro.
e da, gledam te jastuke za trudnice (isto ko za dojenje), ima to koja? ne mogu se ponoći namjestiti, danas sam si stavila jastuk bočno kaj sam mogla na lijevom boku spavati. vidim da imaju punjenje-silikonizirane poliesterske kuglice, pa me strah da ne naručim neku glupost. po 300 kn su.
26.8. Ivan 💙💙
https://kodnas.hr/trgovina/jastuk-za-dojenje-teddy-plava/
evo primjer.
26.8. Ivan 💙💙
Ena, heheh :P mislim da budu tak i mene ispitivali…. baš se veliko osjećam. budem vam stavila sliku kad bude punih 20tt :D na Uskrs ujutro.
e da, gledam te jastuke za trudnice (isto ko za dojenje), ima to koja? ne mogu se ponoći namjestiti, danas sam si stavila jastuk bočno kaj sam mogla na lijevom boku spavati. vidim da imaju punjenje-silikonizirane poliesterske kuglice, pa me strah da ne naručim neku glupost. po 300 kn su.
Imam ja ...spasio mi je život i kičmu 👌😊
Ma imam veliki takav kofer al mozda kupim ili uzmem od kume manji,ni kod mene u bolnici nema ormara…ma mozda ipak pofuram veliki nemam pojma…😂😂😂😂 vidjet cu kad stavim stvari na hrpu pa cu vidjeti kak ce to izgledati 😂
Imam i ja veliki, al on je ko 3 ova😂🤣😂😂jel mi tih 30uložaka dosta? Ili će morat dragi donjeti još? Za drugo ću naučiti😀
e pa dosts ti je to pa lako ti donese muz ako zafali,tak sam i ja natrpala torbu uloscima koje kakvima a na kraju nisam uopce jako krvarila nakon poroda....ovaj put ponesem dva paketa i mir...
sto se tice trbuha i meni su tako s franom govorili jel unutra jedna beba 😂😂😂😂😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
macica ja nemam stavim si mali jastucic izmedu nogu i ok ☺
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sortiraj odgovore
Najstariji