Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Ožujak 2018. 13:17

To i ja govorim cijeli dan,  lako mi lezat po ovakvom vremenu. 
    Psihicki se prpremam za akrobacije prilikom depilacije koje me cekaju kasnije. Sutra cu na pregled,  muz mi uzeo slobodan dan,  da me vozi i na pregled ina hzzo. 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

01. Ožujak 2018. 13:24

ProudMomy

To i ja govorim cijeli dan, lako mi lezat po ovakvom vremenu.
    Psihicki se prpremam za akrobacije prilikom depilacije koje me cekaju kasnije. Sutra cu na pregled, muz mi uzeo slobodan dan, da me vozi i na pregled ina hzzo. 😁

I ja bi na pregled sutra😃😃😃😃...
    Oooo, ide čučica na frizuru😂😂😂. Meni kupio m neki trimer u mulleru pa ću ga isprobati za tjedan dana😀, jel se može s tim porezati?pošto baš i nebudem vidla kaj radim😂

01. Ožujak 2018. 13:30
    mina04
    01. Ožujak 2018. 13:34

ivymicek

Ajme okrugli tjedni divni ste 😍. Bušice još krasnije 😍😍…
    Još malo pa ćemo svi sitno odbrojavati.
    I mi smo ispod 100 😱.
    Ja već skuhala i jela 😂.
    Hladno vani brrrr
    Mina nemam pojma zašto ti je bilo crvenkasto, hm. Jel te boli kaj? Mislim da i ginića možeš pitati ako te sekira.
    Hvala barbara prijavljujem se na ono na što još nisam 😘

Ne boli nista cudnije, onak normalno me bole bradavice, sad ovih dana mozda malo jace

All of God’s grace in one tiny face 💟

01. Ožujak 2018. 13:44

Pojma nemam Ena,  al brijem da ces se prije britvicom porezat nego s njim.
    Umori me ta depilacija,  majke ti,  kao da sam kopala kanale 🤣

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

01. Ožujak 2018. 13:52

ProudMomy

Pojma nemam Ena, al brijem da ces se prije britvicom porezat nego s njim.
    Umori me ta depilacija, majke ti, kao da sam kopala kanale 🤣

To ti vjerujem, meni je teško već i samo tuširanje, pa se treba obrisati a nemogu se sagnuti, onda mazanje buše i ostalog..uf, baš me umori, a trbuh mi tad bude cijelu tvrd ko kamen, sve me strah😶

01. Ožujak 2018. 14:01

Ena31

ProudMomy

To ti vjerujem, meni je teško već i samo tuširanje, pa se treba obrisati a nemogu se sagnuti, onda mazanje buše i ostalog..uf, baš me umori, a trbuh mi tad bude cijelu tvrd ko kamen, sve me strah😶

Meni muz svaku vecer pomaze obrisat noge i izac iz kade. U prvoj trudnoci sam se bila poskliznula i pala trbuhom na rub kade dok sam izlazila. Pa od tada u trudnom stanju ne izlazim iz kade bez pomoci.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Romana33
    01. Ožujak 2018. 14:02

Evo i mene nakon duzeg vremena.. da se malo izjadam, opet bila po drugi put u bolnici , i opet zbog krvarenja. Bas jucer dosla doma. Jos mi je i utvrden gestacijski dijabetes. Uz visoki tlak jos i to. A kao secer na kraju, miom 5 cm. No hvala Bogu je izvan maternistva kako veli doktorica i nebi trebao smetati bebi koja uredno napreduje. Taj miom me boli vec par tj.kako mi trbuh raste. I pozalila sam se na bol na desnoj strani, jer mi ko kvrga iskoci,no niko nista nije nasao do sada dok sam vec 18 tj.trudna.  Na kraju krvarenje koje sam imala, nezna se razlog. Nalaze briseva cekam . Neznam dali ima jos sto da me zalovi u ovoj trudnoci. Sretna sam sto sve to ne steti za sad bebi, s 17 +1 je imala vec malo manje od 200 grama. Ova mi trudnoca puna stresa, niti vas vise ne pratim bas svaki dan.  Pusa svima😘😘

01. Ožujak 2018. 14:10

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Meni muz svaku vecer pomaze obrisat noge i izac iz kade. U prvoj trudnoci sam se bila poskliznula i pala trbuhom na rub kade dok sam izlazila. Pa od tada u trudnom stanju ne izlazim iz kade bez pomoci.

Ajjjj....trebamo se paziti,pogotovo sad.. ja se tuširam s m, nikad sama..jednom sam se netrudna poskliznula u kadi i pala preko ruba, na pločice, nos je stradao, malo krvi al je moglo biti puno gore, za dlaku da nisam glavom o wc školjku opizdila😶

01. Ožujak 2018. 14:12

Romana33

Evo i mene nakon duzeg vremena.. da se malo izjadam, opet bila po drugi put u bolnici , i opet zbog krvarenja. Bas jucer dosla doma. Jos mi je i utvrden gestacijski dijabetes. Uz visoki tlak jos i to. A kao secer na kraju, miom 5 cm. No hvala Bogu je izvan maternistva kako veli doktorica i nebi trebao smetati bebi koja uredno napreduje. Taj miom me boli vec par tj.kako mi trbuh raste. I pozalila sam se na bol na desnoj strani, jer mi ko kvrga iskoci,no niko nista nije nasao do sada dok sam vec 18 tj.trudna. Na kraju krvarenje koje sam imala, nezna se razlog. Nalaze briseva cekam . Neznam dali ima jos sto da me zalovi u ovoj trudnoci. Sretna sam sto sve to ne steti za sad bebi, s 17 +1 je imala vec malo manje od 200 grama. Ova mi trudnoca puna stresa, niti vas vise ne pratim bas svaki dan. Pusa svima😘😘

Ajme baš mi je žao, sve ti se baš zaredalo...nadam se da će to sve biti dobro...hvala Bogu barem je s bebicom sve ok.i napreduje🙏👶😍😘...drži nam se😍😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.