Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    HappySeal
    15. Studeni 2017. 16:46

TeaC

Confused, slatka si, ne opterecuj se.
    Budite li se sa rupom u zelucu? Ja otvorim oci ujutro i mislim da cu krepat od gladi 😂

Ja ne.mogu jesti do cca 9. Cudno jer sam prije bila gladna cim bi ustala. Jezi ga, pored mucnine mi je tesko najesti se kako treba.

Inace, cekam u posti. 32 ljudi ispred mene. Doci cu na red nikad. Hahahaha

27.6. 💙

15. Studeni 2017. 16:48

Kad bude veci trbuh micat ce ti se,neces cekat

URL = https: //lilypie.com]
    28.06.2018.

HappySeal
    15. Studeni 2017. 16:54

Barem nesto... mozda da izvadim trudnicku iz torbe pa da mahnem dramaticno par puta? 

27.6. 💙

Ana_Marija_2019
    15. Studeni 2017. 17:21

Pa bolje imati vise kila za slucaj mucnina ili viroze, ja imam 56 i sad ako izgubim apetit sam nadrapala 😁😁

mare27
    15. Studeni 2017. 18:13

ja imam 70 kg,sa prvim sam ostala trudna sa 69 kg na 173 cm visine,nadam se da ovaj put neču puno dobiti

Tea👶
    15. Studeni 2017. 18:28

Ja sam ostala trudna sa 61,5-62, sad imam 64, iako mislim da nije do trudnoće nego do mog "samo cu probat" na putu...jer nakon toga nisam nis dobila, tj. u potpunosti sam uvjerena da je do toga, bas sam se zeznula
    HappySeal mogu mislit s mucninama, ja i dalje nista osim uzaaasne mucnine nakon vožnje, doslovno osjetim ko da mi se želudac pomakne u vožnji. Ako ja vozim onda mi je super, inace koma.
    Jessy, ispiri nos s onom patkicom ili rogom. Imas od Aquamaris taj rog+30 vrećica soli za otopinu, meni je pomoglo za sinuse. oko 130 kn u ljekarni dode taj paket.

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Ana_Marija_2019
    15. Studeni 2017. 18:35

Cure, bila sam danas kod gin i sve je ok, jedino me oprala jer sam bila kod privatnog i dosla k njoj nakon 2 tjedna, da je to prebrzo i da se to ne radi...

Tea👶
    15. Studeni 2017. 18:41

Jessy2009

Cure, bila sam danas kod gin i sve je ok, jedino me oprala jer sam bila kod privatnog i dosla k njoj nakon 2 tjedna, da je to prebrzo i da se to ne radi…

Možda se naljutila što si išla kod privatnika, ginekolozi su poznati po tome da ne vole da pacijenti koji su upisani kod njih idu kod nekog drugog. Mojem definitivno nije bilo drago što nisam htjela da mi on vodi trudnoću
    Hoćeš kod nje vodit trudnoću ili kod privatnika?

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Tea👶
    15. Studeni 2017. 18:42

Btw bitno da je sve ok uredno, super 

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

• simpaticna
    15. Studeni 2017. 19:25

Koliko ste natipkale  mene su danas na poslu pregazili, nisam stigla ni logirati se. Sutra pregled ujutro, imam neki strah jer nemam ni m od mucnina, a inace nisam bas sretne ruke da me zaobidju mucnine, ja sam murpheyeva ambasadorica... mislite na mene da bude sve ok...bas ne znam sto mi je ovaj put :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.