Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Ožujak 2018. 10:14

ivymicek

Evo nas. I osmijeh ste dobile ipak je toplo i sunčano

Jeeeyy, prava lijepa trudnica i okrugla bušica😍😍😘😘👍👍💘💘

09. Ožujak 2018. 10:16

ivymicek

😂😂😍😍slatke čarapice😍😍...de stavi papučice, prehladit ćeš se😂

ivymicek
    09. Ožujak 2018. 10:17

Ena31

ivymicek

😂😂😍😍slatke čarapice😍😍…de stavi papučice, prehladit ćeš se😂

😂😂😂😂 I papuće su mi sa životinjskim uzorkom ćim se uspijem dić s kreveta slikam se u papučama  😂😂😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

09. Ožujak 2018. 10:20

Ivy divna 😍😍😍😍
    Slikaj slape 😂
    Jucer je netko doruckova tost,  pa sam morala i ja,  al meni nije jedan dosta 😂😂 ja odmah 3,  nek se nadje!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

09. Ožujak 2018. 10:23

ProudMomy

Ivy divna 😍😍😍😍
    Slikaj slape 😂
    Jucer je netko doruckova tost, pa sam morala i ja, al meni nije jedan dosta 😂😂 ja odmah 3, nek se nadje!
    I da, od tolike tuge jucer na kraju nisam ni sadoled kupila! Moram to danas nadoknadit!

Ajooojjj...meni m.donio 3 slatkača jučer, nije bio king ali su bili slični fiini iz Lidla😂😂😋, pojela sam 2, jedan sam mu dala😂...nadoknadi danas, minimalno s 2 😋

ivymicek
    09. Ožujak 2018. 10:25

ProudMomy

Ivy divna 😍😍😍😍
    Slikaj slape 😂
    Jucer je netko doruckova tost, pa sam morala i ja, al meni nije jedan dosta 😂😂 ja odmah 3, nek se nadje!
    I da, od tolike tuge jucer na kraju nisam ni sadoled kupila! Moram to danas nadoknadit!

Proud..njam tost sva tri njam. Pa hebemu kak ste zaboravili slatkač. Danas onda duplo 😌.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

09. Ožujak 2018. 10:30

ivymicek

ProudMomy

Ivy divna 😍😍😍😍
    Slikaj slape 😂

Proud..njam tost sva tri njam. Pa hebemu kak ste zaboravili slatkač. Danas onda duplo 😌.

😂😂😂😍🐯🐯🐅🐅🐆🐆😍😍

09. Ožujak 2018. 10:36

ivymicek

ProudMomy

Ivy divna 😍😍😍😍
    Slikaj slape 😂

Ma nije mi valjda do nicega bilo kad sam skuzila da mi nema te jebene vrecice!

Pojela sam sve tostove,  i pojest cu sladoled danas pa da je ne znam sta! 😂
    Ova kombinacija uzoraka ti je vrh 😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

HappySeal
    09. Ožujak 2018. 10:42

1. Divan trbuh, a već ti je i pupak okrenut na drugu stranu :) Moj je baš jako dubok, i baš me zanima kako će izgledat kad dođem do te faze. 

2. Lajkam kombinaciju na nogama. Ja sam inače totalno austro-ugarski stil oblačenja pa nosim birkenstokice na čarape bez pardona 

3. Ne spominjite hranu. Moram do dućkasa po juhu da me drži do ručka, a umirem od glaaaaadiiiiii. 

27.6. 💙

09. Ožujak 2018. 10:46

Happy,  vezano za tocku jedan,  meni u prvoj trudnoci nije pupam izasao van uopce. Bas me zanima hoce sada 😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.