Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Ožujak 2018. 20:31

Ivy,  uzivaj!
    Meni muzeka nema veceras,  pa uzivam s malim muskarcem 😉
    Ena jedva cekam da nam stavis sliku kad bude slozeno 😁
    Danas valjda nista iskomentirala nisam,  sva sam mutava neka,  pa ispadam nepristojna.
    Honey je tu negdje,  al ona se sirota bori sve procitat prije nego se javi,  a mozete mislit koliko stiva ima 😁😁😁😁
    Ne znam gdje su nam Tea i Happy..
    Franova jepi i ti i busica,  sad sam se sjetila da ni to nisam iskomentirala,  sram me bilo.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

24. Ožujak 2018. 20:32

J@m@

Proud gdje si uzimala tu kremu za bradavice,ljekarne ili drogerije??

U ljekarni,  bas se purelan zove,  zuto bijela kutija. 😉

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mya
    24. Ožujak 2018. 20:35

ProudMomy

J@m@

U ljekarni, bas se purelan zove, zuto bijela kutija. 😉

Tnx,bas cu je tražit kad ju vec hvalis pa da ne uzimam na blef

24. Ožujak 2018. 20:36

ProudMomy

Ivy, uzivaj!
    Meni muzeka nema veceras, pa uzivam s malim muskarcem 😉
    Danas valjda nista iskomentirala nisam, sva sam mutava neka, pa ispadam nepristojna.
    Honey je tu negdje, al ona se sirota bori sve procitat prije nego se javi, a mozete mislit koliko stiva ima 😁😁😁😁
    Franova jepi i ti i busica, sad sam se sjetila da ni to nisam iskomentirala, sram me bilo.

I ja jedva čekam da složi😂, super je popis, da si ga barem jučer stavila😅, al ok, više-manje imam sve, a za tu Purelan kremicu mi je i seka rekla, veli da je najbolja.Jeste kupile izdajalicu, jel se ona isto mora , nositi u bolnicu?

24. Ožujak 2018. 20:38

J@m@

ProudMomy

J@m@

U ljekarni, bas se purelan zove, zuto bijela kutija. 😉

Tnx,bas cu je tražit kad ju vec hvalis pa da ne uzimam na blef

Ja sam si bila Aventovu uzela prvi put,  i nis mi nije valjala,  pa sam u bolnici od jedne cure bila posudila tu da probam. Razlika nebo i zemlja! Odmah sam muza slala u ljekarnu. Nije jeftina,  al vrijedi svake kune,  jer da se razumijemo ni Aventova nije jeftina a zavrsila je u smecu. Ja slobodno mogu rec da mi je ta krema spasila dojenje. 😉

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

24. Ožujak 2018. 20:41

Ena31

ProudMomy

Ivy, uzivaj!
    Danas valjda nista iskomentirala nisam, sva sam mutava neka, pa ispadam nepristojna.
    Honey je tu negdje, al ona se sirota bori sve procitat prije nego se javi, a mozete mislit koliko stiva ima 😁😁😁😁
    Franova jepi i ti i busica, sad sam se sjetila da ni to nisam iskomentirala, sram me bilo.

I ja jedva čekam da složi😂, super je popis, da si ga barem jučer stavila😅, al ok, više-manje imam sve, a za tu Purelan kremicu mi je i seka rekla, veli da je najbolja.Jeste kupile izdajalicu, jel se ona isto mora , nositi u bolnicu?

Za izdajalicu je moje osobno misljenje i savijet,  ne kupovati unaprijed. Pokazati muzu,  pa ako zatreba lako ode kupiti.
    Nemoj ju ni nosit u bolnicu,  ako ju vec imas,  nema smisla,  nek ti donesu ako ce trebati.
    Ja sam ju dobila na poklon, al da sam kupila bio bi to bacen novac. Ja s njom nikad nista nisam mogla izdojiti. Let down mi se nikad nije dogadjao s njom,  samo s bebom na cici.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

24. Ožujak 2018. 20:48

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Ivy, uzivaj!

Za izdajalicu je moje osobno misljenje i savijet, ne kupovati unaprijed. Pokazati muzu, pa ako zatreba lako ode kupiti.
    Nemoj ju ni nosit u bolnicu, ako ju vec imas, nema smisla, nek ti donesu ako ce trebati.
    Ja sam ju dobila na poklon, al da sam kupila bio bi to bacen novac. Ja s njom nikad nista nisam mogla izdojiti. Let down mi se nikad nije dogadjao s njom, samo s bebom na cici.

To je vrijedan savjet😘, ja ju danas nisam kupila jer mi je bilo puno dati uz ovih 800 još i 300kn za nju pa kao budem idući mjesec ali sam pitala seku i veli isto ko i ti, ak ćeš trebati ode muž i kupi, ona nije mogla s njom isto.E zato je dobro pitati vas koje već imate dječicu😀😍😘

Mladamamica1911
    24. Ožujak 2018. 20:55

Proudy ja sam isto danas nekak smusena neznam sra mi je 😪
    A vi cure samo pisite sve moguce savjete i prijedloge nama koje idemo prvi put to jako puno znaci😗

24. Ožujak 2018. 21:01

Sto se tice ovih stvari za izlazak iz bolnice,  isto savjetujem sve pripremite.
    Ja sam slozila u jednu vreciu cijelu obleku 50 i u drugu isto sve 56. Na vrecice napisala velicinu,  pa sam sam muzu rekla vrecica broj taj i taj. Oni su smotani,  vjerujte mi 😁.
    U trecu vrecicu spremite svoju odjecu,  ne zaboravite stavit gace,  moj bi meni tange donio da mu nisam pripremila sve 😁,  cak i cipele tj obucu stavite u vrecicu.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mya
    24. Ožujak 2018. 21:01

Dobila izdajalicu tommee tippee,inace mislila uzet naknadno ako zatreba..i meni je prvo samo sta sam sastavila popis i samo krizam sta imam,sta trebam i kaj spremat za bolnicu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.