dan cure
isla ujutro vaditi krv na transfuziju,nakin toga mlatnila burek s mesom i doma jedan kolac 😂
ivy divna si mi 😙😙😙
ena super carape
proud joj i ja bih plakala 😑
matilda super za oggt
rucak je na pola skuhan a ja oicim bome do kume na kavu
danas nam je puni tjedan usli smo u 6.mjesec ☺ slika kasnije,sad zurim
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ena carape su vrh 😂😂😂
Evo moje "poslovne" majice i salice 😂😂😂😂
Dobila od menadzerice za rodjendan
😂😂😂😂😂💪💪👍👍
dan cure
isla ujutro vaditi krv na transfuziju,nakin toga mlatnila burek s mesom i doma jedan kolac 😂
ivy divna si mi 😙😙😙
ena super carapeproudjoj i ja bih plakala 😑
matilda super za oggt
rucak je na pola skuhan a ja oicim bome do kume na kavu
danas nam je puni tjedan usli smo u 6.mjesec ☺ slika kasnije,sad zurim
Ajde uzivaj draga! 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Mame jel ste sve vadile briseve vec? Ja san sad digla 2 od 3 nalaza, treci tek u ponediljak , a kontrolu iman tek sljedeci mjesec pa me zanima jel ovo normalno, ili cu morat.ponavljati
Meni ti to zvuči kao da nešto nije ok s uzorkom, pa je nemoguće reći točan nalaz.
Nazovi doktora pa pitaj. Obično piše ili pozitivno ili negativno ili npr. 'nema prisustva'.
27.6. 💙
Kad kažem 'nije ok s uzorkom' mislim na to da uzorak nije dobro uzet, spremljen ili je kontaminiran nečim trećim...
27.6. 💙
Slazem se s Happy, uzorak je kontaminiran ili su ga lose uzeli. Morat ces ponoviti.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Pozdrav mamice evo ja sam se tek priključila.
Ima li koja mama iz Njemačke okolica Forchheim?
Pozdrav mamice evo ja sam se tek priključila.
Ima li koja mama iz Njemačke okolica Forchheim?
Pozdrav. Mislim da na ovoj temi nema, ali dam vidjela temu trudnice i mame u Njemačkoj😀. Koji si tjedan? Kad je termin? Ajde malo detalja, tu smo znatiželjne😂😉
Ena carape su vrh 😂😂😂
Evo moje "poslovne" majice i salice 😂😂😂😂
ovakva bi majca meni trebala za posao.
Pozdrav svima,dobrodošla nova mamica Nisam baš aktivna nešto ovdje ali vas čitam. Vi koje ste išle na preglede i testiranja drago mi je da je sve u redu s bebicama i vama. Hvala bogu pa još nisam dobila nadimak slon i sl. Jučer smo se izveli na večeru i veli moj meni; jbt pa ti imaš trbuh. Reko dobro pa si skužio
Pošto je danas prekrasno vrijeme,sunčano,toplo,ptice cvrkuću ja evo izglancala prozore i čistim. Nemogu dočekati sljedeći četvrtak da idem na pregled, baš sam nestrpljiva. Danas nam je 19 tjedan, pa evo slikica
💖 Nikol -12.08.2018💖
Sortiraj odgovore
Najstariji