Pa cak mi se i nije cinilo da joj smeta sto sam tamo bila, samo to sto sam dosla prerano na drugi pregled.
I nije mi dala uputnicu za briseve, kao to se radi ako dode do nekih problema 😱
Nemam ni ja mucnina, meni je mucno jedino od prehlade!
Ja sam sama ginu odmah rekla da hocu briseve pa da me samo uputi jesu se uvjeti poboljsali da ih ja ne moram nosit u Zavod. Jos nisam dobila upute ni za urin ni krv, ni vaganje ni nista...ujutro uzv samo da vidim da je to sve ok pa cu dalje lako...
aaaa Confused, i tebi je bebica mahala :))) Nasa jucer ko da se okrenula bas i mah mah :D
Bas ste se raspisale :) Ja sam danas kupila trudnicke hlace nakon kaj sam do podne popi.... na poslu u mojim dragim i do sad jako udobnim trapericama... Eto... Moj trbuh je isto ogroman, al valjda od klope. Dragi je jucer nakon UZV zakljucio da je beba ipak nize hahahaha
🖤 6.6.2018 🖤
Simpaticna, bez brige, ne moraju svi imati mucnine. Drzim fige.
27.6. 💙
Cure bila sam dns na pregledu, trebala sam u pon al mi je pomakla imala jr nrki seminar. Ugl sve je u redu, srce kuca, 7+6,termin 28.6 dala mi je uputnice za krv i mokracu te uputnicu za krvnu grupu. Kako kod vas? Rastu li trbuscici?
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
ja sam hrpu tih nalaza rijesila skoro odmah, tako da sam sad mirna. A za krvnu grupu i rh faktor imam donorsku knjizicu pa ni to ne moram. Jedino me stitnjaca ceka krajem mjeseca.
Trnuh raste al ima tu cura kojima ide bolje nego meni
27.6. 💙
ja sam hrpu tih nalaza rijesila skoro odmah, tako da sam sad mirna. A za krvnu grupu i rh faktor imam donorsku knjizicu pa ni to ne moram. Jedino me stitnjaca ceka krajem mjeseca.
Oh blago tebi 😥😁 nema veze, tvoj ce onda odjedanput buknuti heheh
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Pa cak mi se i nije cinilo da joj smeta sto sam tamo bila, samo to sto sam dosla prerano na drugi pregled.
I nije mi dala uputnicu za briseve, kao to se radi ako dode do nekih problema 😱
Nemam ni ja mucnina, meni je mucno jedino od prehlade!
Pa to joj nije uredu sto to nije dala uputnicu za briseve. Jer ti brisevi se rade da bi na vrijeme reagirala na prisutnost odredenih bakterija. Trazi je jos jednom iduci put. Ljute me kad skrtare na takvim uputnicama 😨
Ajde dobro da nije ljuta radi privata, cesto se naljute ti drzavni 😂
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Moj trbuh mikroskopski raste 😂 jos uvijek je samo blaho zaobljen, to samo ja vidim 😀
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Morat ces opet vadit jer se RH moze promijenit u trudnoci 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji