Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana_Marija_2019
    15. Studeni 2017. 19:31

Pa cak mi se i nije cinilo da joj smeta sto sam tamo bila, samo to sto sam dosla prerano na drugi pregled.
    I nije mi dala uputnicu za briseve, kao to se radi ako dode do nekih problema 😱
    Nemam ni ja mucnina, meni je mucno jedino od prehlade!

• simpaticna
    15. Studeni 2017. 19:40

Ja sam sama ginu odmah rekla da hocu briseve pa da me samo uputi jesu se uvjeti poboljsali da ih ja ne moram nosit u Zavod. Jos nisam dobila upute ni za urin ni krv, ni vaganje ni nista...ujutro uzv samo da vidim da je to sve ok pa cu dalje lako...

• Kerolajn
    15. Studeni 2017. 19:44

aaaa Confused, i tebi je bebica mahala :))) Nasa jucer ko da se okrenula bas i mah mah :D 
    Bas ste se raspisale :) Ja sam danas kupila trudnicke hlace nakon kaj sam do podne popi.... na poslu u mojim dragim i do sad jako udobnim trapericama... Eto... Moj trbuh je isto ogroman, al valjda od klope. Dragi je jucer nakon UZV zakljucio da je beba ipak nize hahahaha 

🖤 6.6.2018 🖤

HappySeal
    15. Studeni 2017. 20:40

Simpaticna, bez brige, ne moraju svi imati mucnine. Drzim fige.

27.6. 💙

• M.lady
    15. Studeni 2017. 20:53

Cure bila sam dns na pregledu, trebala sam u pon al mi je pomakla imala jr nrki seminar. Ugl sve je u redu, srce kuca, 7+6,termin 28.6 dala mi je uputnice za krv i mokracu te uputnicu za krvnu grupu. Kako kod vas? Rastu li trbuscici?

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

HappySeal
    15. Studeni 2017. 21:06

ja sam hrpu tih nalaza rijesila skoro odmah, tako da sam sad mirna. A za krvnu grupu i rh faktor imam donorsku knjizicu pa ni to ne moram. Jedino me stitnjaca ceka krajem mjeseca.

Trnuh raste al ima tu cura kojima ide bolje nego meni 

27.6. 💙

• M.lady
    15. Studeni 2017. 21:10

HappySeal

ja sam hrpu tih nalaza rijesila skoro odmah, tako da sam sad mirna. A za krvnu grupu i rh faktor imam donorsku knjizicu pa ni to ne moram. Jedino me stitnjaca ceka krajem mjeseca.

Oh blago tebi 😥😁 nema veze, tvoj ce onda odjedanput buknuti heheh

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

Tea👶
    15. Studeni 2017. 21:12

Jessy2009

Pa cak mi se i nije cinilo da joj smeta sto sam tamo bila, samo to sto sam dosla prerano na drugi pregled.
    I nije mi dala uputnicu za briseve, kao to se radi ako dode do nekih problema 😱
    Nemam ni ja mucnina, meni je mucno jedino od prehlade!

Pa to joj nije uredu sto to nije dala uputnicu za briseve. Jer ti brisevi se rade da bi na vrijeme reagirala na prisutnost odredenih bakterija. Trazi je jos jednom iduci put. Ljute me kad skrtare na takvim uputnicama 😨
    Ajde dobro da nije ljuta radi privata, cesto se naljute ti drzavni 😂

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Tea👶
    15. Studeni 2017. 21:14

Moj trbuh mikroskopski raste 😂 jos uvijek je samo blaho zaobljen, to samo ja vidim 😀

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Honey
    15. Studeni 2017. 21:16

HappySeal

Morat ces opet vadit jer se RH moze promijenit u trudnoci 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.