Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Ožujak 2018. 19:42

Ena31

Tea👶

Hahah kako ste slatke 😂
    Happy pecem gdje se nadem, fkt obozavam pec slatko i slano, probavat i prillagodavat recepte, veliki sam foodie i volim da mi je hrana fina 🤣
    Vi s bolovima, pazite se 😍
    Ja došla sa šivanja, bila malo prošetati usput i dobro da jesam jer je pocela opet kisa, pa evo vam Grada prije mrakace, ovaj put i morenu paketu 😍

😍😍😍😍😍😍😍💙❤💗💓💙💝💞💞💞💞💞
    Predivno😍😍😍😍…ja obožavam moreee😍😍😍😍

Btw ukrala sam ovu fotkicu😍, nekad za pozadinu na mobu promjeniti😀

Teic
    05. Ožujak 2018. 19:45

Curke, neznam jel vec bila tema o vitaminima za trudnice, ali imam jednu nedoumicu..
    Do sada sam pila elevit i elebaby nakon 12tj...i sad slusam druge trudnice da piju vitamine koji su jeftiniji i vise ih ima u pakiranju..pa me zanima jel bi bilo sta da sada pocnem piti druge vitamine?npr.natural welth koji dodu isto ko elevit ali ih ima za 3 mjeseca, a ja elevit imam za mjesec dana... hvala puno 😍😍😍

ivymicek
    05. Ožujak 2018. 19:49

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

ivymicek

ProudMomy

I ja se nadam da se mali gura i da se sve rasteze naravno. Covjek bi mislio da ti je lakse drugi put bit trudan, a ja majke ti u ovoj trudnoci sva neka kilava. Ja ne znam jel me prvi put fakat nis nije bolilo ili sam bas bila toliko mutava da nisam nista kontala.

😂😂😂 Treći put je najlakše 😉.

To necu saznati, nakon ovog bebonje zatvaram butigu 🤣🤣🤣🤣

A nebi mi za godinicu opet na klokanici bile zajedno? Po svemu sudeći, ja ću morati zaredom jer mi je želja troje a kasno sam krenula, do max 36, 37 god moraju bit svi na broju😂😂😂

Mozemo mi bit na klokanici, ali ja ne trudna 🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂.. 
    Tea fakat dobra fotka 😍😍. I ja sam foodie ali ne znam tako peć kao ti. Odnosno tijesta mi ne idu, jednostavno tutlek za to. Treba imati žicu za to.
    Teic niš ti neće biti ako promjeniš vitamine jer to su samo vitamini 😉. Njih tako i onako unosiš kroz hranu a ovo je dodatno akko bi ti i bebo imali dovoljno 😊. Tak da no sikiriki

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

05. Ožujak 2018. 19:52

Teic

Curke, neznam jel vec bila tema o vitaminima za trudnice, ali imam jednu nedoumicu..
    Do sada sam pila elevit i elebaby nakon 12tj…i sad slusam druge trudnice da piju vitamine koji su jeftiniji i vise ih ima u pakiranju..pa me zanima jel bi bilo sta da sada pocnem piti druge vitamine?npr.natural welth koji dodu isto ko elevit ali ih ima za 3 mjeseca, a ja elevit imam za mjesec dana… hvala puno 😍😍😍

Nebi niš bilo ja mislim,  bitno da ima sve vitamine koji du potrebni, da netreba uz njih npr nešto dodatno piti..al imamo ovdje iskusnije curke a i našu magistricu farmacije pa bolje da se one nadovežu i točnije ti odgovore😀

Marijaa30
    05. Ožujak 2018. 20:06

cure, koja je normalna temeperatura u trudnoći? ja sam sad mjerila i bilo je 37.1, ne znam što je sad to. i dalje me boli dolje, al ne tak jako. a nisam do sad uopće mjerila temperaturu jer nije bilo potrebe.

26.8. Ivan 💙💙

Tea👶
    05. Ožujak 2018. 20:15

Ena31

Ena31

Tea👶

Hahah kako ste slatke 😂
    Happy pecem gdje se nadem, fkt obozavam pec slatko i slano, probavat i prillagodavat recepte, veliki sam foodie i volim da mi je hrana fina 🤣
    Vi s bolovima, pazite se 😍
    Ja došla sa šivanja, bila malo prošetati usput i dobro da jesam jer je pocela opet kisa, pa evo vam Grada prije mrakace, ovaj put i morenu paketu 😍

😍😍😍😍😍😍😍💙❤💗💓💙💝💞💞💞💞💞
    Predivno😍😍😍😍…ja obožavam moreee😍😍😍😍

Btw ukrala sam ovu fotkicu😍, nekad za pozadinu na mobu promjeniti😀

Neka si ❤️

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

pharmamma
    05. Ožujak 2018. 20:24

Teic puno ti je bitnije da papaš zdravo,kvalitetno i raznovrsno nego koje ćeš vitamine uzeti...oni su samo dodatak da se osigura da i beba i ti imate dovoljno svih vitamina i minerala..kod Elevita je prednost da je registriran kao lijek,a ne dodatak prehrani pa je prošao puno više ispitivanja i sigurnija si da je u kapsuli točno onoliko vitamina i minerala koliko je deklarirano..a sam proces ispitivanja i registracije je onda utjecao i na višu cijenu..ali neće se ništa desiti ako pocnes piti druge..imaj samo na umu da ti NW recimo ne sadrži omega-3 masne kis.pa bi njih bilo dobro uzimati dodatno 😊

Mladamamica1911
    06. Ožujak 2018. 00:06

Curke ja malo kasnim sa citanjem 😊
    Proudy nadam se da si bolje isto je meni neki dan bilo i nakon nocnog odomora je prestalno  pa drzim fige da si i ti bez odlazka na hitnu bolje 💜
    Ja sam na mukama idem sutra ujutro na pregled i imam osjecaj da sam 100 kila dobila od ovog lezanja i ne kretanja inace jesam krenula sa 75 al sam se tad jako puno kretala i ovo mi je vec 20ti tjedan mirovanja prakticki od prvog ultrazvuka i nadam se da ce me pustit malo jer cu poludit ako kaze mirovanje i dalje do iduceg pregleda 😭 a bome bi mi i dijeta tesko pala ali mislim da sam dobila oko 5 kila u mj dana i da mi ogtt i dijeta ne gine 😭
    Oprostite sto cendram ali moram se nekom pojadat mm kad to kazem on kaze da sam ja njemu ljepa kakva god i da se nisam udebljala a ja se osjecam grozno 

06. Ožujak 2018. 01:18

Mladamamica,  evo sad sam se probudila,  cini mi se da ne boli vise u toikoj mjeri,  nisam isla na hitnu,  vidjet cu kako ce biti sutra kad se naspavam,  ako ne bude ok,  ici cu k svom ginicu.
    Sto se tice ne kretanja i straha od vage,  ja te razumijem,  jer mi je i samoj tako. Lezim vec skoro 18tjedana,  jedem isto,  a ovo su sad vec tjedni u kojima je neminovno da dobivamo vise na tezini. Vec vidim da ce me slagirat vaga u srijedu,  al kaj da radim,  sigurno bi manje dobivala da se mogu kretati.
    Sretno na pregledu i javi se poslije! 😘
    Idem dalje spavat 🤣
    Laku noc zene 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mladamamica1911
    06. Ožujak 2018. 02:14

ProudMomy

Mladamamica, evo sad sam se probudila, cini mi se da ne boli vise u toikoj mjeri, nisam isla na hitnu, vidjet cu kako ce biti sutra kad se naspavam, ako ne bude ok, ici cu k svom ginicu.
    Sto se tice ne kretanja i straha od vage, ja te razumijem, jer mi je i samoj tako. Lezim vec skoro 18tjedana, jedem isto, a ovo su sad vec tjedni u kojima je neminovno da dobivamo vise na tezini. Vec vidim da ce me slagirat vaga u srijedu, al kaj da radim, sigurno bi manje dobivala da se mogu kretati.
    Sretno na pregledu i javi se poslije! 😘
    Idem dalje spavat 🤣
    Laku noc zene 😘

Ajde drzim fige da sve bude uredu samo se odmaraj (makar vjerujem da ti je pun k vise tog odmaranja ko i meni) al eto nadam se da ce ti ujutro biti bolje 😚
    U 8 i 30 imam pregled pa cu javit sta kaze i za mog Noica i za kile 😁
    Laku noc 💜💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.