Prijavljujem naručena kolica, krevetić komplet s tirkiznom ogradicom i posteljinom i jastučić za novorođenčad 😀😀😀, baš sam si happy😀, očekivana dostava između 14. i 16.3. 😀😍
Odlično i za kolica i krevetić i posteljinu bravo vi!! Ajme pa to ti dode sljedeći tjedan 😍
Da, baš sam jako sretna, i sve novo😍😍, nadam se da nije neka "spačka"... Preko e-kupi uzeli, sve skupa za cca 3118kn
Ovdje samo o hrani rijec,a ja nista ne smijem,sutra cu sve to duplo nadoknaditi
Ovdje samo o hrani rijec,a ja nista ne smijem,sutra cu sve to duplo nadoknaditi
Spavaj😀, ne čitati danas😉😘
Prijavljujem naručena kolica, krevetić komplet s tirkiznom ogradicom i posteljinom i jastučić za novorođenčad 😀😀😀, baš sam si happy😀, očekivana dostava između 14. i 16.3. 😀😍
Odlično i za kolica i krevetić i posteljinu bravo vi!! Ajme pa to ti dode sljedeći tjedan 😍
Da, baš sam jako sretna, i sve novo😍😍, nadam se da nije neka "spačka"… Preko e-kupi uzeli, sve skupa za cca 3118kn
Mislim da nije mi isto preko e kupija narucujemo i nikakvih problema 😊
U 4 mj je sajam u west gate..nije lose otici, kazu da ima dobrih popusta onda za sve za bebe 😊
All of God’s grace in one tiny face 💟
Da, baš sam jako sretna, i sve novo😍😍, nadam se da nije neka "spačka"… Preko e-kupi uzeli, sve skupa za cca 3118kn
Mi stalno kupujemo preko e-kupi tako da no sikiriki.
Eh da i slikni sve kad dode 😊
Jama drž se do sutra.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
U 4 mj je sajam u west gate..nije lose otici, kazu da ima dobrih popusta onda za sve za bebe 😊
Da, zna biti ok al mene ta gužva ubije😂
Mi stalno kupujemo preko e-kupi tako da no sikiriki.
Eh da i slikni sve kad dode 😊
Jama drž se do sutra.
Super😀, thanks😘. Veli m u jbt ko bude to sastavio, nebude valjda u puno djelova😂😂
Mi smo se nakanili za vikend naruciti kolica. Iskreno, ne ide mi se u west gate u tu guzvu. Ne volim shopping centre i tu gungulu, umara me taj zrak pa cu vjerojatno preskociti sajam. Robice imam dosta, a krevetic cemo preko njuskala.
27.6. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji