24-i tjedan na plus 8,5kg
Woow koja bušica
Evo ja sam danas kupila kolica Q9 3u1. Rabljena su ali očuvana i mislim da sam dobro prošla jer sam ih platila 1400kn a nova su 3000kn u LeoKids.
💖 Nikol -12.08.2018💖
Woow koja bušica
Evo ja sam danas kupila kolica Q9 3u1. Rabljena su ali očuvana i mislim da sam dobro prošla jer sam ih platila 1400kn a nova su 3000kn u LeoKids.
Super su kolica😍😍, i mi gledamo kupiti rabljena, do cca 2000kn, al još nisam našla koje bi mi se svidjele..eto ove bi 😀
Woow koja bušica
Super su kolica😍😍, i mi gledamo kupiti rabljena, do cca 2000kn, al još nisam našla koje bi mi se svidjele..eto ove bi 😀
Ja sam ta gledala već neko vrijeme i slučajno sam jučer na fejsu u jednoj grupi vidjela oglas da se prodaju. Bila je cijena 1700kn al smo se dogovorile za 1400kn I još k tome cura u susjednom selu, di ćeš bolje. Naći ćeš i ti nešto
💖 Nikol -12.08.2018💖
Bok curee 😊
Ajme vidi busicaa kako rastemo ko germe 😍
Evo i mog debeljka danas nam je 24tt 😊💜
Evo nas dvoje
27tt
Jos 91 dan 😁
Proudy ti svaki tjedan sve vise fit 😁
Bok curee 😊
slikice nisu bas neke jer se ne osjecam bas dobro danas pa ne mogu ustati i slikati busu kao inace iduci tj ce biti bolje 😊
😍😍😍ljepo okrugla bušica čak i u ležećem položaju 😀
Bok curee 😊
slikice nisu bas neke jer se ne osjecam bas dobro danas pa ne mogu ustati i slikati busu kao inace iduci tj ce biti bolje 😊
Sad sam vec polako okrugla iz svih polozaja i smjerova 😂😊
Bok curee 😊
Sad sam vec polako okrugla iz svih polozaja i smjerova 😂😊
Tak i treba, neka samo nas oookruglih i naše zdrave debele vesele bebice😍😍
Mladamamica lijepo se zaokruzila busica vec 😍
Hvala ti draga 😘
A sto te muci?
Ja sam sad popodne s malim zaspala i takav sam odvratan san sanjala da sam se probudila jecajuci, evo jos ne mogu doc so sebe.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Mateya super za kolica! Ja sam jos u potrazi i sto vise gledam manje znam sta bi.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji