Ivy dobar tek! Jaaako fino izgleda!
Nova mamita dobro nam dosla!
Kad mi je menadzerica to poklonila, umrli smo od smijeha svi u uredu, veli ona meni nekako mi je vristalo tvoje ime cim sam vidjela 😂😂
Evo zove me M krenuo je s posla, pa ce stat pokupit vrecicu koju je nemajka ostavila u frizerskom salonu.
Sliknem vam poslije kosuljicu i kravatu! Bit ce mali ko bombon sutra! 😍😍😍😍
Ne zaboravi da ti kupi sladoled😂😂
Ivy dobar tek! Jaaako fino izgleda!
Nova mamita dobro nam dosla!
Kad mi je menadzerica to poklonila, umrli smo od smijeha svi u uredu, veli ona meni nekako mi je vristalo tvoje ime cim sam vidjela 😂😂
Evo zove me M krenuo je s posla, pa ce stat pokupit vrecicu koju je nemajka ostavila u frizerskom salonu.
Sliknem vam poslije kosuljicu i kravatu! Bit ce mali ko bombon sutra! 😍😍😍😍
Ne zaboravi da ti kupi sladoled😂😂
😂😂😂 Dobro da si je sjetila.
Proud ima da malički bude pravi bobon. Totalno su mi kul tako mali a u kravati i košulji 😍😍😍
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Dobro da imam ljude da misle umjesto mene, jer mene ova trdunicka glupost opako sora!
😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Eto i ja odručala..nisam slikala jer nije bio baš neki prizor al je bilo fino😋😂😂...sveki skuhala kiselo zelje s mesom(jučer je bilo svježe zelje s grahom), nisam mogla odolit a da ne pitam kaj će sutra, reko sigurno dinstano zelje😂😂😂😂
Eto i ja odručala..nisam slikala jer nije bio baš neki prizor al je bilo fino😋😂😂…sveki skuhala kiselo zelje s mesom(jučer je bilo svježe zelje s grahom), nisam mogla odolit a da ne pitam kaj će sutra, reko sigurno dinstano zelje😂😂😂😂
Ovaj tjedan sve varijante zelja 😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ej cure, preletila sam unazad koliko sam uspila preko mobitela, od nekih slika ogladnila momentalno, vidila prekrasne trbuhe, lijepe trudnice :* :* <3
Mene je M poceo lupati ko veliki.
Bila sam na pregledu sa 20+4, radila mi je 4D.
Jako je nisko, unutarnje usce je u obliku "U", popusta i slabi, pocelo se iznutra otvarati, prijeteci prijevremeni porod, dobila sam magnezij uz normabel 5 mg kojeg uzimam od prije, zbog kontrakcija, mirovanje po obicaju, bolovi su svakodnevni, uzasan pritisak docim se ustanem, a tek je 21 tjedan.....hodam ko pingvin, samo da izdrzi sto dulje.
Trbuh mi se konacno poceo viditi malo. :)
14.06.2014. L ♥
Ej cure, preletila sam unazad koliko sam uspila preko mobitela, od nekih slika ogladnila momentalno, vidila prekrasne trbuhe, lijepe trudnice :* :* <3
Mene je M poceo lupati ko veliki.
Bila sam na pregledu sa 20+4, radila mi je 4D.
Jako je nisko, unutarnje usce je u obliku "U", popusta i slabi, pocelo se iznutra otvarati, prijeteci prijevremeni porod, dobila sam magnezij uz normabel 5 mg kojeg uzimam od prije, zbog kontrakcija, mirovanje po obicaju, bolovi su svakodnevni, uzasan pritisak docim se ustanem, a tek je 21 tjedan…..hodam ko pingvin, samo da izdrzi sto dulje.
Trbuh mi se konacno poceo viditi malo. :)
Ajoj draga, baš te prati, žao mi je. Miruj samo da izdržite čim dulje ko što veliš.😘😘
Ok, ležim na ljevom boku, ispod osjetim migoljenje, a s desne strane iznad pupka vidim trbuh kak se miče(po opipu rekla bi glavica, veće, tvrdo, oblo😍), 99% da je bebo izvuko glavicu iz ušća😍😍, joooj kud sreće da mi u utorak doktorica to potvrdi 😍😍
Daan curke 🙂
Proudy nije to nista strasno ja sam lutala po cco i kupila sebi i mm crvebe starke i na kraju odem u mass sjednem ba klupicu uvalim novcanik u vrecu s cipelama i isprobavam neke sandalice i odem i kad smo sjeli u auto kazem ja mm da bi u megic i krenem trazit novcanik kad me tad nije srcani udario vjerujte nije nikada ..srecom teta prodavacica je nasla vrecicu i stavila sa strane ...
A sto se tice malca i kosulje i kravate i moj mali braco obavezno prvi dan skole nosi kosuljicu i kravatu 😂
Ja sam doruckovala pahuljice i snitu kruha sa marmeladom sad smisljam sta bi za uzinu da izguram do 6 da mi muz donese ribice i krumpir salatu iz restorana al nemam bas ideje 😢
vecer
luki izdrzat cete vi vjerujem u vas 😙
mateja prava ljepotica 😍
proud mj svaki rođoš u kosulji i kravati 😀😀😀
lakse mi kad vidim da i vasi mozgovi cudnije rade vec sam se zabrinula 😂😂😂😂
ja uzela i od kume danas nesto robice tako da od najmanjih velicina kupim jos koji bodi i ja gotova vec ima previse....
evo vas slikica
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sortiraj odgovore
Najstariji