Ivy mnogo si mi zgodna 😉, al ove carape ti ne priznam, gdje je uzorak???
😂😂😂 Ma ovaj trudnički mozak više ne zna što čini 😂😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ajmo :D vise glava je pametnije od jedne ! Svi znate da moram mirovat bla bla , znaju vec i ptice na grani ! Nego sta me zapravo muci i zanima :D mislila sam u 5 mj kupit sve za doma , sebe , bebu sitnice i to ..medutim , muzu moram na tu svoju karticu u 6 mj provuc e kategoriju , pa dali bi bilo glupo i prerano da si ja iza Uskrsa kupim sve sta meni treba 😂
Ajmo :D vise glava je pametnije od jedne ! Svi znate da moram mirovat bla bla , znaju vec i ptice na grani ! Nego sta me zapravo muci i zanima :D mislila sam u 5 mj kupit sve za doma , sebe , bebu sitnice i to ..medutim , muzu moram na tu svoju karticu u 6 mj provuc e kategoriju , pa dali bi bilo glupo i prerano da si ja iza Uskrsa kupim sve sta meni treba 😂
Nikad nije prerano😀
Ma kaj bi bilo prerano, pa nece ti se nis pokvariti 😉.
Samo kupi!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ma to mi je jedina prilika posto sam daleko od grada a obavit do za tih 45 min dok je mala na plesu 😂😂 a i taj dan mama odlazi na sezonu pa se idemo oprostit 🤗🤗 a strah me sta moze bit 19.04 idem opet u bolnicu pa ako me ostave nikad al nikad ne znas , za robicu prat mi je lako , to sveki napravi i ostalo a kupnju bas se nebi na nikog oslonila osim na sebe ..
Hvala cure, nadam se da bude sve u redu do kraja! nisam mogla uopće spavati ovu noć od iščekivanja. sad malo mir! samo nek bude dobro sve.
losah, možda ima veze kaj sam ja u startu imala previše (na 165 cm 68 kg) pa ne nakupljam tak puno. kolko si ti dobila do sad kg?
Ivy, krasna bušica, danas uživaš znači...samo daj :)
Bojana, nije prerano... pa meni je termin 22.8. pa sam splanirala da u 5.mjesecu idemo kupiti te neke stvarčice za kikača, mislim si dok još mogu hodati kak spada :D samo idi u nabavku! znači, muž ti je šofer, kak i moj :D no, dečko za sad, budući muž :P
26.8. Ivan 💙💙
Zenske imam pitanjce malac me lupa danas bas nisko nekih 5-7 cm iznad stidne kosti ...jel to normalno da se razmahao tako nisko 🤔
Zenske imam pitanjce malac me lupa danas bas nisko nekih 5-7 cm iznad stidne kosti …jel to normalno da se razmahao tako nisko 🤔
Neznam kaj da ti velim po tom pitanju pošto je moj jako nisko, u ušću već a i od početka je nisko tak da mi je to pod normalno...a već je veliki i vrti se, sad ga možeš osjetiti svugdje ja mislim, možda će ti ostale curke znati točnije.
Moj micek sjedi s guzom dole i nogama mlati ..na zadak je okrenut 🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji