Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Ožujak 2018. 10:15

Jutro drage moje. Evo i ja budna. Neznam kakvo je vrijeme, neda mi se ustat..ali morat ću jer sam gladna..i piški mi se😱...kaj se doznaka tiće moja ginićka je danas popodne pa ću ju zvati kad muž dođe s posla i poslati ga po to pa da sutra ujutro ode predati..i možda odem napraviti uk i kks,  te uk s abg sutra ujutro ak će m moći kasniti na posao🤔, nije mi hitno to al kad već ide..uživajte u danu, odmarajte😘🤗

01. Ožujak 2018. 10:16

P.s. nemojte zaboraviti fotkice vi s punim tjednima 😀😊😉🤗😚

Marijaa30
    01. Ožujak 2018. 10:24

Proud, brzo će proci tih 90 dana 😃 prekrasna si! 
    Ja idem na posao, a neda mi se 😋

26.8. Ivan 💙💙

01. Ožujak 2018. 10:27

Happy i Macica hvala!
    Happy,  daaaa zvuci jakooo brzo! Usli smo u zadnje tromjesecje vec

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

01. Ožujak 2018. 10:28

ProudMomy

Evo nas dvoje
    27tt
    Jos 91 dan 😁

Ajme pa nisam vidla tvoju fotkicu, kak mi je pobjegla🤔...divni ste vas dvoje😘😍🤗

01. Ožujak 2018. 10:31

Ena31

ProudMomy

Evo nas dvoje
    27tt
    Jos 91 dan 😁

Ajme pa nisam vidla tvoju fotkicu, kak mi je pobjegla🤔…divni ste vas dvoje😘😍🤗

Hvala draga 😘

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

mina04
    01. Ožujak 2018. 11:24

Curke, imam neku cudnu situaciju..jutros mi je na potkosulji bila fleka onak krem-krvava blizu grudi(lijevo). Izgleda ko iscjedak al je krvav!! Ajme, sta je to. Ja sve gledam da se nisam ogrebala il nesto, al ne bi tako izgledalo.

All of God’s grace in one tiny face 💟

01. Ožujak 2018. 11:31

mina04

Curke, imam neku cudnu situaciju..jutros mi je na potkosulji bila fleka onak krem-krvava blizu grudi(lijevo). Izgleda ko iscjedak al je krvav!! Ajme, sta je to. Ja sve gledam da se nisam ogrebala il nesto, al ne bi tako izgledalo.

Da je samo krem vodenasta fleka rekla bi da je mlijeko,  ovak pojma nemam,  imas neku ranicu negdje na bradavici mozda ili tak nesto?

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

mina04
    01. Ožujak 2018. 11:36

ProudMomy

mina04

Da je samo krem vodenasta fleka rekla bi da je mlijeko, ovak pojma nemam, imas neku ranicu negdje na bradavici mozda ili tak nesto?

I bilo bi da, vec sam znala imati tu i tamo. Al me ovo iznenadilo jutros. Bas cu veceras obuci neku bijelu da vidim ujutro hoce sta biti. Zbunjena sam skroz, na int nema nesto o tom. Nemam ranica nikakvih, a sad kad stisnem nista ne ide.

All of God’s grace in one tiny face 💟

01. Ožujak 2018. 11:39

mina04

ProudMomy

mina04

Da je samo krem vodenasta fleka rekla bi da je mlijeko, ovak pojma nemam, imas neku ranicu negdje na bradavici mozda ili tak nesto?

I bilo bi da, vec sam znala imati tu i tamo. Al me ovo iznenadilo jutros. Bas cu veceras obuci neku bijelu da vidim ujutro hoce sta biti. Zbunjena sam skroz, na int nema nesto o tom. Nemam ranica nikakvih, a sad kad stisnem nista ne ide.

Jedino neko logicno objasnjenje je da ti je recimo pukla bradavica pa ti to onda tak izgleda,  mlijeko i krv pomijesano. Tak je meni bilo na pocetku dojenja kad su mi ispucale bradavice.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.