Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pahuljica
    24. Ožujak 2018. 13:43

Bok cure, evo otkako sam se prikljucila nisam bila bas aktivna no dani nekako brzo prolete😂 zanima me ima li ovdje koja mama studentica? 

💙 A.L.

mamica1985
    24. Ožujak 2018. 14:00

Ja sam jucer bila na kompletnoj krvnoj slici i ogtt testu - prvo i trece vadjenje su mi super, ali na drugom vadjenju mi je secer bio na 10.6, a treba biti max. do 10. I sad me doktor stavio na dijetu - zabranjen secer u bilo kojem obliku, kruh, ostali ugljikohidrati na mininum, zabranjeno jesti iza 19h 😭😭😭

24. Ožujak 2018. 14:10

mamica1985

Ja sam jucer bila na kompletnoj krvnoj slici i ogtt testu - prvo i trece vadjenje su mi super, ali na drugom vadjenju mi je secer bio na 10.6, a treba biti max. do 10. I sad me doktor stavio na dijetu - zabranjen secer u bilo kojem obliku, kruh, ostali ugljikohidrati na mininum, zabranjeno jesti iza 19h 😭😭😭

😱ajoj...ko je vidio trudnicu na dijetu...baš te zeznuo taj drugi...

24. Ožujak 2018. 14:15

Ena31

mamica1985

😱ajoj…ko je vidio trudnicu na dijetu…baš te zeznuo taj drugi…

Mislim znam, šalu na stranu, moraju to kontrolirati i za dobrobit bebice je da se to regulira, al da je teško , teško je, ja jedva izdržim ne jesti kad idem vaditi krv, i kad sam drugi dan išla na uzv abdomena sam bila na dijeti i iza 18 nisam smjela jesti pa mi je bilo.teško, a kamoli svaki dan..

Mladamamica1911
    24. Ožujak 2018. 14:25

Ena31

Pozdrav curke..eto i mene iz shopinga, imam skoro sve za prvu silu(fali mi izdajalica, kremica za cicke i ručnici, ostalo sam kupila), potrošila cca 800kn😱😱,jedva sam se dogegala doma, trbuh se hoće raspuknuti, popila magnezij i legla..
    Uživajte u vikendu😘😘

Daj napisi molim te sto si sve kupila ako imas vremena i volje 😊..jer ja nemam pojma sta mi treba 😭 a tjedni bome lete

24. Ožujak 2018. 14:27

Mladamamica1911

Ena31

Pozdrav curke..eto i mene iz shopinga, imam skoro sve za prvu silu(fali mi izdajalica, kremica za cicke i ručnici, ostalo sam kupila), potrošila cca 800kn😱😱,jedva sam se dogegala doma, trbuh se hoće raspuknuti, popila magnezij i legla..
    Uživajte u vikendu😘😘

Daj napisi molim te sto si sve kupila ako imas vremena i volje 😊..jer ja nemam pojma sta mi treba 😭 a tjedni bome lete

Naravno evo sad ću 😀😘

24. Ožujak 2018. 14:41

Pišem kak se sjetim:2 spavačice, ogrtač, papuče, 2gaćice obične, 2 grudnjaka za dojilje, 3paketa mrežastih jednokratnih(ima ih 5kom u paketu),čarape, chico uloške za poslje poroda(30kom u paketu), avent bočicu, jednu dudicu, paket pampersica, toaletni papir, vlažni toaletni papir, vlažne maramice za mene i bebu, obične maramice, jastučiće za dojilje, kremicu i puder za guzu, dezić, gel za tuširanje,spužvicu za tuširanje, četkicu, pastu za zube. Još trebam znači izdajalicu, ručnike i kremicu za bradavice i neki sprej za rane, bivacin ili octanosept ili kak se već zove😂, mislim da je to sve. Naravno kad dođe vrijeme, preporuča se ponjeti bočice s vodom i neka čokoladica, energy pločica ili bomboni(tak su meni rekli).

24. Ožujak 2018. 14:45

Neznam ni ja jel to sve, nadam se da će me još neko upotpuniti ako nije, i meni je prvo i neznam niš😂, uzet ću i koju tetricu i krpicu za brisanje(kupila lola baby u dm i bubabo neke prek interneta)

Mya
    24. Ožujak 2018. 14:47

Za sebe ponesite lekadole i cepice za stolicu,punjač i sve nalaze uz trudnicku

Mya
    24. Ožujak 2018. 14:51

Spavacice ovisno od bolnice do bolnice,ponijet cu makar mi nece dati svoju,nama je obavezna autosjedalica za izlazak iz bolnice

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.