Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Ožujak 2018. 20:01

ProudMomy

Ja vam mogu staviti svoj popis za torbu, za Merkur iz prve T. Poslije sam dodala na njega neke svoje opaske, sto mi je trebalo, sto je bilo visak. Pa cu ovaj puta po tome spremati.
    Merkur ima i svoja neka tri popisa sto nam kao treba.
    Jos jedan mali tip, kupite si ona mala, putna pakiranja gela za tusiranje i sl., zauzimaju manje mjesta, a bit ce dovoljno. 😉

Stavi draga, dobro će doći, i meni bi danas dobro došlo, ovak sam napamet pa sam i tih par stvarčica zaboravila🙃. Napokon smo dovukli doma kolica i krevetić ali nije dragi još složio, uglavnom kolica mi izgledaju mrak😍

Mladamamica1911
    24. Ožujak 2018. 20:05

Ena31

ProudMomy

Ja vam mogu staviti svoj popis za torbu, za Merkur iz prve T. Poslije sam dodala na njega neke svoje opaske, sto mi je trebalo, sto je bilo visak. Pa cu ovaj puta po tome spremati.
    Jos jedan mali tip, kupite si ona mala, putna pakiranja gela za tusiranje i sl., zauzimaju manje mjesta, a bit ce dovoljno. 😉

Stavi draga, dobro će doći, i meni bi danas dobro došlo, ovak sam napamet pa sam i tih par stvarčica zaboravila🙃. Napokon smo dovukli doma kolica i krevetić ali nije dragi još složio, uglavnom kolica mi izgledaju mrak😍

Slikicaa? 😁

24. Ožujak 2018. 20:06

Mladamamica1911

Ena31

ProudMomy

Slikicaa? 😁

A nije ih složio pa mi bezveze stavljat..al eto dio, još u kutiji

24. Ožujak 2018. 20:08

Velika torba:
    papuce
    jednokratke gacice 10 kom
    vir 80 ulosci 4 paketa - chicco su bolji
    grudnjak za dojenje 2 kom - nepotrebno, bila bez njega sva 3 dana
    jastucici za dojilje 10 kom - neptrebno, kao i grudnjaci
    kucni ogrtac
    spavacica 2 kom - nepotrebno, uvijek sam mogla dobiti njihovu spavacicu, a za vizitu sam se tako i tako morala presvuci u njihovu
    2 velika i 2 mala rucnika
    toaletni papir 2 role
    vlazni toaletni papir
    carape
    plasticne vrecice (za prljavi ves i sl.)
    blok i olovka - nepotrebno
    plasticne case i pribor za jelo (za svaki slucaj) - nepotrebno
    2 Jane od pola litre
    vic krekeri (jako potrebno, fulas veceru i nemas kaj jest, a umires od gladi nakon poroda)
    kozmetika (sapun, cetkica za zube, pasta za zube, gumice za kosu, sampon (nepotreban, tesko da ces prat kosu), gel za tusiranje, stapici za usi, labelo, vlazne maramice, mlijeko za tijelo (nepotrebno, ne stignes se trackat, jedva stignes pod tus), krema za bradavice (PURELAN – obavezno, spasio me muke, ni jedna druga krema ne valja), regenerator (nepotrebno kao i sampon), dezic i cetku za kosu.
    Ibuprofen za svaki slucaj da ne cekas vizitu za tablete protiv bolova
    Paket pelena, vlaznih maramica i krema za bebu.
    Mala torba:
    trudnicka dokumentacija
    novcanik (novac, osobna)
    japanke za tusiranje
    1 paket vir 80 ulozaka
    1 jana od pola litre
    mobitel, punjac i slusalice

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

24. Ožujak 2018. 20:12

puno su ljepša uživo, budem stavila fotkicu kad ih složi

ivymicek
    24. Ožujak 2018. 20:20

Ja se ubacujem samo da vas pozdravim. 
    Bravo za shopinge i pripreme valjda ću i ja uskorro😂.
    Franova tjedna sličica je divna. Baš si mi će će.
    Ne pamtim tako daleko no ako je još netko okačio slikicu isto su mi divni.
    Ja kenjkava, cendrava i širaju me hormoni. Idem se dalje šuškati s mužem i mall cmoljiti 😂.
    Ljubim vas sve 😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    24. Ožujak 2018. 20:23

Eh da i bravo Ena za krevetić i za kolica. Ovako izgledaju super a jedva čekammsastavljenu sličicu

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    24. Ožujak 2018. 20:24

I eh da da gdje na m je Tea, Happy, Honey ??

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

24. Ožujak 2018. 20:28

Ivymicek😍😘

Mya
    24. Ožujak 2018. 20:30

Proud gdje si uzimala tu kremu za bradavice,ljekarne ili drogerije??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.