Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    26. Ožujak 2018. 10:47

jutro ili dan
    ena drzim fige za nalaze 😙
    majda svida mi se tvoj ulov lijepo je ☺ 
    ja odo doruckovati pa cu piti lavu s kumom dkk se klinci igraju....spavala nisam nikako na koji god bok se okrenem pocne boliti za 5 min...rostiljala sam se ali đabe

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

bojana27
    26. Ožujak 2018. 10:52

Jutro cure , evo cim sam otvorila oci obradovao me postar 😁😁 stigla torba 🤗🤗

26. Ožujak 2018. 11:07

Jutro cure!
    Ja isla do hzzo odnijeti izjave za zubara za malog i u knjiznicu vratiti knjige od malog.
    Tako da je divan dan,  da sam odlcila i kavicu na brzinu popit.
    Doznake se mogu predati kad ti ih ginic da,  bitno da je do 5. u mj za prethodni mj.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

bejb23
    26. Ožujak 2018. 11:27

Sretno svima sa pregledima i nalazima. Da nam se vratite sa lijepim vijestima 😘💖

💗Baby E💗

26. Ožujak 2018. 11:33

Bojana i ja imam takvu torbu,  genijalna mi je.
    Ena sretno danas,  nek ti budu dobri nalazi. 😉
    E a gdje nam je Happy i Tea? Vec ih dugo nema. 🙁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

26. Ožujak 2018. 11:38

Majda Ljepa oblekica,Bojana divna torba😀...Proudy pa ti si svašta već obavila, zaslužila si kavicu😍😘.
    Franovamamita suosjećam i razumijem razlog nespavanja😣.
    Hvala cure, nadam se da je sve ok, još da mi bar veli da će me i pregledat kad sam već tamo(al neće)😂😂😂..nema veze, idem 3.4., to je brzo😀. Odoh, javim se😘🤗

bejb23

💗Baby E💗

bejb23

Nisu fotogenicni al su jaaako ukusni. Cekam vas :) 

💗Baby E💗

pharmamma

Pozdrav i od mene prije posla 😘 a radije bi na kavu nekud,ovo sunce bas zove na šetnjicu..
    Ena sretno s nalazima
    Bojana i Majda shopping odmah popravi dan 😉 i ja sad već jedva čekam da krenem,malo za sebe i puno za bebu 😁

losah
    26. Ožujak 2018. 14:46

Majda jesi probala tu robicu šta si uzela?  Vidjela sam u katalogu ali nisam nikad ništa kupila od robe u kauflandu. Pa ne znam šta ocekivati. Dali se isplati otići po to? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.