Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mladamamica1911
    24. Ožujak 2018. 14:55

Ena31

Pišem kak se sjetim:2 spavačice, ogrtač, papuče, 2gaćice obične, 2 grudnjaka za dojilje, 3paketa mrežastih jednokratnih(ima ih 5kom u paketu),čarape, chico uloške za poslje poroda(30kom u paketu), avent bočicu, jednu dudicu, paket pampersica, toaletni papir, vlažni toaletni papir, vlažne maramice za mene i bebu, obične maramice, jastučiće za dojilje, kremicu i puder za guzu, dezić, gel za tuširanje,spužvicu za tuširanje, četkicu, pastu za zube. Još trebam znači izdajalicu, ručnike i kremicu za bradavice i neki sprej za rane, bivacin ili octanosept ili kak se već zove😂, mislim da je to sve. Naravno kad dođe vrijeme, preporuča se ponjeti bočice s vodom i neka čokoladica, energy pločica ili bomboni(tak su meni rekli).

E hvala ti puno❤ ovo ce sigurni puno pomoc bar meni 😂 ne zelim nesto zaboraviti tj ne ponjeti i onda lupati glavom u zid 😂

Mya
    24. Ožujak 2018. 14:59

Za dolazak doma,pa patronaznu trebaju komprese za pupak i ja uzela thyrosur prasak

Mya
    24. Ožujak 2018. 15:04

U dmu sam jedino vidjela da aventov set ima sve,skarice,cesalj,toplomjer,aspirator za nos,termometar,za higijenu sta je potrebno

24. Ožujak 2018. 15:17

J@m@

Spavacice ovisno od bolnice do bolnice,ponijet cu makar mi nece dati svoju,nama je obavezna autosjedalica za izlazak iz bolnice

To za bebu za izlazak ću spremiti posebno pa dragi donese, ali da, obavezna je sjedalica i nama😀

24. Ožujak 2018. 15:42
    Moralna podrška koju mi šalje seka😂
    Moralna podrška koju mi šalje seka😂
    Mladamamica1911
    24. Ožujak 2018. 15:42

Ja se sad premisljam oko rodilišta merkur petrova ili vinogradska ima neko kakav razlog Za ili Protiv za bilo koju 😁

pharmamma
    24. Ožujak 2018. 17:20

Ovo sam dobila od patronažne na tečaju, možda nekome pomogne

24. Ožujak 2018. 19:52

Ja vam mogu staviti svoj popis za torbu,  za Merkur iz prve T. Poslije sam dodala na njega neke svoje opaske,  sto mi je trebalo,  sto je bilo visak. Pa cu ovaj puta po tome spremati. 
    Merkur ima i svoja neka tri popisa sto nam kao treba.
    Jos jedan mali tip,  kupite si ona mala,  putna pakiranja gela za tusiranje i sl.,  zauzimaju manje mjesta,  a bit ce dovoljno. 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mya
    24. Ožujak 2018. 19:59

ProudMomy

Ja vam mogu staviti svoj popis za torbu, za Merkur iz prve T. Poslije sam dodala na njega neke svoje opaske, sto mi je trebalo, sto je bilo visak. Pa cu ovaj puta po tome spremati.
    Jos jedan mali tip, kupite si ona mala, putna pakiranja gela za tusiranje i sl., zauzimaju manje mjesta, a bit ce dovoljno. 😉

To sam i mislila,za tih par dana,nema mi smisla litre nosit,ovako i da ostane ne mislim vuci doma

Mladamamica1911
    24. Ožujak 2018. 20:00

ProudMomy

Ja vam mogu staviti svoj popis za torbu, za Merkur iz prve T. Poslije sam dodala na njega neke svoje opaske, sto mi je trebalo, sto je bilo visak. Pa cu ovaj puta po tome spremati.
    Jos jedan mali tip, kupite si ona mala, putna pakiranja gela za tusiranje i sl., zauzimaju manje mjesta, a bit ce dovoljno. 😉

Stavi savjeta nikada dosta 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.