Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Ožujak 2018. 20:08

ivymicek

Ena31

Prijavljujem naručena kolica, krevetić komplet s tirkiznom ogradicom i posteljinom i jastučić za novorođenčad 😀😀😀, baš sam si happy😀, očekivana dostava između 14. i 16.3. 😀😍

Odlično i za kolica i krevetić i posteljinu bravo vi!! Ajme pa to ti dode sljedeći tjedan 😍

Da, baš sam jako sretna, i sve novo😍😍, nadam se da nije neka "spačka"... Preko e-kupi uzeli, sve skupa za cca 3118kn

Mya
    08. Ožujak 2018. 20:08

Ovdje samo o hrani rijec,a ja nista ne smijem,sutra cu sve to duplo nadoknaditi

08. Ožujak 2018. 20:10

J@m@

Ovdje samo o hrani rijec,a ja nista ne smijem,sutra cu sve to duplo nadoknaditi

Spavaj😀, ne čitati danas😉😘

Mladamamica1911
    08. Ožujak 2018. 20:16

Ena31

ivymicek

Ena31

Prijavljujem naručena kolica, krevetić komplet s tirkiznom ogradicom i posteljinom i jastučić za novorođenčad 😀😀😀, baš sam si happy😀, očekivana dostava između 14. i 16.3. 😀😍

Odlično i za kolica i krevetić i posteljinu bravo vi!! Ajme pa to ti dode sljedeći tjedan 😍

Da, baš sam jako sretna, i sve novo😍😍, nadam se da nije neka "spačka"… Preko e-kupi uzeli, sve skupa za cca 3118kn

Mislim da nije mi isto preko e kupija narucujemo i nikakvih problema 😊

08. Ožujak 2018. 20:20

Kaj je tu je, vidjet ćemo😀

mina04
    08. Ožujak 2018. 20:24

U 4 mj je sajam u west gate..nije lose otici, kazu da ima dobrih popusta onda za sve za bebe 😊

All of God’s grace in one tiny face 💟

ivymicek
    08. Ožujak 2018. 20:27

Ena31

ivymicek

Ena31

Da, baš sam jako sretna, i sve novo😍😍, nadam se da nije neka "spačka"… Preko e-kupi uzeli, sve skupa za cca 3118kn

Mi stalno kupujemo preko e-kupi tako da no sikiriki.
    Eh da i slikni sve kad dode 😊
    Jama drž se do sutra.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

08. Ožujak 2018. 20:28

mina04

U 4 mj je sajam u west gate..nije lose otici, kazu da ima dobrih popusta onda za sve za bebe 😊

Da, zna biti ok al mene ta gužva ubije😂

08. Ožujak 2018. 20:30

ivymicek

Ena31

ivymicek

Ena31

Mi stalno kupujemo preko e-kupi tako da no sikiriki.
    Eh da i slikni sve kad dode 😊
    Jama drž se do sutra.

Super😀, thanks😘. Veli m u jbt ko bude to sastavio, nebude valjda u puno djelova😂😂

HappySeal
    08. Ožujak 2018. 20:49

Mi smo se nakanili za vikend naruciti kolica. Iskreno, ne ide mi se u west gate u tu guzvu. Ne volim shopping centre i tu gungulu, umara me taj zrak pa cu vjerojatno preskociti sajam. Robice imam dosta, a krevetic cemo preko njuskala. 

27.6. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.