Confused neznam gdje je tebi višak kilograma??? Slatka bušica
Sakrila ga haha ;)
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Natjerale ste me...evo sa
d vidite kolika sam :-😜
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
Jeeeei Confused!
Kad kažeš 'kolika sam' zvuči kao da si kit, a ne slatka trudnica :)
27.6. 💙
Confused nema tu viška,čut tamo,ja bi vam slikala tvoj trbušćić al nemogu preko mob se prijaviti na forum,neznam zašt ...
Nego fucking stanje.... osječam glad a na šta god pomislim da bi pojela diže mi se želudac.....aaaa
Confused i ja imam takve bokove To se ne zove višak kg to se zove geni geni kameni
Jao mare to je baš najgore...
Confused, slatka si, ne opterecuj se.
Budite li se sa rupom u zelucu? Ja otvorim oci ujutro i mislim da cu krepat od gladi 😂
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Bila sam kod doktora, kaze da probam par dana s limunom, cesnjakom i inhalacijom pa ako ne pomogne ili se pogorsa da ce mi morati dati antibiotik. Inace imam problema sa sinusima, a sad su posteno podivljali... Za sada nisam uzela ni tablete jer nemam temperaturu visoku, oko 37.3, jedino sto me glava rastura!
Joj i ja se nekad probudim i usred noci glaaaadnaaaa. Doduse, vjerojatno sad i manje jedem kad sam sva nikakva.
A ovo definitivno nije kategorija kita, meni se cini bas lijepo!
Do sada +2,5 kg....trbuscuci rastu,nisam jedina
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
Confused, slatka si, ne opterecuj se.
Budite li se sa rupom u zelucu? Ja otvorim oci ujutro i mislim da cu krepat od gladi 😂
Tako i ja,umirem od gladi 😂
Inace hvala vam sto me tjesite,ali 90 kila je tu,od danas izbacujem slatko,pribacujen se na voce skroz,nema mi druge...
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
Sortiraj odgovore
Najstariji