Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    06. Ožujak 2018. 07:04

Mladamamica sretno na pregledu ☺️
    Mi se probudili s par novih cm snijega i još uvijek pada..proljeće dođiiiii

ivymicek
    06. Ožujak 2018. 07:51

Dobro jutro!
    Kod nas isto snijeg, već mi je dosadan.
    Uh, jučer me toliko bolio trbuh da danas idem po magnezij.
    Mladamamica sretno na pregledu. Ne brini za kile, znam lako reći, ali normalno je da imaš apetit i da kile idu. Ja jedem kao prije, krećem se a svejedno dobivam 😱. Javi nam lijepe vijesti s pregleda 😊.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Tinchyca
    06. Ožujak 2018. 08:12

Jutro curke! I mene razočarao snijeg. Taman kad sam pomislila da se krenuo topiti on opet padne...
    Mladamamica sretno na pregledu.
    Mi imamo sutra ujutro pregled. I moj je Noić :)

💙30.06.2018 💙 Noa💙

06. Ožujak 2018. 08:51

Jutro slatkice😘😘.
    Sad mi je tek nešto blicnulo, neznam dal sam iskomentirala jučer Confused diiiivnaaa veelka bušica i ljepa mamica😍😍.eto pa ako jesam bolje 2 put nego nijednom.
    Proudy nadam se da te ne boli više i da je sve ok 😘. Ostale curke koje ste imale bolove jučer, nadam se da je bolje danas😘😘.
    Mladamamica sretno na pregledu, blago tebi😉, ja jedva čekam i ne bojim se kaj će mi za kile reći, bila sam kod mame jučer i vagala se, krenula sam sa 75kg-pala na 73-sad imam 79kg (a sestra me prošli put izvagala da imam 80😱),  po mome u ova 3tj sam dobila 1kg..ma samo da je bebek ok, ni ti se ne zamaraj s tim, kak je- je😘.
    Neznam dal sam još kaj zaboravila...prerano sam se probudila danas, ko će preživjeti tak dugačak dan..

HappySeal
    06. Ožujak 2018. 09:24

Hi cure, 

I ja sam danas na pregledu, pa se nadam da će nam svima javiti samo dobre vijesti... i što se tiče beba i što se tiče kila :D

27.6. 💙

06. Ožujak 2018. 09:30

HappySeal

Hi cure,

I jasam danasna pregledu, pa se nadam da će nam svima javiti samo dobre vijesti… i što se tiče beba i što se tiče kila :D

Sretno draga i javi se s lijepim vijestima i možda sličicom bebice, to nismo dugo vidjeli😀😘

pharmamma
    06. Ožujak 2018. 09:45

HappySeal

Hi cure,

I jasam danasna pregledu, pa se nadam da će nam svima javiti samo dobre vijesti… i što se tiče beba i što se tiče kila :D

Sretno ☺️

06. Ožujak 2018. 09:50

Jutro!
    Mladamamica i Happy sretno danas!
    Evo ja sam danas bolje,  valjda je ono nesto trenutno samo bilo,  jer danas ne boli. Hodam sa strahom,  al nije jos nista zabolilo. Sutra sam na kontroli,  napokon.
    Ova bijela govna mi stvarno vec idu da ne kazem na kaj! Hocu proljece,  dosta je bilo!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mladamamica1911
    06. Ožujak 2018. 10:13

Evo mene curke 😊
    Moj misic je na 685 grama ,zdrav i razvija se kako spada ..cerviks 4cm  zatvoren 🎊 eto ja sam na +9 kg u 24+5 rekla je da se mogu malo pocet kretat jer cu zakrzljat a uz terapiju izgleda uredno ali i dalje se smatra da mirujem 😣 i naravno salje me na glukozu 😥

06. Ožujak 2018. 10:17

Mladamamica1911

Evo mene curke 😊
    Moj misic je na 685 grama ,zdrav i razvija se kako spada ..cerviks 4cm zatvoren 🎊 eto ja sam na +9 kg u 24+5 rekla je da se mogu malo pocet kretat jer cu zakrzljat a uz terapiju izgleda uredno ali i dalje se smatra da mirujem 😣 i naravno salje me na glukozu 😥

Supeeeer!

Zbog glukoze ne brini,  na nju bi vjerojatno isla kako god u ovim tjednima,  vecina ide po difoltu.
    Gadno je,  al prezivi se nekako! 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.