NikaDobrodošla! 😊 znaš spol?
Sutra mi je pregled pa se nadam da cemo onda saznat 🤗
Neznam kako je vama ali ja se svaki put kad idem na pregled sva preznojim hoce li sve biti uredu... 😓
Dobro jutro trudničice😘. Dobrodošle nove cure.
Za nizak tlak papajte slano curke, skuhajte si kavicu.
Sretno na pregledima koje imate danas.
Lijep vam dan. 😘
Bojana jel ti puno visok šećer?
Djecak 💙💙💙💙 sve savrseno sada... kako smo na pocetku bili labavi sad je sve odlicno...
Presretni 💙💙💙💙
Djecak 💙💙💙💙 sve savrseno sada… kako smo na pocetku bili labavi sad je sve odlicno…
Presretni 💙💙💙💙
Super draga, čestitam na dečkiću👶👣👣💙💙💙💙, hvala Bogu da je sve u redu, uživaj u trudnoći sada😀😘
Djecak 💙💙💙💙 sve savrseno sada… kako smo na pocetku bili labavi sad je sve odlicno…
Presretni 💙💙💙💙
Čestitam! Nek bude i dalje sve u redu!
cure, jedite slano za tlak. moja kolegica je morala na infuzije hodati zbog niskog tlaka, nije mogla ni jesti, onda je počela jesti slano i sad je ok!
ja na pregledima uvijek, oko pola 8 ujutro, imam 90/60; a popodne mi je normalni tlak. rekla je sestra da bolje da je tak niži, nego visoki.
Bojana, znam neke cure koje su isto morale u dnevnu bolnicu, ali je poslije bilo sve u redu. Nemoj se plašiti.
26.8. Ivan 💙💙
Jutro curke.
Nadam se da ce vas vase boljke sto prije proci 😘
Mi danas idemo na dejt, u 15h smo naruceni 😍 Drzite palceve da sve bude ok i da ne trebamo mirovati. 🤗
💗Baby E💗
NikaDobrodošla! 😊 znaš spol?
Sutra mi je pregled pa se nadam da cemo onda saznat 🤗
Neznam kako je vama ali ja se svaki put kad idem na pregled sva preznojim hoce li sve biti uredu… 😓
Mislim da je svima tak, al kako napreduje trudnoca tak je lakše po tom pitanju 😊
Rubia čestitam na pišolincu! 😊👼
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Jutro curke.
Mi danas idemo na dejt, u 15h smo naruceni 😍 Drzite palceve da sve bude ok i da ne trebamo mirovati. 🤗
Sretno draga. 🙏🙏🙏🙏🙏🤞🤞🤞🤞🤞🤞 da bude sve ok i da netrebaš mirovati😘😘
Presretni 💙💙💙💙
Cestitam :)
💗Baby E💗
Jutro curke.
Sretno draga. 🙏🙏🙏🙏🙏🤞🤞🤞🤞🤞🤞 da bude sve ok i da netrebaš mirovati😘😘
Hvalaaaa 😘
💗Baby E💗
Sortiraj odgovore
Najstariji