Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijaa30
    23. Ožujak 2018. 19:44

Nikaaa

Ena31

Nikaaa

baarbaraa29

Jutro duplici!franovaEna31 ma tko ne azurira popis?
    Ispravite i dopunite ak sta ne valja ili fali pa jos malo krecemo sa pravim dejtovima!
    (a jesam puna smajlica!)

Mi smo 22.8 i stize nam princeza Sara :)

Princezica😍😍, čestitam💕(ako već nisam, slabo pamtim😂😂)

💗💗😄

Imamo isti termin, samo ja imam decka 😃😍

26.8. Ivan 💙💙

Mladamamica1911
    23. Ožujak 2018. 19:49

Curke oce ic koja 20-22.4 na sajam beba i djece u west gate? ☺

franovamamita
    23. Ožujak 2018. 19:53

vecer cure 
    ivy bas si mi lijepa skupa s busicom 😍😍
    mladamamica i moj lupa nisko ne sekiraj se bitno da se on javlja...😙
    nika cestitam na curici 😙
    sto se tice stvari nisam praznovjerna i nesto robe sam kupila fali mi jos sve za mene i madrac za kindac posteljina,komoda,kadica,tetra pelene...ovaj mj cu dio rijesiti...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

franovamamita
    23. Ožujak 2018. 19:54

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

23. Ožujak 2018. 20:00

franovamamita

vecer cure
    ivy bas si mi lijepa skupa s busicom 😍😍
    mladamamica i moj lupa nisko ne sekiraj se bitno da se on javlja…😙
    nika cestitam na curici 😙
    sto se tice stvari nisam praznovjerna i nesto robe sam kupila fali mi jos sve za mene i madrac za kindac posteljina,komoda,kadica,tetra pelene…ovaj mj cu dio rijesiti…

Mene prepalo kad gledam kalendar i shvatim da mi 8.5., na mamin rođendan 37 tjedana(jer razmišljam kak ću ići do nje😂) a i pošto po dr trebam izdržati još 4, max 5 tjedana bojim se da me ne iznenadi🙄😱😂😂

23. Ožujak 2018. 20:03

Franovamamita draga, baš si slatka trudnica😍😍😍😍, predivna bušica😍😍😍i ličeko ko curica😍😍😘😘🤗🤗🤗🤗🤗

pharmamma
    23. Ožujak 2018. 20:23

Da vidimo koliko sam zapamtila..ivy i franova bušice su divne 😍😍😍😍
    Ajme kolika je tablica,predobroooo ❤️
    Mi ćemo s kupnjom i pripremama krenuti za 2-3 tjedna kad vise neću raditi..onda će biti više vremena da se posvetim tome
    I dalje se ne sjećam 🙈

mina04
    23. Ožujak 2018. 20:24

Mladamamica1911

Hocu ja 😊

All of God’s grace in one tiny face 💟

bojana27
    23. Ožujak 2018. 20:46

Ja imam sve , sve ceka pranje , kimbi i madrac slaganje i posteljina isto tako :D i kolica da ih se spusti s tavana i ampidekl da se malo osvjezi ..sve cu to tek u 5 mj , a sada cu si sve kupit iduci mj pelene , hrana , dude , flasica , tjesilica ,vlazne, sve za mene , mi imamo njihove pidame a bome cu ogrtac uzet od mame ne trosi mi se na to :D , kremicu u ljekarni i ovo drugo sve imamo ☺️ Jedino razmisljam uzet mixu od kozmetike jer i mala jos nju koristi , makar prvih par mj planiram kupt samo u bademovom a to dobijemo u paketu po izlasku iz rodilista 🤗🤗 sa malom nisam nista kupila prije , nit robicu sredila jedino je kimbi bio slozen al nije bila posteljina na njemu ma apsolutno nista 😑😑 

Tinchyca
    23. Ožujak 2018. 21:09

mina04

Mladamamica1911

Hocu ja 😊

Ići ću i ja taj vikend 😊

💙30.06.2018 💙 Noa💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.