Pojela sam mc donalds nakon cijelog dana grickanja mini obroka. Uzela grill wrap i krumpirice, evo sad patim od zgaravice, al sta sad…
Ja sam danas bas lijepo papala,
Dorucak zganci s jogurtom
Rucak rastika i kuhani krumpir s maslinovim uljem, jaje i zapeceni zganci s malo pancrte (danas mi je dan od zganca 😂)
Vecera sirni namaz i dvopek
I evo me sad pojela mali sendvic od piletine...bila gladna ko vuk 😂 morat cu ja tako vise obrocica dnevno, inace sam gotova 🐖🐖
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Ajme vi sve tako fino papate, a ja nemogu smislit hranu trenutno. Jučer i danas rigoleto 2x . Mislim nije to ništa s obzirom da je nekima slabo po cijele dane, ali je meni nešto novo :) kažu da je to ok . Pa nek bude ok :) Jel moguće da mi je slabo još više od duphastona? Nekako me s njima boli i glava i nije mi baš.
Jutro cure...samo da podijelim s vama ovu ljudsku glupost..jučer u jednoj bolnici izvadim krv..danas idem u dom zdravlja dati urin...i dam urin a sa šaltera me zovu di je vađenje krvi...uđem i objasnim da netrebam to i da je uputnica za urin...kao neznaju one i ipak će vadit krv...ali reko doručkovala sam jer sam došla samo dati urin...kao nema veze..i izvade mi krv opet..2 epruvete
Jutro Ena i ostale! A ne mora biti da su ti vadili krv za krvnu sliku. Nebi ti ju sigurno uzeli kad nisi natašte. Vjerojatno su ti uzeli za TSH tj. za hormone štitnjače. Za to recimo ne trebaš biti natašte, ili za određivanje leukocita i sl. Pisalo im je nešto na uputnici, zato su ti vadili, ne vade oni bezveze, a kad dobiju uputu onda moraju vaditi. Meni su ti izvadili 5 epruveta krvi, tako da tih dvije nisu ništa
Jutro :) Jeste se naspavale?Ja ne,cilu noc sam se vrtila,imala neke cudne snove,probudila se s glavoboljom.Taman si skuvala kavu i marendajem,pa u 10 i 30 na kontrolu i nervozna sam pomalo....
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Ena31, ne brini se, dobro je da vade ako moraju.
Confused, sretno na kontrolici!
Ja sam jutros opet imala mučnine a nisam imala šta za ispovraćati. Mrzim to. samo razvijam kašalj od naprezanja i naprežem gornji dio tijela.
27.6. 💙
Ena31, ne brini se, dobro je da vade ako moraju.
Confused, sretno na kontrolici!
Ja sam jutros opetimala mučnine a nisam imala šta za ispovraćati. Mrzim to. samo razvijam kašalj od naprezanja i naprežem gornji dio tijela.
Ma ne brinem al mi bzvz...i mene jutros putem do doma zdravlja mučnina i povraćanje..uf...al sve je to normalno, nadam se da će ubrzo prestati pa da mogu početi jesti normalno. Jedino je u tome ok kaj se nisam još počela debljati, čak pala 2 do 3 kg
Pa dobro, neki kažu da se u prvom tromjesečju ni ne mora dobiti na težini. Ne bi se brinula. Ako te tješi, nisam ni ja dobila, jučer sam na vaganju imala 65 kg s čizmama i full odjećom bez jaknom, što je za mojih 173 cm idealna figura.
Polako, kile će doći kad se sve smiri.
27.6. 💙
Evo čitam - prvo tromjesečje se treba dobiti između 2-4 pounds (tj. 1-2 kg). To ti je jedan bolji ručak i manje wc-a
27.6. 💙
Evo čitam - prvo tromjesečje setreba dobiti između 2-4 pounds (tj. 1-2 kg). To ti je jedan bolji ručak i manje wc-a
Ma ja ni nebi htjela dobit kg, ionako sam u trudnoću ušla s previše...75kg na 163 cm visine
Sortiraj odgovore
Najstariji