dan cure
hvala svima 😙😙😙😙
ja evo doruckovala,vatrica gori milina...malac je otisao s mojom sestrkm na neki vasar u selo pored tako da sam solo...
sto se tice popisa meni je grudnjak za dojilje i te blaznice za grudi bili potrebni itekako,mlijeks sam odmah imala i bila bih sva flekava i mokra da nisam koristila...izdajalica mi je isto koristila,apsolutno sa svakom mozes nesto ali trebs ju lijepo namjestiti probat ovako onako,nekad pumpat i 10mjn na prazno pa tek onda krene...a krema purelan odlicna i ja ju koristila...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
dan cure
hvala svima 😙😙😙😙
ja evo doruckovala,vatrica gori milina…malac je otisao s mojom sestrkm na neki vasar u selo pored tako da sam solo…
sto se tice popisa meni je grudnjak za dojilje i te blaznice za grudi bili potrebni itekako,mlijeks sam odmah imala i bila bih sva flekava i mokra da nisam koristila…izdajalica mi je isto koristila,apsolutno sa svakom mozes nesto ali trebs ju lijepo namjestiti probat ovako onako,nekad pumpat i 10mjn na prazno pa tek onda krene…a krema purelan odlicna i ja ju koristila…
Onda uživaj u svom miru malo, guštaj😀😍😘😘
Ja sam se tek sad uspjela dovuci među žive 😂
Planiramo nekuda na ručak brzinski ali još nismo odlučili kuda 😏
Hej! Evo i mene! Ubi me ovo pomicanje sata. Legla malo prije 2, pogledam na mob 2min kasnije vec 3 😂
Decki mi otisli u zooloski, pa ja odmaram sama isto.
Sto se pak izdajalice tice, ja sam mogla doslovno citav dan pumpat u prazno, znam ja nju namjestit ali meni osobno ne izvlaci nista. Jednom sam citav dan izdajala jer mi je trebala neka zaliha, skupila sam 20ml. Covjek bi pomislio da nemam mlijeka, a dojila 14mj. Tak da, ajmo ipak rec da ne mozes sa svakom nesto, odnosno ne moze svatko. 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
slazem se proud ali ima fora i s tom idajalicom ne naprave sve dobar vakum pa mozes stiskati cijeli dan prije bih se rukom izdojila 😂😂😂 ali svakako moze koristiti u bolnici mada sam se ja znala i rucno malo izdojiti prije podoja jer mi se nije dalo vaditi izdajalicu...cice bile tvrde ko kamen pa mali nemoze lijepo uhvatiti onda stisnem par puts toliko da omekani i super...jedna medicinska sestra u bolnici me s tim savjetom spasila...ako cu moci dojiti (cekam one jebene nalaze😢) razmisljala sam cak o elektricnoj izdajalici ima li tko iskustva?
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
slazem se proud ali ima fora i s tom idajalicom ne naprave sve dobar vakum pa mozes stiskati cijeli dan prije bih se rukom izdojila 😂😂😂 ali svakako moze koristiti u bolnici mada sam se ja znala i rucno malo izdojiti prije podoja jer mi se nije dalo vaditi izdajalicu…cice bile tvrde ko kamen pa mali nemoze lijepo uhvatiti onda stisnem par puts toliko da omekani i super…jedna medicinska sestra u bolnici me s tim savjetom spasila…ako cu moci dojiti (cekam one jebene nalaze😢) razmisljala sam cak o elektricnoj izdajalici ima li tko iskustva?
Probala sam 3 rucne i jednu elektricnu, naprave one vakum, al ne ide nista van, mos ga je...
Tu elektricnu je meni savjetnuca za dojenje bila donijela da probamo, ma kakvi, nema sanse.
Mislim nisam ja imala namjeru izdajati, nego cisto ono, ako trebam nekud otic da mogu ostavit mlijeka, al nema sanse.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
a pa proud ne mogu vjerovati da ni s elektricnom nije islo 😯 mozda je meni islo lagano jer sam imala jak taj refleks otpustanja mlijeka,znaci ja samo pomislim ds ce mali sad dojiti i mlijeko cuuuuuuri mokra vjecno bila,nije ni to bas divno islo mi na zivce
a pa proud ne mogu vjerovati da ni s elektricnom nije islo 😯 mozda je meni islo lagano jer sam imala jak taj refleks otpustanja mlijeka,znaci ja samo pomislim ds ce mali sad dojiti i mlijeko cuuuuuuri mokra vjecno bila,nije ni to bas divno islo mi na zivce
Meni se refleks aktivirao samo s njim na cici i jednom od tople vode poslije tusiranja. To je to.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
hej cure, samo da vas pozdravim.... prijavljujem prehladu (fala Bogu nije jaka) i brdo hrane jučer.... i mesa, salate, torte, kolača... svega!
al od sutra ide ljepše vrijeme, mislim toplije, bit će sad više kretanja i sve će biti lakše!
ugodan ostatak dana :)
26.8. Ivan 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji