Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mladamamica1911
    08. Ožujak 2018. 20:56

Ja cu otici na taj sajam bude super stvarcica a i popusta 😁

08. Ožujak 2018. 21:10

HappySeal

Mi smo se nakanili za vikend naruciti kolica. Iskreno, ne ide mi se u west gate u tu guzvu. Ne volim shopping centre i tu gungulu, umara me taj zrak pa cu vjerojatno preskociti sajam. Robice imam dosta, a krevetic cemo preko njuskala.

Slažem se, ja sam radila u wg i taj late night shoping kad su bebe i trudnice su takve gužve bile...

ivymicek
    09. Ožujak 2018. 07:49

Jutro trudničice. Kako ste? Jama jesi uspjela bez jela?
    Ja sam spavala ok ali sam se probudila sa boli u desnom kuku, prije me bolilo ssmo navečer a sada vidim da će boljeti cijeli dan 😂.
    Danas me čeka čišćenje i pospremanje, ovo sunce me tjera i na pranje prozora.
    Još moram smisliti i što ćemo kuhati, sva sreća klinci se zbude rano pa imam vremena 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Mya
    09. Ožujak 2018. 07:58

Glad me ujutro u cetiri probudila..daks urin,izvadili krv i popila,sad cekam sat da opet i jedva cekam izac odovuda

09. Ožujak 2018. 08:22

Jutro drage moje..nema spavanja kod mene, ponoći nemogu, a sad ujutro ukućani vrište po kući ko da su poludili, ajde da su djeca nego nisu👿👿

HappySeal
    09. Ožujak 2018. 08:45

Jama, izdrži! 

Vrijeme je divno, a ja radim do 16 kada već krene zalazak sunca... Blah... 

27.6. 💙

Mya
    09. Ožujak 2018. 08:48

Meni je fino,niti mi je loše,a mislila da je to uzas..jos pola sata i gotova

pharmamma
    09. Ožujak 2018. 08:52

Jutrooo! Vani sunce,već su u 6 ptičice pjevušile pod prozorom..Happy,znam kako ti je..al ja se tješim da sam za mjesec dana već na go,tad će biti još ljepše vrijeme i onda su sve šetnice i terase moje 😁😁
    Jama izdrži i sretno 😉

09. Ožujak 2018. 08:54

J@m@

Meni je fino,niti mi je loše,a mislila da je to uzas..jos pola sata i gotova

Još malo, ma hrabra si ti, nije tak strašno💪💪

09. Ožujak 2018. 09:07

Jutro cure!
    J@m@ bravo! Sad drzimo fige za dobar nalaz i to je to!
    Joj kaj mi se jucer desilo! Odem ja blentaca sa svojim deckima sinoc do CCO,  da se mali osisa i da mu nadjem kosuljicu i kravatu za subotu,  jer me trazio. I prvo kupim kosulju u H&M-u,  divnu ljubicastu 😍😍. I tamnoplavu kravatu u Orchestri. Odemo mi na sisanje,  obavimo to,  muz u medjuvremenu ode u dm i spar jos. I kaj kraljica napravi? Muz nosi te svoje vrecice i ja zabrijem da je i ovo kod njega! Skuzim da nemam vrecicu u 9 i 15. Salon naravno zatvoren! Rasplakala sam se ko kisna godina! Okrenula nebo i zemlju da dodjem do nekog iz salona. Da se nisam sinoc uspjela sinoc cut s nekim od tamo,  ne bi valjda oka sklopila. Jos mi se i mali rasplakao kad je skuzio da nema kosulje i da ja placem! Pa smiri njega! Skuliraj sebe! Muz me tjesi,  ma joooj muka!
    Ugl vrecica jebu salonu,  muz ce ju skupit poslije posla.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.