Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Noemi
    27. Veljača 2018. 18:53

cure koje radite, kako funkcionirate po ovoj hladnoci.. mislim odlasci/ dolasci s posla.. ja sam se danas zaledila..
    pisala sam na temi, al me nitko nije dozivio. jel ima koja od vas knjigu Duhovni pristup rađanju da mi posalje? hvaala :-)

Blackíe
    27. Veljača 2018. 19:57

Boook zene 😘
    Ziva sam 😂 Prezivila sam turbo period, sad mogu lagano. I vratit se klokanicama 🤗
    Preletila sam sto ste pisale, kaskam sto godina. 
    Divni trbusi koje sam vidila 😍
    Kod nas sve po starom, curke me luupaju sve u 16 😍 Lagano ali cesto ih osjetim i super mi je to, samo nek se javljaju bundevice. Na pola smo vec 😯🙈

17.7. 💝💝

27. Veljača 2018. 20:09

Bok Blackie! Samo nem curke tuku 😉
    Ja sam skuzila da sam od cetvrtka u 7.mj trudnoce !?!? Omg this shit is getting serious! 😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

27. Veljača 2018. 20:14

Hej Blackie😀😀...jooj mora da je super kad te 4 ručice i 4 nožice lupkaju😍😍.
    Proudy draga, sljedim te, znači ja od petka u 7🤔🤗🤗...jeeeeyyyy

27. Veljača 2018. 20:17

Ena31

Hej Blackie😀😀…jooj mora da je super kad te 4 ručice i 4 nožice lupkaju😍😍.
    Proudy draga, sljedim te, znači ja od petka u 7🤔🤗🤗…jeeeeyyyy

Daaa Ena,  kotrlja se to prema opasnim tjednima vec hahahha

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

27. Veljača 2018. 20:19

ProudMomy

Ena31

Hej Blackie😀😀…jooj mora da je super kad te 4 ručice i 4 nožice lupkaju😍😍.
    Proudy draga, sljedim te, znači ja od petka u 7🤔🤗🤗…jeeeeyyyy

Daaa Ena, kotrlja se to prema opasnim tjednima vec hahahha

Shit veliš😂😂😂, jeeeyyy, ja se baš veselim čim više vrijeme odmiče, da se nemoram bojati koječega...ali s druge strane baš to, fuck kad prije🤣🤣

franovamamita
    27. Veljača 2018. 20:39

vecer cure
    blackie drago mi je da ste dobro daj nam nabaci slicicu da vidimo kako rastete 😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

pharmamma
    27. Veljača 2018. 20:40

Noemi čim vise slojeva,debela jakna,kapa,šal,rukavice i čim kraće biti vani...još sutra i onda će se valjda temp vratiti u normalu
    Blackie žicamo slikicu 😉❤️
    Ena i Proudy tjedni samo idu..sad kad sam pročitala vaše,skužila da i ja začas ulazim u 6.mjesec ajmeeeee

ivymicek
    27. Veljača 2018. 20:42

Noemi na komplikacijama sam i nemam knjigu. Ali non stop nekud s klincima pa kao da radim 😂.
    Blackie to je sigurno posebo kada te 2 para svega udara. Ajme zar već na pola 😍.. juhu
    Mislim da sheet will get serius tek kad rodimo do tad je just keep rollin' rollin' rollin' 😊.
    Moj mališa se uspješno danas uspio opeći na vruće ljepilo dok je mama radila jednu igračku od papira. Tako da se sada pokušavamo uspavati ali ne ide. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

franovamamita
    27. Veljača 2018. 20:58

ajoj ivy bas mi zao...nadam se da ce mu brzo proci da ga nece jos dugo peci...jesi mu namazala s necim?

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.