Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    09. Ožujak 2018. 11:27

dan cure
    isla ujutro vaditi krv na transfuziju,nakin toga mlatnila burek s mesom i doma jedan kolac 😂
    ivy divna si mi 😙😙😙
    ena super carape 
    proud joj i ja bih plakala 😑
    matilda super za oggt 
    rucak je na pola skuhan a ja oicim bome do kume na kavu
    danas nam je puni tjedan usli smo u 6.mjesec ☺ slika kasnije,sad zurim

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

09. Ožujak 2018. 11:30

ProudMomy

Ena carape su vrh 😂😂😂

Evo moje "poslovne" majice i salice 😂😂😂😂
    Dobila od menadzerice za rodjendan

😂😂😂😂😂💪💪👍👍

09. Ožujak 2018. 11:31

franovamamita

dan cure
    isla ujutro vaditi krv na transfuziju,nakin toga mlatnila burek s mesom i doma jedan kolac 😂
    ivy divna si mi 😙😙😙
    ena super carapeproudjoj i ja bih plakala 😑
    matilda super za oggt
    rucak je na pola skuhan a ja oicim bome do kume na kavu
    danas nam je puni tjedan usli smo u 6.mjesec ☺ slika kasnije,sad zurim

Ajde uzivaj draga! 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Ivana992
    09. Ožujak 2018. 11:46

Mame jel ste sve vadile briseve vec? Ja san sad digla 2 od 3 nalaza, treci tek u ponediljak , a kontrolu iman tek sljedeci mjesec pa me zanima jel ovo normalno, ili cu morat.ponavljati 

Evo jedan od nalaza briseva, nisu svi gotovi jel zna neko sta znaci, jel uredu ili treba ponavljati
    Evo jedan od nalaza briseva, nisu svi gotovi jel zna neko sta znaci, jel uredu ili treba ponavljati
    HappySeal
    09. Ožujak 2018. 11:48

Meni ti to zvuči kao da nešto nije ok s uzorkom, pa je nemoguće reći točan nalaz. 

Nazovi doktora pa pitaj. Obično piše ili pozitivno ili negativno ili npr. 'nema prisustva'. 

27.6. 💙

HappySeal
    09. Ožujak 2018. 11:48

Kad kažem 'nije ok s uzorkom' mislim na to da uzorak nije dobro uzet, spremljen ili je kontaminiran nečim trećim... 

27.6. 💙

09. Ožujak 2018. 11:52

Slazem se s Happy,  uzorak je kontaminiran ili su ga lose uzeli. Morat ces ponoviti.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Many
    09. Ožujak 2018. 12:19

Pozdrav mamice evo ja sam se tek priključila.
    Ima li koja mama iz Njemačke okolica Forchheim?

09. Ožujak 2018. 12:27

Manuela Hasani

Pozdrav mamice evo ja sam se tek priključila.
    Ima li koja mama iz Njemačke okolica Forchheim?

Pozdrav. Mislim da na ovoj temi nema, ali dam vidjela temu trudnice i mame u Njemačkoj😀. Koji si tjedan? Kad je termin? Ajde malo detalja, tu smo znatiželjne😂😉

mateya1993
    09. Ožujak 2018. 12:31

ProudMomy

Ena carape su vrh 😂😂😂

Evo moje "poslovne" majice i salice 😂😂😂😂

ovakva bi majca meni trebala za posao.

Pozdrav svima,dobrodošla nova mamica  Nisam baš aktivna nešto ovdje ali vas čitam. Vi koje ste išle na preglede i testiranja drago mi je da je sve u redu s bebicama i vama. Hvala bogu pa još nisam dobila nadimak slon i sl. Jučer smo se izveli na večeru  i veli moj meni; jbt pa ti imaš trbuh. Reko dobro pa si skužio  Pošto je danas prekrasno vrijeme,sunčano,toplo,ptice cvrkuću ja evo izglancala prozore i čistim. Nemogu dočekati sljedeći četvrtak da idem na pregled, baš sam nestrpljiva. Danas nam je 19 tjedan, pa evo slikica 

💖 Nikol -12.08.2018💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.