Evo me s pregleda,sve je u redu,bebica uredno napreduje,mahala mi je rukicama i nogicama ❤
Duphastone moram piti jos 2 tjedna,jer se mora postepeno prestat,radi razine hormona.Krvna slika,tsh,urin-sve uredno.Tlak uredan.Kile koma,dobila 3 kg u ova zadnja 2 tj.sto znaci da sam ukupno na +4 :-P Tako da moram strogo pocet pazit,zato sto vec imam jako puno kila.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Super Confused! Ma bitno da su nalazi dobri i bebica, kile dođu i odu, malo pripazi i bit će ok. Bitno da se zdravo hraniš
Zadnji radni dan
Joj blago tebi...ja još neznam kaj ću s tim...u utorak tek mogu vidjeti...ma tako je cure, bitno da je s bebicama sve ok a za kile ćemo već lako
Honey, ti imas najvise iskustva - koji se antibiotici smiju u teudnoci? Bojim se da ovo nece proci bez antibiotika 😔
Sinoc koma, glava me bolila i vrtila sam se cijelu noc, tek sam pred jutro uspjela malo zaspati i sad se osjecam pregazeno.
Zadnji radni dan
Blago tebi!! Ja sam sad na "obicnom" bolovanju, a za ovo ne znam 😒
Jessy najbolje pitat u ljekarni ili doktoricu..ja se bojim uopće pit tablete, al sam čula da se može ak me baš baš jako boli glava uzet jedino lupocet ili lekadol..iako i to izbjegavam. Uživajte cure i odmarajte..ja sad idem na posao, a taako mi se nedaa više
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Honey, ti imas najvise iskustva - koji se antibiotici smiju u teudnoci? Bojim se da ovo nece proci bez antibiotika 😔
Sinoc koma, glava me bolila i vrtila sam se cijelu noc, tek sam pred jutro uspjela malo zaspati i sad se osjecam pregazeno.
Na žalost, da... Smiješ paracetamol čisti (znači lupocet ili lekadol), antibiotik možeš dobiti samo od doktora, i to ćeš dobiti ako imaš neku upalu uzrokovanu bakterijom, za viruse tako ne djeluje antibiotik. Znači klavocin, cefaleksin, cefixim, amoksicilin i još neki antibiotici su sigurni u trudnoći i ne uzrokuju kasnije anomalije kod bebe. Jel imaš temperaturu? Stvarno moraš piti jako jako puno vode, prozrači prostorije 2xdnevno, ako te grlo boli kupi med od kadulje pa žlicu u usta, čaj, ja se i češnjaka najedem sa slaninom. Probaj jesti jela i na žlicu, pojačaj unos vitamina C - popij 1-2g. Znam da ti je teško, odi doktoru ako ti je stvarno loše i ako misliš da se radi o nekoj bakterijskoj infekciji (bude ti dao odmah da vadiš krv).
Sortiraj odgovore
Najstariji