Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mladamamica1911
    08. Ožujak 2018. 17:19

I da znate bas leti vrijeme tako da ako mislimo kave pit bez da moramo sise vadit i bebice ljuljat moramo pozurit 😂

08. Ožujak 2018. 17:23

Mladamamica1911

I da znate bas leti vrijeme tako da ako mislimo kave pit bez da moramo sise vadit i bebice ljuljat moramo pozurit 😂

😂😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

08. Ožujak 2018. 17:31

Ena31

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Mladamamica1911

Moramo izorganizirat neku vecericu prije nego rodimo 😁 i prije nego nam postane pre tesko dovuci se do nekog restorancica 😁😂
    Ko nam je prvi za porod proudy?

Mislim da je cak Ena po zm prva na redu 😉

😯😯😯ups

Meni lakse ak si ti prva na listi 😊

Ajde da pocopram malo, ići ćemo isti dan😂😂

Ma rekli smo da cemo kladionicu bacit tko ce prvi 😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

08. Ožujak 2018. 17:34

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Mladamamica1911

Moramo izorganizirat neku vecericu prije nego rodimo 😁 i prije nego nam postane pre tesko dovuci se do nekog restorancica 😁😂
    Ko nam je prvi za porod proudy?

Mislim da je cak Ena po zm prva na redu 😉

😯😯😯ups

Meni lakse ak si ti prva na listi 😊

Ajde da pocopram malo, ići ćemo isti dan😂😂

Ma rekli smo da cemo kladionicu bacit tko ce prvi 😂

😂😂

mina04
    08. Ožujak 2018. 17:38

Joj ja sam od jucer luda za kras napolitankama, jutros sam si kupila uh koji gust. I luda sam za cipsom ovih dana. Al imam zelju i za sladoledom, jedva cekam vikend da M dode pa cemo gustat zajedno 😊 ajme sve kile sto sam izgubila vratit cu u tjedan dana 😅

All of God’s grace in one tiny face 💟

ivymicek
    08. Ožujak 2018. 17:44

mina04

Joj ja sam od jucer luda za kras napolitankama, jutros sam si kupila uh koji gust. I luda sam za cipsom ovih dana. Al imam zelju i za sladoledom, jedva cekam vikend da M dode pa cemo gustat zajedno 😊 ajme sve kile sto sam izgubila vratit cu u tjedan dana 😅

Šuti i uživaj.. dost si se patila 😊

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    08. Ožujak 2018. 17:44

Ena31

ivymicek

Ena31

ivymicek

Ena31

ivymicek

Bezobrzne ste s hranom i slatkačima i palačinkama i sniclama na naglo… Ali da može i čips
    Nemam niš tak fino pa jedem bademe (njam 🤐(

Awww..dođi k meni draga, ima sve od navedenog, dragi se pobrinuo, nema da sfali čega bebi😂😂…i odmah te iskoristim da nam ispečeš palačinke😂😂

Stižem 😍

Pa blizu si, autom za cca pol sata😁

😂😂😂😂 Istina sljedeći put kad idem kod kume produžim do tebe 😏.. najavim se prije da ne dodem na kelj ili poriluk 🙄

Di imaš kumu?

Oroslavje

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

08. Ožujak 2018. 17:47

ivymicek

Ena31

ivymicek

Ena31

ivymicek

Ena31

ivymicek

Bezobrzne ste s hranom i slatkačima i palačinkama i sniclama na naglo… Ali da može i čips
    Nemam niš tak fino pa jedem bademe (njam 🤐(

Awww..dođi k meni draga, ima sve od navedenog, dragi se pobrinuo, nema da sfali čega bebi😂😂…i odmah te iskoristim da nam ispečeš palačinke😂😂

Stižem 😍

Pa blizu si, autom za cca pol sata😁

😂😂😂😂 Istina sljedeći put kad idem kod kume produžim do tebe 😏.. najavim se prije da ne dodem na kelj ili poriluk 🙄

Di imaš kumu?

Oroslavje

Aaa, ja sam ti puuno bliže😂😂,  V. Trgovišće😂😂

franovamamita
    08. Ožujak 2018. 17:50

ajme ajmeeeee sto ste se raspisale 😁
    nova mamica dobro nam dosla 😊
    a vi opet o hrani pa hajde onda da se uklopim bila sam vrijedna pekla sam popodne slane kroasane i smiksala kolac cekam da se ohladi 😁😁😁😁
    proud slazem se s tobom da se tijelo nekako promjeni ja npr kad sam se vratila na kilazu od prije trudnoce nisam izgledala isto...ne racunam strije i visak koze 😂😂nego bokovi ostali malo siri...drugacije se to rasporedilo...😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

08. Ožujak 2018. 17:57

franovamamita

ajme ajmeeeee sto ste se raspisale 😁
    nova mamica dobro nam dosla 😊
    a vi opet o hrani pa hajde onda da se uklopim bila sam vrijedna pekla sam popodne slane kroasane i smiksala kolac cekam da se ohladi 😁😁😁😁
    proud slazem se s tobom da se tijelo nekako promjeni ja npr kad sam se vratila na kilazu od prije trudnoce nisam izgledala isto…ne racunam strije i visak koze 😂😂nego bokovi ostali malo siri…drugacije se to rasporedilo…😂😂😂

Bravo draga, stvarno si bila vrijedna😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.