I mi završili s ogtt i jedva dočekala doći kući jesti. Nije bilo strašno samo mi dugo 2 sata sjediti. Mislila sam da mi se slatko zgadilo do kraja života sve dok nisam vidila čoksu. Nisam je kupila i sad mi baš žao, morat ću prošetati do trgovine. Taman lijepo vrijeme 😀 a za sladoledom i šumskim voćem patim već mjesec dana, nikako kupiti.
04.07. Matija 💜
Happy za broj jedan to ti je bruh na pupku kojk sam zaradila u drugoj trudnoći. Tako da prvo ide pupak pa trbuh pa tek ja 😂😂.
Za tolku 2 sam se baš potrudila 😂
Točka 3 mi opet o hrani a ja opet gladna i tko će izdržati do ručka 🤐
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ivy divnaaa 😍😍😍 nosimo skoro iste čarape danas 😂😂
😂😂😂😂
Bravo matilda za ogtt a slatkač je idealan za nagradu 😍
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
😂😂bolje da ne komentiram svoje čarape, iz croop-a su...
😂😂bolje da ne komentiram svoje čarape, iz croop-a su…
😂😂😂 Kad te netko razljuti samo mu pokaži čarape
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
I mi završili s ogtt i jedva dočekala doći kući jesti. Nije bilo strašno samo mi dugo 2 sata sjediti. Mislila sam da mi se slatko zgadilo do kraja života sve dok nisam vidila čoksu. Nisam je kupila i sad mi baš žao, morat ću prošetati do trgovine. Taman lijepo vrijeme 😀 a za sladoledom i šumskim voćem patim već mjesec dana, nikako kupiti.
Super za oggt😀...kad smo kod oggt i čokolade...ja sam nakon svog oggt kupila sky colu i pojela kinder jaje-kupljeno u kiosku u sklopu bolnice😂😂
😂😂😂 Kad te netko razljuti samo mu pokaži čarape
Imam i bijele, predobar mi je taj Croop, imam i majicu s natpisom LIFE SUCKS i BE NICE OR GO AWAI -ovu drugu sam nosila na poslu(kafić#slastičarna)😂😂
😂😂😂
Ena carape su vrh 😂😂😂
Evo moje "poslovne" majice i salice 😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji