Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Ožujak 2018. 14:12

Romana33

Evo i mene nakon duzeg vremena.. da se malo izjadam, opet bila po drugi put u bolnici , i opet zbog krvarenja. Bas jucer dosla doma. Jos mi je i utvrden gestacijski dijabetes. Uz visoki tlak jos i to. A kao secer na kraju, miom 5 cm. No hvala Bogu je izvan maternistva kako veli doktorica i nebi trebao smetati bebi koja uredno napreduje. Taj miom me boli vec par tj.kako mi trbuh raste. I pozalila sam se na bol na desnoj strani, jer mi ko kvrga iskoci,no niko nista nije nasao do sada dok sam vec 18 tj.trudna. Na kraju krvarenje koje sam imala, nezna se razlog. Nalaze briseva cekam . Neznam dali ima jos sto da me zalovi u ovoj trudnoci. Sretna sam sto sve to ne steti za sad bebi, s 17 +1 je imala vec malo manje od 200 grama. Ova mi trudnoca puna stresa, niti vas vise ne pratim bas svaki dan. Pusa svima😘😘

Ajme baš mi je žao, sve ti se baš zaredalo...nadam se da će to sve biti dobro...hvala Bogu barem je s bebicom sve ok.i napreduje🙏👶😍😘...drži nam se😍😘

mateya1993
    01. Ožujak 2018. 14:57

J@m@

24-i tjedan na plus 8,5kg

Woow koja bušica 
    Evo ja sam danas kupila kolica Q9 3u1. Rabljena su ali očuvana i mislim da sam dobro prošla jer sam ih platila 1400kn a nova su 3000kn u LeoKids. 

💖 Nikol -12.08.2018💖

01. Ožujak 2018. 15:00

mateya1993

J@m@

Woow koja bušica
    Evo ja sam danas kupila kolica Q9 3u1. Rabljena su ali očuvana i mislim da sam dobro prošla jer sam ih platila 1400kn a nova su 3000kn u LeoKids.

Super su kolica😍😍, i mi gledamo kupiti rabljena, do cca 2000kn, al još nisam našla koje bi mi se svidjele..eto ove bi 😀

mateya1993
    01. Ožujak 2018. 15:06

Ena31

mateya1993

J@m@

Woow koja bušica

Super su kolica😍😍, i mi gledamo kupiti rabljena, do cca 2000kn, al još nisam našla koje bi mi se svidjele..eto ove bi 😀

Ja sam ta gledala već neko vrijeme i slučajno sam jučer na fejsu u jednoj grupi vidjela oglas da se prodaju. Bila je cijena 1700kn al smo se dogovorile za 1400kn   I još k tome cura u susjednom selu, di ćeš bolje. Naći ćeš i ti nešto   

💖 Nikol -12.08.2018💖

Mladamamica1911
    01. Ožujak 2018. 16:17

Bok curee 😊
    Ajme vidi busicaa kako rastemo ko germe 😍
    Evo i mog debeljka danas nam je 24tt 😊💜

Mladamamica1911
    01. Ožujak 2018. 16:20

ProudMomy

Evo nas dvoje
    27tt
    Jos 91 dan 😁

Proudy ti svaki tjedan sve vise fit 😁

01. Ožujak 2018. 16:24

Mladamamica1911

Bok curee 😊
    slikice nisu bas neke jer se ne osjecam bas dobro danas pa ne mogu ustati i slikati busu kao inace iduci tj ce biti bolje 😊

😍😍😍ljepo okrugla bušica čak i u ležećem položaju 😀

Mladamamica1911
    01. Ožujak 2018. 16:25

Ena31

Mladamamica1911

Bok curee 😊
    slikice nisu bas neke jer se ne osjecam bas dobro danas pa ne mogu ustati i slikati busu kao inace iduci tj ce biti bolje 😊

Sad sam vec polako okrugla iz svih polozaja i smjerova 😂😊

01. Ožujak 2018. 16:27

Mladamamica1911

Ena31

Mladamamica1911

Bok curee 😊

Sad sam vec polako okrugla iz svih polozaja i smjerova 😂😊

Tak i treba, neka samo nas oookruglih i naše zdrave debele vesele  bebice😍😍

01. Ožujak 2018. 16:38

Mladamamica lijepo se zaokruzila busica vec 😍
    Hvala ti draga 😘
    A sto te muci?

Ja sam sad popodne s malim zaspala i takav sam odvratan san sanjala da sam se probudila jecajuci,  evo jos ne mogu doc so sebe.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI