Mi smo se nakanili za vikend naruciti kolica. Iskreno, ne ide mi se u west gate u tu guzvu. Ne volim shopping centre i tu gungulu, umara me taj zrak pa cu vjerojatno preskociti sajam. Robice imam dosta, a krevetic cemo preko njuskala.
Slažem se, ja sam radila u wg i taj late night shoping kad su bebe i trudnice su takve gužve bile...
Jutro trudničice. Kako ste? Jama jesi uspjela bez jela?
Ja sam spavala ok ali sam se probudila sa boli u desnom kuku, prije me bolilo ssmo navečer a sada vidim da će boljeti cijeli dan 😂.
Danas me čeka čišćenje i pospremanje, ovo sunce me tjera i na pranje prozora.
Još moram smisliti i što ćemo kuhati, sva sreća klinci se zbude rano pa imam vremena 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Glad me ujutro u cetiri probudila..daks urin,izvadili krv i popila,sad cekam sat da opet i jedva cekam izac odovuda
Jutro drage moje..nema spavanja kod mene, ponoći nemogu, a sad ujutro ukućani vrište po kući ko da su poludili, ajde da su djeca nego nisu👿👿
Jama, izdrži!
Vrijeme je divno, a ja radim do 16 kada već krene zalazak sunca... Blah...
27.6. 💙
Meni je fino,niti mi je loše,a mislila da je to uzas..jos pola sata i gotova
Jutrooo! Vani sunce,već su u 6 ptičice pjevušile pod prozorom..Happy,znam kako ti je..al ja se tješim da sam za mjesec dana već na go,tad će biti još ljepše vrijeme i onda su sve šetnice i terase moje 😁😁
Jama izdrži i sretno 😉
Meni je fino,niti mi je loše,a mislila da je to uzas..jos pola sata i gotova
Još malo, ma hrabra si ti, nije tak strašno💪💪
Jutro cure!
J@m@ bravo! Sad drzimo fige za dobar nalaz i to je to!
Joj kaj mi se jucer desilo! Odem ja blentaca sa svojim deckima sinoc do CCO, da se mali osisa i da mu nadjem kosuljicu i kravatu za subotu, jer me trazio. I prvo kupim kosulju u H&M-u, divnu ljubicastu 😍😍. I tamnoplavu kravatu u Orchestri. Odemo mi na sisanje, obavimo to, muz u medjuvremenu ode u dm i spar jos. I kaj kraljica napravi? Muz nosi te svoje vrecice i ja zabrijem da je i ovo kod njega! Skuzim da nemam vrecicu u 9 i 15. Salon naravno zatvoren! Rasplakala sam se ko kisna godina! Okrenula nebo i zemlju da dodjem do nekog iz salona. Da se nisam sinoc uspjela sinoc cut s nekim od tamo, ne bi valjda oka sklopila. Jos mi se i mali rasplakao kad je skuzio da nema kosulje i da ja placem! Pa smiri njega! Skuliraj sebe! Muz me tjesi, ma joooj muka!
Ugl vrecica jebu salonu, muz ce ju skupit poslije posla.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji