Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    08. Studeni 2017. 14:42

Simpaticna možeš već sada biti sretna što nemaš mučnine! Ja ih uopće nisam imala, krenule tamo prošli tjedan sredinom bila sam 8+5, ali ništa prestrašno, jela sve i nisam povraćala. Trajalo do nedjelje sada i to je to  Neznam kako bi preživila da mi je cijelo tromjesečje tako i još plus povraćanje! I ovih par dana mi je bilo previše

• simpaticna
    08. Studeni 2017. 14:46

Honey

Simpaticna možeš već sada biti sretna što nemaš mučnine! Ja ih uopće nisam imala, krenule tamo prošli tjedan sredinom bila sam 8+5, ali ništa prestrašno, jela sve i nisam povraćala. Trajalo do nedjelje sada i to je to Neznam kako bi preživila da mi je cijelo tromjesečje tako i još plus povraćanje! I ovih par dana mi je bilo previše

A, stignu me napasti onda jos...Prizeljkujem ih jer me drze neke crne slutnje, nemam pojma zasto, u prvoj T nisam bila takva...Zato cu se veseliti sto ih nema, akotako i ostane, nakon uzv-a :)

Honey
    08. Studeni 2017. 14:49

Trudnice, samo pozitivno misliti, samo pozitivno! Crne misli IŠŠŠŠŠŠ!!!
    Bit će sve ok, želim ti da ih nemaš. A ni jedna trudnoća nije usporediva, tu je sada druga beba

HappySeal
    08. Studeni 2017. 14:52

Honey, 

Prva mi je trudnoća i jako željena. Strah me jer sam po prirodi sklona planiranju svega ikad unaprijed i sad kad nemam kontrolu sam sva izbezumljena. Kad nemam kontrolu, sklona sam strahu. 

Ma samo da čujem to malo srce i sve će biti kao da se ništa nije dogodilo.

Poslovni ručak je opet otišqao u kanalizaciju  Očito mi ne sjeda restoranska hrana. 

27.6. 💙

• simpaticna
    08. Studeni 2017. 14:55

Honey

Trudnice, samo pozitivno misliti, samo pozitivno! Crne misli IŠŠŠŠŠŠ!!!
    Bit će sve ok, želim ti da ih nemaš. A ni jedna trudnoća nije usporediva, tu je sada druga beba

Bas me zanima kakva ce mi ova biti. Vec na samom startu je drukcije sto su mi cice osjetljive od ovulacije valjda konstantno, sto u prvoj T nije bilo. U prvoj sam imala i mucnine, ali ne sjecam se kad su pocele uz vecernja povracanja....

Ana_Marija_2019
    08. Studeni 2017. 15:01

Morat cu pokusati ponovo srediti ovaj potpis, kopirala sam ga po uputama, ali nesto ne radi. Jednostavno nisam u stanju to sad odgonetnuti 😁😁😁
    Uf, ja se nadam iza Nove ostati doma, tj. da me nece poslati ranije radi hematoma. Stvarno cu izluditi ako budem morala lezati, sad sam pocela vec "mirovati" tako da poslije posla ne idem nigdje i manje hodam i vec mi je i to grozno. Uvijek sam imala puno aktivnosti i ovo mi je ziva depresija, a i dani mi traju beskrajno...

Ana_Marija_2019
    08. Studeni 2017. 15:02

Ovaj strah od pregleda mi je poznat, ja sam umirala od straha kad sam isla, sad mi je lakse...

Honey
    08. Studeni 2017. 15:07

HappySeal, mirišiš mi na djevicu po horoskopu  Takva sam ti i ja! Isto mi je prva trudnoća, sve mi je do sad išlo po planu, i odma da ti kažem, kad čuješ srce ništa se neće promijeniti! Na žalost! Bit će te strah, možda još veći, posebno ako si takva. Meni je padalo na pamet što ako je srce sad prestalo kucati, ako je stao razvoj. Imam dvoje ljudi oko sebe koji mi puno pomognu oko pozitivnog razmišljanja i koliko je to važno (to su moj muž i moja kuma), i stvarno su velika podrška i uspijevam da me ne drže ti ružni osjećaji koji dođu a za koje sam sama uzrok!!! Uopće me ne čudi kako neke žene uhvati depresija za vrijeme trudnoće i poslije poroda, posebno kad nemaju adekvatnu podršku ili se zatvore u sebe.
    Tebe je baš uhvatilo sa rigićima, baš mi je žao, al nekako mi se čini da se još dobro nosiš sa tim  

Tinchyca
    08. Studeni 2017. 15:09

Curke jeste vi prestale piti kavu? Ja sam dok nisam saznala za trudnoću pila 2 šalice dnevno. Čim sam saznala prestala sam. Sad me malo primila volja za kavom pa nisam pametna kaj da radim. 

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Honey
    08. Studeni 2017. 15:15

Tinchyca

Curke jeste vi prestale piti kavu? Ja sam dok nisam saznala za trudnoću pila 2 šalice dnevno. Čim sam saznala prestala sam. Sad me malo primila volja za kavom pa nisam pametna kaj da radim.

Popij kavu. Jedna do dvije ti neće naštetiti. Ja popijem jednu ujutro i to je to. Tako sam i prije pila, kratku sa malo mlijeka.
    Ono što nebi trebalo ni malo je alkohol. Kava nije problem. Problem je ako si ovisnik koji popije 5 kava dnevno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.