Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nikaaa
    15. Ožujak 2018. 09:24

Tinchyca

NikaDobrodošla! 😊 znaš spol?

Sutra mi je pregled pa se nadam da cemo onda saznat 🤗
    Neznam kako je vama ali ja se svaki put kad idem na pregled sva preznojim hoce li sve biti uredu... 😓

15. Ožujak 2018. 09:26

Dobro jutro trudničice😘. Dobrodošle nove cure.
    Za nizak tlak papajte slano curke, skuhajte si kavicu.
    Sretno na pregledima koje imate danas.
    Lijep vam dan. 😘
    Bojana jel ti puno visok šećer?

Rubia
    15. Ožujak 2018. 09:30

Djecak 💙💙💙💙 sve savrseno sada... kako smo na pocetku bili labavi sad je sve odlicno...
    Presretni 💙💙💙💙

15. Ožujak 2018. 09:36

Rubia

Djecak 💙💙💙💙 sve savrseno sada… kako smo na pocetku bili labavi sad je sve odlicno…
    Presretni 💙💙💙💙

Super draga, čestitam na dečkiću👶👣👣💙💙💙💙, hvala Bogu da je sve u redu, uživaj u trudnoći sada😀😘

Marijaa30
    15. Ožujak 2018. 09:46

Rubia

Djecak 💙💙💙💙 sve savrseno sada… kako smo na pocetku bili labavi sad je sve odlicno…
    Presretni 💙💙💙💙

Čestitam! Nek bude i dalje sve u redu!
    cure, jedite slano za tlak. moja kolegica je morala na infuzije hodati zbog niskog tlaka, nije mogla ni jesti, onda je počela jesti slano i sad je ok! 
    ja na pregledima uvijek, oko pola 8 ujutro, imam 90/60; a popodne mi je normalni tlak. rekla je sestra da bolje da je tak niži, nego visoki.
    Bojana, znam neke cure koje su isto morale u dnevnu bolnicu, ali je poslije bilo sve u redu. Nemoj se plašiti.

26.8. Ivan 💙💙

bejb23
    15. Ožujak 2018. 09:56

Jutro curke. 
    Nadam se da ce vas vase boljke sto prije proci 😘
    Mi danas idemo na dejt, u 15h smo naruceni 😍 Drzite palceve da sve bude ok i da ne trebamo mirovati. 🤗

💗Baby E💗

Tinchyca
    15. Ožujak 2018. 09:58

Nikaaa

Tinchyca

NikaDobrodošla! 😊 znaš spol?

Sutra mi je pregled pa se nadam da cemo onda saznat 🤗
    Neznam kako je vama ali ja se svaki put kad idem na pregled sva preznojim hoce li sve biti uredu… 😓

Mislim da je svima tak, al kako napreduje trudnoca tak je lakše po tom pitanju 😊
    Rubia čestitam na pišolincu! 😊👼

💙30.06.2018 💙 Noa💙

15. Ožujak 2018. 09:59

bejb23

Jutro curke.
    Mi danas idemo na dejt, u 15h smo naruceni 😍 Drzite palceve da sve bude ok i da ne trebamo mirovati. 🤗

Sretno draga. 🙏🙏🙏🙏🙏🤞🤞🤞🤞🤞🤞 da bude sve ok i da netrebaš mirovati😘😘

bejb23
    15. Ožujak 2018. 10:06

Rubia

Presretni 💙💙💙💙

Cestitam :) 

💗Baby E💗

bejb23
    15. Ožujak 2018. 10:06

Ena31

bejb23

Jutro curke.

Sretno draga. 🙏🙏🙏🙏🙏🤞🤞🤞🤞🤞🤞 da bude sve ok i da netrebaš mirovati😘😘

Hvalaaaa 😘

💗Baby E💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.