Ja vam mogu staviti svoj popis za torbu, za Merkur iz prve T. Poslije sam dodala na njega neke svoje opaske, sto mi je trebalo, sto je bilo visak. Pa cu ovaj puta po tome spremati.
Merkur ima i svoja neka tri popisa sto nam kao treba.
Jos jedan mali tip, kupite si ona mala, putna pakiranja gela za tusiranje i sl., zauzimaju manje mjesta, a bit ce dovoljno. 😉
Stavi draga, dobro će doći, i meni bi danas dobro došlo, ovak sam napamet pa sam i tih par stvarčica zaboravila🙃. Napokon smo dovukli doma kolica i krevetić ali nije dragi još složio, uglavnom kolica mi izgledaju mrak😍
Ja vam mogu staviti svoj popis za torbu, za Merkur iz prve T. Poslije sam dodala na njega neke svoje opaske, sto mi je trebalo, sto je bilo visak. Pa cu ovaj puta po tome spremati.
Jos jedan mali tip, kupite si ona mala, putna pakiranja gela za tusiranje i sl., zauzimaju manje mjesta, a bit ce dovoljno. 😉
Stavi draga, dobro će doći, i meni bi danas dobro došlo, ovak sam napamet pa sam i tih par stvarčica zaboravila🙃. Napokon smo dovukli doma kolica i krevetić ali nije dragi još složio, uglavnom kolica mi izgledaju mrak😍
Slikicaa? 😁
Slikicaa? 😁
A nije ih složio pa mi bezveze stavljat..al eto dio, još u kutiji
Velika torba:
papuce
jednokratke gacice 10 kom
vir 80 ulosci 4 paketa - chicco su bolji
grudnjak za dojenje 2 kom - nepotrebno, bila bez njega sva 3 dana
jastucici za dojilje 10 kom - neptrebno, kao i grudnjaci
kucni ogrtac
spavacica 2 kom - nepotrebno, uvijek sam mogla dobiti njihovu spavacicu, a za vizitu sam se tako i tako morala presvuci u njihovu
2 velika i 2 mala rucnika
toaletni papir 2 role
vlazni toaletni papir
carape
plasticne vrecice (za prljavi ves i sl.)
blok i olovka - nepotrebno
plasticne case i pribor za jelo (za svaki slucaj) - nepotrebno
2 Jane od pola litre
vic krekeri (jako potrebno, fulas veceru i nemas kaj jest, a umires od gladi nakon poroda)
kozmetika (sapun, cetkica za zube, pasta za zube, gumice za kosu, sampon (nepotreban, tesko da ces prat kosu), gel za tusiranje, stapici za usi, labelo, vlazne maramice, mlijeko za tijelo (nepotrebno, ne stignes se trackat, jedva stignes pod tus), krema za bradavice (PURELAN – obavezno, spasio me muke, ni jedna druga krema ne valja), regenerator (nepotrebno kao i sampon), dezic i cetku za kosu.
Ibuprofen za svaki slucaj da ne cekas vizitu za tablete protiv bolova
Paket pelena, vlaznih maramica i krema za bebu.
Mala torba:
trudnicka dokumentacija
novcanik (novac, osobna)
japanke za tusiranje
1 paket vir 80 ulozaka
1 jana od pola litre
mobitel, punjac i slusalice
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja se ubacujem samo da vas pozdravim.
Bravo za shopinge i pripreme valjda ću i ja uskorro😂.
Franova tjedna sličica je divna. Baš si mi će će.
Ne pamtim tako daleko no ako je još netko okačio slikicu isto su mi divni.
Ja kenjkava, cendrava i širaju me hormoni. Idem se dalje šuškati s mužem i mall cmoljiti 😂.
Ljubim vas sve 😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Eh da i bravo Ena za krevetić i za kolica. Ovako izgledaju super a jedva čekammsastavljenu sličicu
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
I eh da da gdje na m je Tea, Happy, Honey ??
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji